من مورچم. منو نمیبینی؟
خانوم معلم درس بده.
راستی تودی جون این عکسه که گذاشتی چیه؟ نمیاد که.![]()
من مورچم. منو نمیبینی؟
خانوم معلم درس بده.
راستی تودی جون این عکسه که گذاشتی چیه؟ نمیاد که.![]()
سلام
با توجه به اینکه مشکل ما با این سیمز اینقدر حاده (از بس که بستنش و بازش کردن و حالا هم از ما پست کم کردن) من اومدم و دوباره ساختمش. به افتخار معلم خوبمون.
از مدیران هم خواهش دارم که اینقدر به این تاپیک سیمز بیچاره گیر ندن که من دوباره میسازمش.
1.....2.......3 شروع:
از مدیرا خواهش مندم که دیگه این یکی رو پاک نکنن
این سری قوانین رو رعایت میکنیم![]()
آخ جان باز هم تایپیک سیمز 2 .(لفظ قلم تایپ کنید تراش نرود)
خيلي خوب اگه مديران محترم اجازه بدن ما كارمون رو شروع ميكنيم فقط من يه خواهش از بچه هاي سايت دارم:
هي از من نپرسيد كي درس ميدم من هر موقع وقت كردم درس رو PDF شده توي تاپيك ميزارم وقتي ميپرسيد منم مجبور ميشم جواب بدم و جوابهام هم متاسفانه اسپم محسوب ميشه![]()
هر كس اين سوال رو بپرسه من به مديران گزارش ميدم فقط احتياط كنيد كه ديگه نميخوام مثل تاپيك قبلي بشه![]()
شروع فعالیت مجدد تایپیک سیمز 2 را به تمامی عاشقان عرصه ی بازی ها انیمیشنی تبریک عرض مینمایم
بازم از مدیران درخواست دارم که اینقدر گیر ندن و به تاپیکهای دیگه هم یه سری بزنن و همش به این سیمز نگاه نکنن.
و اینکه به هم تاپیکی ها هم میگم که حرف بیمورد نزنن و فقط در مورد سیمز باشه.
مرسی
پس دیگه نه میپرسیم از خانوم معلم کی درس میده و نه اسپم میدیم
پس یا علی شروع کنین (به شکل زیر نیگاه کنین که ما میباشیم)
پیش به سوی مدرسه Sims![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
كار با Simpe اول بايد سيمز بادي شاپ رو باز كنيد و يكي از لباس ها رو كه دوست داريد انتخاب كنيد مثلا من اينو انتخاب كردم:
خوب حالا ما ميخوايم اين رو با برنامه اي به نام Simpe هك كنيم و شكل لباس رو به وسيله ي برنامه ي milk shape 3d تغيير بديم البته كار با برنامه ي milk shape 3d توي درس بعديهخوب بعد از انتخاب اين لباس ما از برنامه ي بادي شاپ خارج ميشيم و Simpe رو باز ميكنيم:اول از همه بر روي منوي file و بعد open رو ميزنيم و بعد آدرس فايلي رو كه براي لباسمون درست كرديم بهش ميديم همون آدرس درسهاي قبل حال روي دكمه اي كه توي عكس مشخص شده كليك ميكنيم:
همين طور كه ميبينيد توي اون قسمت در سمت راست دور يك فايل ديگه هم خط كشيده شده كه اسمش afbodydresslongloose_sandfancyهست و ما بايد اسمشو به خاطر بسپريم.
------------------------
------------------------
بچه ها مجبور شدم دوباره از اول درس بدم شرمنده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)