تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 1126 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام هاردکامپیوتر من ideاست.مدتی قبل از بالاآمدن ویندوزچک دیسک می کرد.تااینکه دیگه ویندوز بالا نیامد.من هم کل هارد روفرمت کردم.ولی دیگه ویندوز ویستا نصب نمیشه وویندوز اکس پی هم با کلی ارورنصب میشه .لطفا راهنمایی کنید چطوری با hdd regenaratorمیشه بد سکتورها رو موقع بوت برطرف کرد؟اگه راه دیگه ای وجود داره هم بگید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یه دونه هارد اکسترنال وسترن 250 خریدم اونو پارتیشن بندی کردم به 4 درایو مشکلی نداشتم تا چند روز پیش با کلیک روی 3 تا از درایوها پیغام زیر ظاهر میشه ولی هنوز یک درایوم باز میشه "directory is corrupted and reliable" می تونید کمکم کنید چون اطلاعات مهمی روی این درایوها دارم.راستی اندازه رو با properties گرفتم 0 نشون میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

لطفا کمک کنید بیچاره شدم
    من یک هارد Seagate 500Gb sata2 11 دارم یکروز بعد از اینکه هارد یکی دیگه رو به کامپیوتر خودم وصل کردم دیدم هارد طرف رو نمیشناسه بعد وقتی که میخواستم کامپیوتر رو دوباره روشن کنم دیدم هارد خودم روهم نمیشناسه
    وقتی که داره هارد هارو شناسایی میکنه یک 30سانیه ای الاف میکنه بعد هم میگه هاد نداری بااینگه هارد داره میچرخه
    تا سال 2010گرانتی داره ولی چون روش عگس خوانوادگی دارم نمیتونم بفرستم گارانتی عملا بدبخت شدم چون هرچی عکس از بچه گی تاهالا داشتم به باد رفت

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

لطفا کمک کنید بیچاره شدم
    من یک هارد Seagate 500Gb sata2 11 دارم یکروز بعد از اینکه هارد یکی دیگه رو به کامپیوتر خودم وصل کردم دیدم هارد طرف رو نمیشناسه بعد وقتی که میخواستم کامپیوتر رو دوباره روشن کنم دیدم هارد خودم روهم نمیشناسه
    وقتی که داره هارد هارو شناسایی میکنه یک 30سانیه ای الاف میکنه بعد هم میگه هاد نداری بااینگه هارد داره میچرخه
    تا سال 2010گرانتی داره ولی چون روش عگس خوانوادگی دارم نمیتونم بفرستم گارانتی عملا بدبخت شدم چون هرچی عکس از بچه گی تاهالا داشتم به باد رفت
    میتونی متن ارور رو دقیقا بهم بگی؟

امتحان کن ببین با سی دی بوت میشه سیستمت؟

بذار برنامه hdd regenerator یه برا هاردتو اسکن کنه شاید خدا خواست و درست شد

گارانتی هم بفرستی فوقش برات تعویض میکنه یا اینکه ازت پولشو میگیره برات اطلاعاتو بازیابی میکنهکه اونم پایه هزینش 50 تومنه! بهترین راه اینه که یه جوری خودت بتونی باهاش کنار بیای و با برنامه بتونی درستش کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه aqronis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام هاردکامپیوتر من ideاست.مدتی قبل از بالاآمدن ویندوزچک دیسک می کرد.تااینکه دیگه ویندوز بالا نیامد.من هم کل هارد روفرمت کردم.ولی دیگه ویندوز ویستا نصب نمیشه وویندوز اکس پی هم با کلی ارورنصب میشه .لطفا راهنمایی کنید چطوری با hdd regenaratorمیشه بد سکتورها رو موقع بوت برطرف کرد؟اگه راه دیگه ای وجود داره هم بگید.
    درود
    هارد رو به یه سیستم دیگه نصب کنین و با دستور زیر چک کنین:(سایر برنامه ها هم از همین دستور استفاده میکنن)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با سلام خدمت دوستان
    من یه دونه هارد اکسترنال وسترن 250 خریدم اونو پارتیشن بندی کردم به 4 درایو مشکلی نداشتم تا چند روز پیش با کلیک روی 3 تا از درایوها پیغام زیر ظاهر میشه ولی هنوز یک درایوم باز میشه "directory is corrupted and reliable" می تونید کمکم کنید چون اطلاعات مهمی روی این درایوها دارم.راستی اندازه رو با properties گرفتم 0 نشون میده
    درود.
    از دستور بالا استفاده کنین و یه درایو رو چک کنین، دقت کن فقط یه درایو رو چک کنین.
    هارد رو رو یه سیستم دیگه چک کنین.
    اگه مشکل داشت با برنامه Acronis Disk Driector Suite یا Partition Magic یکی از درایوهایی که کمتر نیازش داری رو convert کن.
    اگه درست نشد ببر جایی که بتونه درستش کنه.

لطفا کمک کنید بیچاره شدم
    درود.
    هاردتون رو رو یه سیستم دیگه چک کنین.
    همیشه هارد رو در قسمت بایوس مادربورد ببینید که سیستم اونو شناخته یا نه.
    جامپر سرعت هارد رو بر روی 1.5gb/s قرار بدین.
    کابل ساتا رو چک کنین و یا روی یه پورت دیگه ساتا چک کنین.
    تو تنظیمات بایوس مادر بورد دقت کنین گزینه مربوط به پورت ساتا غیر فعال نشده باشه.
    موفق باشید.
    Last edited by aqronis; 12-09-2009 at 02:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

میتونی متن ارور رو دقیقا بهم بگی؟

امتحان کن ببین با سی دی بوت میشه سیستمت؟

بذار برنامه hdd regenerator یه برا هاردتو اسکن کنه شاید خدا خواست و درست شد

گارانتی هم بفرستی فوقش برات تعویض میکنه یا اینکه ازت پولشو میگیره برات اطلاعاتو بازیابی میکنهکه اونم پایه هزینش 50 تومنه! بهترین راه اینه که یه جوری خودت بتونی باهاش کنار بیای و با برنامه بتونی درستش کنی
    اصلا میگه هارد وصل نیست که بخواد ارور بده یابا cd بوت بشه یا با نرم افزاری بشه درستش کرد

در آغاز فعالیت hesam99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

14 راهنمایی فوری میخوام: تپ کردن چیست؟

سلام دوستان من رو مادربوردم که p5gd2-x یک گرافیک 9500gt انداختم با 2 تا ram 1G king stone. خواستم تپ کنم!

میخوام بدونم تپ کردن چه جوری. ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aqronis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

درود
    سوالتون؟؟؟؟؟

سلام دوستان من رو مادربوردم که p5gd2-x یک گرافیک 9500gt انداختم با 2 تا ram 1G king stone. خواستم تپ کنم!

میخوام بدونم تپ کردن چه جوری. ممنون میشم.
    درود
    شما باید منظورت اورکلاک باشه.
    اورکلاک مادربورد کار عاقلانه ای نیست...
    در هر حال معمولا اور کردن مادربورد 2 جوره:
    1. با امکاناتی که خود مادربورد گذاشته که بهترین گزینه هست
    2. تنظیم دستی تمامی مشخصات برای cpu و Ram و GPU که کار حرفه ای هست و پیشنهاد نمیشه.
    شما بهترین کار برای اور کردن سیستمت در مورد gpu هستش که با برنامه خود کارت گرافیک اینکارو انجام بده ولی باید بی خیال گارانتی بشی.
    کلوپ اورکلاکی ها:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

کیس کامپیوتر رو یک خورده تکون دادم سیستم هنگ کرد. فکر کنم از هارد بود. بعد خاموش روشن کردم اومد سیستم بالا بعد از یک دقیقه دوباره هنگ کرد ولی ایندفعه دیگه با خاموش روشن درست نشد.
    خطای boot failor میده
    انگار هارد رو نمیشناسه

فقط نمی کنم آسیب فیزیکی به هارد رسیده باشه
    خوب من الان چه کار کنم ؟
    اگه بتونم تو تنظیم بایوس بوت رو IDE کنم فکر کنم درست بشه ولی نمیدونم چرا اونجا فقط CDROM داره !؟!؟!

چه کنم من ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •