تمام تاپيك هاي تصاوير از انجمن متفرقه به بخش گالري عكس منتقل شد
شايد به اين خاطر باشه
تمام تاپيك هاي تصاوير از انجمن متفرقه به بخش گالري عكس منتقل شد
شايد به اين خاطر باشه
این علی و سینا و میثم در یک درجه هستند یا نه؟
ولي من تا حالا از 100 كيلومتري اونجاها هم رد نشدم.
هيچ مدير خيرخواهي از ورا رد نميشه منت بگذاره روم به ديفال يك جوابي بده؟
چرا نباید از سایت های تورنت استفاده بشه!
سلام خسته نباشید خواستم بدونم چرا تو سایت برنامه یا فایل اپلود نمی شه یا مدیریت ضمیمه ها نداره ممنون
سلام
اين امكان فقط مخصوص مديران و همكاران انجمن مي باشد
نــــــــــچ ... قبول ندارم
ریش سفیدی کنایه از تجربه هست ... نه تعداد پست ها ... نه تعداد درجات ... و نه لوگوی کابر فعال و فعالیت ...
که البته تا حامد بپره یه چند تا قسم بخوره که کاربر فعال بودن به تعداد پست ها نیست و کاربر فعال 53 پسته می شناسن و من مدیر 300 پسته ; من سعی می کنم توضیح بدم.
این ریش سفیدی با فعالیت یه کاربر هم کاملا متفاوت هست ... مثلا می گم ووکمن ما ( نمونه ای که الان تو ذهنمه از پیشکسوتی) ریش سفید این انجمنه ... چون تجربه ی بالایی داره ... می دونیم که تقریبا توی همه ی تاپیکای پر بیننده جای پاش هست و اونجا رو مزین کرده به بازدید خودش , و از هر گوشه ای یه تجربه ای داره
ولی بوی ایران گل (نمونه ای که الان تو ذهنمه از کابر فعال)... ایشون یکی از فعال ترین کاربران این سایت هستن که تنها در چند ماه +9000 تا پست داد و الان رکورد دار پست هست ... گر چه فعال هم هست ... البته من کسی نیستم که بخوام در این باره اظهار نظر کنم ولی بوی ایران هنوز خیلی جای کسب تجربه داره ... همینطور من ... در محضر دوستانی مث نوید جون
پس تجربه به پست و مقام نیست ... تجربه راهی هست که زمان ما رو می بره و ما مشتاقشیم ... من چندین ماه اول عضویتم رو فقط 1 پست دادم ... چند وقت بعدش شروع کردم و ساعی در کسب تجارب از مجربان عزیز فروم شدم
پس من ریش سفید نیستم ... من یه عضو کاملا معمولی ام
ممنون از توجتون
![]()
من با امضام مشکل دارم کمک کنین همش ارور میده میخوام عوضش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)