منم 2 شبه که سرعت بد جوری افت کرده....
از 70 بالاتر نمیره
کلی هم نوسان داره که میانگین 25.
دیشب همش 200MB دانلود کردم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منم 2 شبه که سرعت بد جوری افت کرده....
از 70 بالاتر نمیره
کلی هم نوسان داره که میانگین 25.
دیشب همش 200MB دانلود کردم
تاييد ميشه... افت شديد سرعت انديشه در انزلي هم محسوسه... خدا بكنه سرعت زياد بشه كم نشه !
من تازه اين تاپيكو ديدم و Adsl هم ندارم فقط خواستم به شما همشهري هام سلامي عرض كرده باشم![]()
![]()
سلام دوستان
این همه افت سرعت بخاطر پهنای باند کمی که گیلان داره و از اونطرف هم هیچ سرویس دهنده ای اینو نمگه نتیجه ش میشه همینی که داریم کلی تو اعصاب میره
من 128،مرکز 6،اندیشه سرعت دانلودم میانگین 10 هست.این چه وضعشه؟البته وقتی یه فایل را میذارم واسه دانلود تا 2 دقیق اول سرعت صعودیه ولی بعد از حدود 2 دقیقه سرعت نزولی میاد پایین تا میرسه به 5.افتضاحه...اگه کسی از مرکز 6،1287 اندیشه داره سرعتش را اعلام کنه تا من ببینم واسه من اینطوریه یا کلا سیستم هاشون اوراقه...
من نمیدونم شما چرا اینطوری میکنید خوشی زده زیر دلتون.بابا وقتی سرویس 128 میگیرید یعنی پول دادید که 16کیلوبایت درثانیه دانلود کنید حالا یکی میاد اینجا میگه اقا سرعتم از 70 بالاتر نرفت جالبه حالا یه اتفاقی سرعتتون یه مدت همش نزدیکه200بود قرار نیست که تا اخر عمر همین باشه من خودم از اندیشه سرویس دارم 256 دارم تاحالا از 33 بالاتر نرفته این که قزدن نداره چون 256 دراصل باید 32 تا بهم بده حالا که 33میده باز شکر .اگر شمییکه 128دارید سرعتتون شد 15میتونید اعتراض کنید نه الان
اره راست میگی تازه بیچاره ها گفتن دارن ارتقا میدن که
اینو دیروز نوشته بودم:
امشب خط قطع میشه پس شایعه نسازیم دوباره.اره ماله منم همینجوری بود. زنگ زدم پشتیبانی گفتن دارن 2-3 مرکز رو تقویت می کنن و اینکه گفتن خود اداره دیتا هم داره اینکارو میکنه. گفتن قراره فردا شب 5 ساعت کلا همه جا قطع میشن. 11 شب تا 4 صبح. گفتم چرا گفتن اداره دیتا داره یک چیزایی رو عوض می کنه. خدا بخیر کنه. بعد از این تغییرات بازم سرعت بالا بهمون میدن؟ من فکر می کنم بازم سرعت بالا بدن.![]()
از چه ساعتی قطع میشه ؟امشب خط قطع میشه پس شایعه نسازیم دوباره.![]()
از چه ساعتی وصل میشه؟
نباید قطع بشه !![]()
منم مثل شما خبر ندارم ولی اونا گفته بودن که مخابرات گفته 11 شب تا 4 صبح.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)