تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 221 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 2207

نام تاپيک: Erepublik (نسخه جدید)

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

شما ها از طلا چه استفاده ای میکنین?؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

شما ها از طلا چه استفاده ای میکنین?؟
    میزاریم قرض الپس نده، تو بانک "ممد مولتی" جوایز ارزنده میگیریم...

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

سلام آیا میشود سلاح یا غذایی رو که خریدیم برا فروش بزاریم ؟
    چجوری؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

نمیشه .

جنس خریده شده پس گرفته نمیشود :d

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

چطوری میشه تو بانک حساب باز کرد?؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض نگاهی به وظایف شهرداری و اهداف من برای شهردار شدن ( تهران )

مقدمه :
    با سلام خدمت همه هموطن هاي عزيز و گرامي مي خوام اينجا کار هايي رو که يک شهردار ميتونه انجام بده توضيح بدم
    همونطور که خيلي ها ميدونن شهردار در کل از لحاظ امکاناتي که در اختيارش هست 3 تا کار ميتونه انجام بده
    1 ) تعیین ماليات خانه
    2 ) تعیین ماليات شرکت ها
    3 ) خريد بيمارستان براي شهر
    خوب اينا مسوليتهاي بود که امکانات بازي در اين نسخه در اختيار شهر دار قرار ميگيره
    و يک سري از کار هاي ديگه هم هست که شهر دار ميتونه با خلاقيت خودش و با ابتکاري که به خرج ميده براي رفاه و آسايش و پيشرفت مردم شهر و پيشرفت اقتصاد انجام بده
    خوب حالا بريم سر اصل مطلب :
    من
    Star4891
    وزير اطلاعات و فرمانده پادگان و نماينده مردم در مجلاس از طرف حزب سبز براي کانديداي شهرداري تهران انتخاب شدم .
    خوب حالا بريم سراغ اهداف و کار هاي که من قراره در اين دوره انجام بدم
    خوب همونطور که بالا هم اشاره کردم شهردار 3 کار اصلي داره و چند کار فرعي که بستگي به خلاقيت خود شهردار داره :
    1 ) تعیین ماليات خانه
    من سعي ميکنم اينو بايک همه پرسي تعیین کنم طوري که هيچکس ضرر نکنه و اگه لازم باشه ماليات رو صفر قرار ميدم تاکيد ميکنم گفتم اگه لازم باشه نه 100% خوب اين کي ضروري ميشه وقتي که ما در بحران اقتصادي باشيم يا در حال جنگ باشيم
    2 ) تعیین ماليات براي شرکتها
    من براي اينکار يک تيم اقتصادي تشکيل ميدم که درامد روزانه شرکت هارو بررسي کرده و يک ميانگين ماهيانه بدست بيارن و من از روي اون ماليات رو تعیین ميکنم
    خوب تا اينجا ديديد که من سعي ميکنم از روي حساب کتاب جولو برم و چشم بسته عدد رو وارد نکنم

قبل از اينکه به گزينه 3 بريم من لازم دونستم موارد مصرف اين ماليات هارو بگم تا همه آشنا بشن و فکر نگن هدف از ماليات گرفتن فقط پرکردن خزانه هست
    مهمترين و صلي ترين مورد مصرف پول هاي خزانه شهرداري خريد بيمارستان هستش که در گزينه 3 بيشتر توضيح ميدم
    يک مصرف فرعي ديگه هم که داره فقط در زمان جنگ هست که ميشه از اين پول استفاده کرد و براي سرباز ها هديه خريد و اونهارو براي جنگ آماده کرد

3 ) خريد بيمارستان براي شهر
    گزينه 3 مهمترين کار و مهمترين خدمت يک شهر دار هست که ميتونه در طول مدت خدمتش براي مردم شهر انجام بده
    من نميگم که در طول خدمت من حتما بيمارستان کيفيت 4 خريداري ميشه و نميگم هم اصلا نميخرم
    توضيح : همونطور که همه ميدونيد رئيس جمهور محترم از همون روز اول شروع به کار طرح بيمارستان ايران رو شروع کردن که هدف توليد بيمارستان براي ايران بود و هست
    طي صحبت هايي که من با رئيس جمهور کردم فعلا تهران در اولويت اول براي خريد بيمارستان نيست , الن پيش خودتون ميگيد چرا
    خيلي ساده هست اگه به نقشه ايران نگاه کنيد از طرف شمال غرب تهران با يک کشور خارجي (ترکيه) همسايه هستش اگه يک روز رابطه ايران و ترکيه بد بشه ( جنگ بشه ) تهران اولين شهري هست که مورد حمله دشمن قرار ميگيره
    الان باز ميگيد چه ربطي داشت
    خوب ما فرضو بر اين ميزاريم که ما نتونيم مقاومت کنيم و تهران رو از دست بديم در اين لحظه ما اگه بيمارستان کيفيت 4 تو تهران داشته باشيم 2 دستي تقديمش کرديم به دشمن و کل هزينه به فنا ميره
    خوب چاره چي هست
    ما تصميم گرفتيم که اولين بيمارستان کيفيت 4 رو به مشهد بديم چون امن ترين نقطه ايران هستش و تنها و آخرين شهري هست که ممکنه تصرف بشه پس در اين صورت خيال ما هميشه راحت ميشه که بيمارستانمون هميشه پابرجا هستش
    لازم به ذکر هستش که در حال حاضر تهران بيمارستان کيفيت 3 داره و اين هم دليل ديگر که تهران براي خريد بيمارستان کيفيت 4 در اولويت نيست
    خوب دوستان توجه داشته باشن که بيمارستان يک کالاي تفريحي نيست و براي توليد اون خيلي زحمت کشيده ميشه و پول فراواني صرف ميشه پس نبايد از روي احساس تصميم گرفت خريد بيمارستان نه مسابقه هست و تفريح پس بايد براي خريد بيمارستان بايد تمام جوانب رو در نظر گرفت

تا اينجا اين 3 وظيفه اصلي شهردار بود که بايد به صورت دقيق و از روي حساب انجام بشه نه چشم بسته

-=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=-

خوب همونطور که در بالا گفتم يکسري از کار ها هستش که شهردار ميتونه با ابتکار و خلاقيتي که به خرج ميده کور رو از بعضي بحران ها نجات بده يا در بحران ها به ياري مردم بياد و يا در حالت عادي براي رفاه مردم شهر تلاش کنه که اين باعث رونق اقتصادي مردم و کارخانه ها ميشه
    خوب اين چه کارهايي هست که يک شهردار ميتونه انجام بده !؟
    فعلا من 2 تا برنامه اصلي دارم
    1 ) ارسال هديه به کارگران ضحمت کش تهراني
    2 ) پيدا کردن کار براي تازه وارد ها

نحوه کار :

1 ) ارسال هديه :
    صاحبان شرکت يک ليست از کارگراشون تهيه ميکنن و در اختيار شهردار ميزارن و بعد درخواست ميدن که چه مقدار ولنس قراره به اين گروه اضافه بشه پس از اينکه درخواست رو دادن من هزينه رو حساب مبکنم پس از اينکه هزينه ها محاسبه شد صاحب شرکت موظف هست 50% کل هزينه رو به حساب من واريز کنه 50 % بعدي رو من به عهده ميگيرم من با ايجاد يک مناقصه سعي ميکنم که ارزانترين هديه رو بخرم
    نکته هزينه 50% که صاحب شرکت بايد بپردازه از قيمت بازار تعیین ميشه نه از قيمت مناقصه يعني 50% که سهم من هست ممکنه بعد از مناقصه بشه 20 يا 30 يا 40% با اينکار هم صاحب شرکتي که هديه دريافت ميکنه سود ميکنه و هم فروشنده هديه چون کالا هاش به صورت عمده خريداري ميشه
    خوب حالا ميگيد اين وسط چي گير تو مياد مهمترين چيزي که من بدست ميارم اينه که با بالا رفتن ولنس کارگر توليد هم بالا ميره و کالايي که قبلا مثلا 2 ريال بود الا ميشه 1.5 ريال و هم من و هم همه مردوم ميتونن از کالاي ارزون برخوردار بشن که اين به طرح رفاح شهروندان معروف هست
    2 ) کاريابي براي تازه وارد هاي عزيز :
    اين دوستان ميتونن با معرفي کردن خودشون به من از من درخواست کار کنن , همونطور که ميدونيد روزنامه من در خال حاضر هفتمين روزنامه ايران هستش و روز به روز در حال پيشرفت هست من ميتونم از روزنامم استفاده کنم و براي تازه وارد ها کار پيدا کنم که زياد رو اين گزينه تاکيد نميکنم چون باعث ايجاد مقاله هاي اسپم ميشه يک راه ديگه اي هم که هست با صاحبان شرکت ها صحبت کنم و هروقت کسي در هر ضمينه اي کار خواست به شرکت مربوطه معرفي کنم

نکته اين دو گزينه تنها مربوط به تهران نميشه و شهرستاني هاي عزيز هم ميتونن از اين طرح ها استفاده کنن
    فقط در مورد گزينه 1 صاحبان شرکتها در شهرستان ها 70 % از هزينه رو بايد بپردازن

و در آخر مهمترين و اصلي ترين هدف من پيشرفت همه مردم ايران هستش

در اينجا من از همه مردم ايران ميخوام تا با حضور پرشور خودشون تو انتخابات شهرداري مشت محکمي بکوبن تو دهن دشمنان ايران
    با تشکر و آرزوي موفقيت براي همه مردم ايران
    Star4891

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

در آخر جا داره که از جناب آقاي پدر و توجيح عزيز تشکر کنم که به نفع بنده و در حمايت از من از کانديد شدن صرف نظر کردن
    و از جناب آقايان مجتبي ( رئيس جمهور ) و آتيلا به خاطر حمايت هاي که از من کرده اند تشکر کنم
    اميدوارم که لايق اين همه محبت و توجه باشم
    به اميد ايراني سر سبز و آباد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لطفا همه به این مقاله سر بزنید
    با تشکر
    وزیر اطلاعات
    Last edited by 4891; 17-08-2008 at 03:57.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

در ضمن من هم کنگره هستم . هم وزیر کار و هم رفیق صمیمی مجتبی رییس جمهور ایران

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

آقا چطوری طلا رو به ریال تبدیل کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آقا چطوری طلا رو به ریال تبدیل کنم؟
    طلا رو به ریال نمیتونی تبدیل کنی چون پلیسا میگیرنتو میبرنت ازت بازجویی میکنن که از کجا این طلا ها رو اوردی.
    ریال رو میتونی به طلا تبدیل کنی یه تک پا برو بازار سیاه اونجا طلا بخر اما برای بدست اوردن طلا باید زمین رو بکنی و اگه مورچه ها موقع کندن زمین دستتو گاز بگیرن 2 تا از ولنست کم میکنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

عزیزم مردمو گمراه نکن

شما برو money exchange

پلیسم نمیگرتت. ولنسم نمیشه کم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •