سلام هاردکامپیوتر من ideاست.مدتی قبل از بالاآمدن ویندوزچک دیسک می کرد.تااینکه دیگه ویندوز بالا نیامد.من هم کل هارد روفرمت کردم.ولی دیگه ویندوز ویستا نصب نمیشه وویندوز اکس پی هم با کلی ارورنصب میشه .لطفا راهنمایی کنید چطوری با hdd regenaratorمیشه بد سکتورها رو موقع بوت برطرف کرد؟اگه راه دیگه ای وجود داره هم بگید.
درود
هارد رو به یه سیستم دیگه نصب کنین و با دستور زیر چک کنین:(سایر برنامه ها هم از همین دستور استفاده میکنن)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان
من یه دونه هارد اکسترنال وسترن 250 خریدم اونو پارتیشن بندی کردم به 4 درایو مشکلی نداشتم تا چند روز پیش با کلیک روی 3 تا از درایوها پیغام زیر ظاهر میشه ولی هنوز یک درایوم باز میشه "directory is corrupted and reliable" می تونید کمکم کنید چون اطلاعات مهمی روی این درایوها دارم.راستی اندازه رو با properties گرفتم 0 نشون میده
درود.
از دستور بالا استفاده کنین و یه درایو رو چک کنین، دقت کن فقط یه درایو رو چک کنین.
هارد رو رو یه سیستم دیگه چک کنین.
اگه مشکل داشت با برنامه Acronis Disk Driector Suite یا Partition Magic یکی از درایوهایی که کمتر نیازش داری رو convert کن.
اگه درست نشد ببر جایی که بتونه درستش کنه.
لطفا کمک کنید بیچاره شدم
من یک هارد Seagate 500Gb sata2 11 دارم یکروز بعد از اینکه هارد یکی دیگه رو به کامپیوتر خودم وصل کردم دیدم هارد طرف رو نمیشناسه بعد وقتی که میخواستم کامپیوتر رو دوباره روشن کنم دیدم هارد خودم روهم نمیشناسه
وقتی که داره هارد هارو شناسایی میکنه یک 30سانیه ای الاف میکنه بعد هم میگه هاد نداری بااینگه هارد داره میچرخه
تا سال 2010گرانتی داره ولی چون روش عگس خوانوادگی دارم نمیتونم بفرستم گارانتی عملا بدبخت شدم چون هرچی عکس از بچه گی تاهالا داشتم به باد رفت
درود.
هاردتون رو رو یه سیستم دیگه چک کنین.
همیشه هارد رو در قسمت بایوس مادربورد ببینید که سیستم اونو شناخته یا نه.
جامپر سرعت هارد رو بر روی 1.5gb/s قرار بدین.
کابل ساتا رو چک کنین و یا روی یه پورت دیگه ساتا چک کنین.
تو تنظیمات بایوس مادر بورد دقت کنین گزینه مربوط به پورت ساتا غیر فعال نشده باشه.
موفق باشید.