تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 210 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه masood.ashoori789's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان به جای شبکه کردن بین سیستم ها در منزل میشه از همین برنامه TeamViewer_Setup و یا Remote Admin و یا remote desktop استفاده کرد؟؟؟؟؟ سرعتش بالاست دیگه درسته چون نزدیک هست . در اداره ما هم که سیستم ها شبکه هستن از remote desktop استفاده میکنن با آی پی وصل میشن هر کاری میخوان میکنن و برنامه میریزن. برای ارتباط بین لپ تاپ و دسکتاپ با وایرلس هم میشه همین کار رو انجام داد؟؟؟
    این که شما گفتی درست . ولی تا دو تا کامپیوتر با هم شبکه نباشدن که نمیشه از این برنامه ها استفاده کرد . شما میگی به جای شبکه کردن . نه نمیشه . در مورد استفاده از team viewer هم هر دو سیستم باید به اینترنت وصل باشد که در این صورت برای ارتباط شما باید هزینه ی ترافیک پرداخت کنی .
    ارتباط لپ تاپ با دسکتاپ هم مثل همین باید شبکه باشن . حالا یا از راه اکسس پوینت یا Ad-hoc

2. این کاربر از masood.ashoori789 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

در مورد استفاده از team viewer هم هر دو سیستم باید به اینترنت وصل باشد که در این صورت برای ارتباط شما باید هزینه ی ترافیک پرداخت کنی .
    در تكميل گفته‌هاي دوستمون:

Team Viewer بدون اينترنت و تحت شبكه كار مي‌كنه و از اين لحاظ مشكلي نداره.

شاد باشيد

---------- Post added at 09:28 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------

سلام
    من ویندوز 7 دارم و VMware Workstation رو نصب کردم و روی اون ویندوز XP. چطور میتونم از طریق XP به همه درایوهای (نه فقط یه درایو یا یه فولدر) ویندوز 7 دسترسی داشته باشم؟
    یه گزینه داره که میتونی یه فولدر رو Share کنی یا مثل یه درایو شبکه ازش استفاده کنی ولی ایرادش اینه که اگه بخوای به یه فایل از ویندوز Host دسترسی داشته باشی باید اول اون رو توی اون فولدر کپی کنی که این جای زیادی میگیره. من میخوام مستقیم به همه فایلها توی همه درایوهای ویندوز 7 خودم دسترسی داشته باشم و اگه خواستم اونا رو توی ویندوز مجازی کپی کنم.
    شما ابتدا در تنظيمات شبكه VMware اون رو به صورت Bridge قرار بديد.

بعد از اين كار هر چيزي رو كه در ويندوز 7 به اشتراك بگذاريد در ويندوز XP هم مي‌تونيد دسترسي داشته باشيد.

شاد باشيد

داره خودمونی میشه mehdiney navaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام من pc میخوام از طریق مودم jaht چهار پورت lan دار به لب تاپ شبکه کنم . اول اینه pc ویندوزش xp و لب تاب ویندوزش 7 مشکلی پیش نمیاد ؟ من باید کابل کراس بگیرم ؟ اموزش شبکه pc به لب تاپ هست ؟ بهم لینکشو معرفی کنید ممنون

داره خودمونی میشه juve-reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

"شما ابتدا در تنظيمات شبكه VMware اون رو به صورت Bridge قرار بديد.
    بعد از اين كار هر چيزي رو كه در ويندوز 7 به اشتراك بگذاريد در ويندوز XP هم مي‌تونيد دسترسي داشته باشيد."

توی قسمت تنظیمات شبکه ماشین مجازی نگاه کردم دیدم که bridge وجود داره و جلوش نوشته auto-bridging نه چیزی مثل connected یا enabled.
    خوب من روی یه فولدر توی ویندوز اصلی کلیک کردم و گزینه homegroup /read رو انتخاب کردم. حالا چطور میتونم اون فولدر رو توی ماشین مجازی ببینم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام من pc میخوام از طریق مودم jaht چهار پورت lan دار به لب تاپ شبکه کنم . اول اینه pc ویندوزش xp و لب تاب ویندوزش 7 مشکلی پیش نمیاد ؟ من باید کابل کراس بگیرم ؟ اموزش شبکه pc به لب تاپ هست ؟ بهم لینکشو معرفی کنید ممنون
    نه مشكلي بين اينكه سيستم‌عاملاتون چيه وجود نداره. شبكه شبكه هست.

نه نيازي به كابل كراس نيست و از كابل معمولي (استريت) استفاده كنيد.

كار زياد چندان سختي نيست.

ابتدا از لحاظ سخت افزاري (كابلها) تمامي ارتباطات رو برقرار كنيد.

به سيستم‌هاتون IP بديد.

حال فايلها رو به اشتراك بگذاريد و از اونها استفاده كنيد.

توی قسمت تنظیمات شبکه ماشین مجازی نگاه کردم دیدم که bridge وجود داره و جلوش نوشته auto-bridging نه چیزی مثل connected یا enabled.
    خوب من روی یه فولدر توی ویندوز اصلی کلیک کردم و گزینه homegroup /read رو انتخاب کردم. حالا چطور میتونم اون فولدر رو توی ماشین مجازی ببینم؟
    بعد از به اشتراك گذاشتن فايلها IP هاي دو سيستم يعني ويندوز اصلي و ويندوز مجازي رو از يه رنج تنظيم كنيد.

در ويندوز مجازي در RUN آدرس زير رو تايپ كنيد و اينتر بزنيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در صورتي كه ازتون نام كاربري و كلمه عبور خواست همون نام كاربري و كلمه عبور ويندوز هست.

شاد باشيد

7. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehdiney navaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

[QUOTE=mjzaret;6693430]نه مشكلي بين اينكه سيستم‌عاملاتون چيه وجود نداره. شبكه شبكه هست.

به سيستم‌هاتون IP بديد.

ممنون کابل کراس تهیه کردم . چون سیم تلفن به لب تاب نزدیک تره و حوصله سیم کشی تلفن و ... نیست میشه لب تاب کامپیوتر اول با شه adsl به اون بیاد و ...فقط پورت لن لب تاپ 1 داره که اونم مودم بهش وصل میشه اگه من کابل کراس به خروجی های لن مودم بزنم !! از نت فقط میشه استفاده کرد یا میشه فایلهارو هم اشتراک گذاشت ؟
    میخوام طوری باشه که وقتی کامپیوترها روشن شد اتوماتیک به نت وصل شند . (قبلا اموزش رو جایی دیده بودم )

اموزشی که ویندوز 7 شبکه بشه کرد هم بهم میدید
    سپاسگزارم

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

[QUOTE=mehdiney navaz;6693592]
    نه مشكلي بين اينكه سيستم‌عاملاتون چيه وجود نداره. شبكه شبكه هست.

به سيستم‌هاتون IP بديد.

ممنون کابل کراس تهیه کردم . چون سیم تلفن به لب تاب نزدیک تره و حوصله سیم کشی تلفن و ... نیست میشه لب تاب کامپیوتر اول با شه adsl به اون بیاد و ...فقط پورت لن لب تاپ 1 داره که اونم مودم بهش وصل میشه اگه من کابل کراس به خروجی های لن مودم بزنم !! از نت فقط میشه استفاده کرد یا میشه فایلهارو هم اشتراک گذاشت ؟
    میخوام طوری باشه که وقتی کامپیوترها روشن شد اتوماتیک به نت وصل شند . (قبلا اموزش رو جایی دیده بودم )

سپاسگزارم
    همون طور که دوستمون گفتند برای اتصال به مودم باید از کابل استریت استفاده کرد نه کراس !

داره خودمونی میشه seyed_mahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان

بنده یه سوال نیمه تخصصی داشتم

با نرم افزار hamahci که آشنا هستید من میخواستم ببینم آیا میشه با این نرم افزار دوتا PC و به هم وصل کرد یعنی نمیخام از اینترنت بهره بگیرم میخام یکیش سرور باشه و اون یکی با آیپی که بهش میدم به اون یکی وصل بشه
    منظورم بازی کردن با آداپتور hamachi هست

میشه با تغییر تنظیمات آداپتورش این کارو کرد یا نه ؟
    اگه نیمشه با چه نرم افزاری میشه یعنی در واقع یه چیزی میخام که کار همین hamachi یا tunngle رو بکنه اما بدون اینترنت .

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سپاسگزارم
    اينكه سيم تلفن به لپ تاپ نزديكتر هست يا نه ارتباطي به استفاده از نوع كابل نداره.

شما مگه سيم تلفن رو به مودم وصل نمي‌كنيد؟

مگه مودمتون 4 پورت نيست؟

مگه از هر پورت هم به هر سيستم يه كابل كشيده نشده؟

اگه جواب همه سوالاتم در بالا مثبته پس نيازي نيست كه از كابل كراس استفاده كنيد.

در صورتي كه بخواهيد زماني كه كامپيوتر‌ها روشن شدند به اينترنت دسترسي داشته باشند بايستي مودمتون رو در حالت PPPOE تنظيم كنيد.

در اين حالت از قبليت NAT درون مودم استفاده كرده و اينترنت به صورت اشتراكي بين سيستم‌ها پخش مي‌شود.

شاد باشيد

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام به همه دوستان

بنده یه سوال نیمه تخصصی داشتم

با نرم افزار hamahci که آشنا هستید من میخواستم ببینم آیا میشه با این نرم افزار دوتا PC و به هم وصل کرد یعنی نمیخام از اینترنت بهره بگیرم میخام یکیش سرور باشه و اون یکی با آیپی که بهش میدم به اون یکی وصل بشه
    منظورم بازی کردن با آداپتور hamachi هست

میشه با تغییر تنظیمات آداپتورش این کارو کرد یا نه ؟
    اگه نیمشه با چه نرم افزاری میشه یعنی در واقع یه چیزی میخام که کار همین hamachi یا tunngle رو بکنه اما بدون اینترنت .

بهترین نرم افزاری که در این مورد دیدم Classroom Spy Monitor بوده !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •