تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 272 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

واقعا که بدشانس بودیم

خدا کنه زودتر رو ریتم پیروزی بیوفتیم
    کم کم داره طاقتمون کم میشه

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض تری پیشنهاد مورینیو را قبول نکرد

جان تری پیشنهاد مورینیو را برای پیوستن به اینتر رد کرد.

جان تری کاپیتان چلسی و تیم ملی انگلستان درباره شایعاتی مبنی بر پیشنهاد مورینیو به وی برای پیوستن به تیم اینتر میلان گفت:"خوزه می داند من هیچ وقت چلسی را ترک نمی کنم.من با چلسی بزرگ شدم و همه چیز را در اینجا دوست دارم و تا ابد در چلسی خواهم ماند.اگر او واقعا می خواهد من را به اینتر ببرد باید بداند که من به هیچ وجه چلسی را ترک نمی کنم."

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خوب حال مورینیو رو گرفته دمش گرم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11 کارلینگ کاپ: پورتس موث - چلسی

سلام بچه ها

الان نیمه اول بازی پورتس موث و چلسی در کارلینگ کاپ آخراشه و چلسی با تک گل فرانک لمپارد از روی نقطه پنالتی در دقیقه 36 از حریف پیش هست
    .
    .
    .

ویرایش :

چلسی گل دوم رو توسط مالودا در دقیقه 45 به ثمر رسونده و نیمه اول با حساب 2-0 به پایان رسید.
    .
    .
    .
    .
    گل سوم چلسی: دقیقه 49 فرانک لمپارد
    .
    .
    .
    گل چهارم چلسی: دقیقه 64 سالومون کالو

و در نهایت بازی با همین نتیجه به پایان رسید!

Chelsea4 - 0 Portsmouth
    Last edited by MORINIO; 25-09-2008 at 00:12.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ضمن اینکه چلسی مینیرو هافبک برزیلی سابق هرتابرلین آلمان رو هم به خدمت گرفت!

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=880225

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

1 مینیرو قرارداد امضا کرد

اینم شرح کامل خبر:
    سایت رسمی باشگاه چلسی لحظاتی پیش اعلام کرد که مینیرو به طور رسمی به جمع آبی پوشان لندن پیوست.
    باشگاه چلسی دقایقی پیش خبر پیوستن مینیرو به چلسی را تائید کرد . این بازیکن ۳۳ ساله امروز هرتا برلین را به مقصد چلسی ترک کرد تا آخرین بازی های فوتبالش را در پیراهن چلسی انحام دهد .
    مینیرو پس از الکس و بلتی سومین هم وطن اسکولاری در تیم است . مینیرو که برای پر کردن جای اسین به چلسی آمده است تا به امروز برای تیم ملی برزیل ۲۴ بازی انجام داده . اسکولاری پس از بخدمت گیری مینیرو گفت : من به مینیرو نیاز داشتم ، زیرا اسین را ۶ ماه بهمراه نخواهیم داشت . من بازیکنی مثل او در تیم دارم ، میکل اما باز هم به او نیاز داشتم . او در هفته ی نخستین برای چلسی بازی نخواهد کرد و احتمالا یک بازی بعنوان بازیکن تیم ذخیره ها برای چلسی بازی کند و پس از آماده شدن برای تیم به میدان برود . من تلاش کردم تا از بالاک ، فریرا و بلتی در این پست استفاده کنم اما موفق نشدم . باید به هواداران چلسی بگم که اگر ماکلله را به یاد می آورند ، مینیرو بازیکنی مثل اوست و مانند ماکا قدرت جنگندگی بالایی دارد . او بازیکنی است که برای کمک به هم تیمی هایش بازی میکند و در خارج زمین هم مرد خوبی است . مینیرو که ۱۸ ماه در هرتا برلین بازی کرده توانست در ۳۶ بازی ۲ گل به ثمر برساند .

لازم به ذکر است که به مینیرو که نام کاملش کارلوس لوچیانو دا سیلوا است شماره ۱۴ چلسی را بر تن خواهد کرد و حتی تمریناتش در باشگاه جدیدش را هم آغاز کرده .

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

12

ایول . تبریک میگم

ترکیب چلسی تو این بازی این بود :
    چک - ایوانویچ - تری - الکس - بریج - بلتی - بالاک (پائولو فرییرا دقیقه 69) - لمپارد (سینکلر دقیقه 74) - کالو - مالودا - دیدیر دروگبا (فراکو دی سانتو دقیقه 79)

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اینم شرح کامل خبر:
    سایت رسمی باشگاه چلسی لحظاتی پیش اعلام کرد که مینیرو به طور رسمی به جمع آبی پوشان لندن پیوست.
    باشگاه چلسی دقایقی پیش خبر پیوستن مینیرو به چلسی را تائید کرد . این بازیکن ۳۳ ساله امروز هرتا برلین را به مقصد چلسی ترک کرد تا آخرین بازی های فوتبالش را در پیراهن چلسی انحام دهد .
    مینیرو پس از الکس و بلتی سومین هم وطن اسکولاری در تیم است . مینیرو که برای پر کردن جای اسین به چلسی آمده است تا به امروز برای تیم ملی برزیل ۲۴ بازی انجام داده . اسکولاری پس از بخدمت گیری مینیرو گفت : من به مینیرو نیاز داشتم ، زیرا اسین را ۶ ماه بهمراه نخواهیم داشت . من بازیکنی مثل او در تیم دارم ، میکل اما باز هم به او نیاز داشتم . او در هفته ی نخستین برای چلسی بازی نخواهد کرد و احتمالا یک بازی بعنوان بازیکن تیم ذخیره ها برای چلسی بازی کند و پس از آماده شدن برای تیم به میدان برود . من تلاش کردم تا از بالاک ، فریرا و بلتی در این پست استفاده کنم اما موفق نشدم . باید به هواداران چلسی بگم که اگر ماکلله را به یاد می آورند ، مینیرو بازیکنی مثل اوست و مانند ماکا قدرت جنگندگی بالایی دارد . او بازیکنی است که برای کمک به هم تیمی هایش بازی میکند و در خارج زمین هم مرد خوبی است . مینیرو که ۱۸ ماه در هرتا برلین بازی کرده توانست در ۳۶ بازی ۲ گل به ثمر برساند .

لازم به ذکر است که به مینیرو که نام کاملش کارلوس لوچیانو دا سیلوا است شماره ۱۴ چلسی را بر تن خواهد کرد و حتی تمریناتش در باشگاه جدیدش را هم آغاز کرده .

امیدوارم جواب بده

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

بسی لذت بردیم از برد قاطعانه ی چلسی. امیدوارم روند پیروزی ها ادامه داشته باشه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

تبریک میگم...یه بار دیگه پورتموس رو ترکوندیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •