اگه منظورت اينه كه حرف ه به اين صورت هـ نوشته بشه كافيه بعد از حرف ه دكمه هاي Shift+J رو بزني.
براي نوشتن ميشود هم بايد نرم افزار اصلاح صفحه كليد رو نصب و اونوقت بعد از «مي» دكمه هاي Shift+Space رو بزني.
اگه منظورت اينه كه حرف ه به اين صورت هـ نوشته بشه كافيه بعد از حرف ه دكمه هاي Shift+J رو بزني.
براي نوشتن ميشود هم بايد نرم افزار اصلاح صفحه كليد رو نصب و اونوقت بعد از «مي» دكمه هاي Shift+Space رو بزني.
نشنيدم هنوز راهي براش اومده باشه. مايكروسافت هم ديگه ابزار فارسي ساز براش درست نكرده.
ممنون .
من قبلا فقط از همين نرم افزار حساب داري و اوني كه اسلايد ميسازه و ورد استفاده ميكردم . الان اين خيلي امكانات داره . اگه ميشه بگين اينايي كه ميگم به چه دردي ميخورن ؟
Microsoft Office Access 2007
Microsoft Office Groove 2007
Microsoft Office InfoPath 2007
Microsoft Office OneNote 2007
Microsoft Office Publisher 2007
Microsoft Office Diagnostics
با تشكر ...
ممنون که جواب دادید.
این نرم افزار رو از کجا می تونم بگیرم؟
دوست من
اينم لينكش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا توضيح مختصر در مورد همه شون هست:
توضيح كاملتر درباره اكسس اين كه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي ساخت برنامه هاي حسابداري و مديريت اطلاعات به كار ميره. معمولاً به درد مديران، حسابدارها و برنامه نويس ها مي خوره.
اما موارد ديگه رو خودم هم دقيق نمي دونم چيه. اگه كسي توضيح كاملتر بده برام جالب هست.
ممنون . اكسس رو باهاش كار كردم . تا حدودي آگاهي دارم .
برا ما كه زياد با آفيس 2003 فرق نكرد . همون ورد و اكسس بدردمون خورد .
توي 2003 چطوري زبان پيشفرض برنامه رو تعيين كنم؟ مثلاً فارسي يا انگليسي.
با سپاس
سلام
جوادجان يه كم سوالت مبهم هست
ولي اگر منظورت اينه كه چطوري ميشه وقتي ورد را باز كرد Right2Left باشه من در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست توضيح دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)