واقعا که بدشانس بودیم
خدا کنه زودتر رو ریتم پیروزی بیوفتیم
کم کم داره طاقتمون کم میشه
واقعا که بدشانس بودیم
خدا کنه زودتر رو ریتم پیروزی بیوفتیم
کم کم داره طاقتمون کم میشه
جان تری پیشنهاد مورینیو را برای پیوستن به اینتر رد کرد.
جان تری کاپیتان چلسی و تیم ملی انگلستان درباره شایعاتی مبنی بر پیشنهاد مورینیو به وی برای پیوستن به تیم اینتر میلان گفت:"خوزه می داند من هیچ وقت چلسی را ترک نمی کنم.من با چلسی بزرگ شدم و همه چیز را در اینجا دوست دارم و تا ابد در چلسی خواهم ماند.اگر او واقعا می خواهد من را به اینتر ببرد باید بداند که من به هیچ وجه چلسی را ترک نمی کنم."
خوب حال مورینیو رو گرفتهدمش گرم
![]()
سلام بچه ها
الان نیمه اول بازی پورتس موث و چلسی در کارلینگ کاپ آخراشه و چلسی با تک گل فرانک لمپارد از روی نقطه پنالتی در دقیقه 36 از حریف پیش هست
.
.
.
ویرایش :
چلسی گل دوم رو توسط مالودا در دقیقه 45 به ثمر رسونده و نیمه اول با حساب 2-0 به پایان رسید.
.
.
.
.
گل سوم چلسی: دقیقه 49 فرانک لمپارد
.
.
.
گل چهارم چلسی: دقیقه 64 سالومون کالو
و در نهایت بازی با همین نتیجه به پایان رسید!
Chelsea4 - 0 Portsmouth
Last edited by MORINIO; 25-09-2008 at 00:12.
ضمن اینکه چلسی مینیرو هافبک برزیلی سابق هرتابرلین آلمان رو هم به خدمت گرفت!
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=880225
اینم شرح کامل خبر:
سایت رسمی باشگاه چلسی لحظاتی پیش اعلام کرد که مینیرو به طور رسمی به جمع آبی پوشان لندن پیوست.
باشگاه چلسی دقایقی پیش خبر پیوستن مینیرو به چلسی را تائید کرد . این بازیکن ۳۳ ساله امروز هرتا برلین را به مقصد چلسی ترک کرد تا آخرین بازی های فوتبالش را در پیراهن چلسی انحام دهد .
مینیرو پس از الکس و بلتی سومین هم وطن اسکولاری در تیم است . مینیرو که برای پر کردن جای اسین به چلسی آمده است تا به امروز برای تیم ملی برزیل ۲۴ بازی انجام داده . اسکولاری پس از بخدمت گیری مینیرو گفت : من به مینیرو نیاز داشتم ، زیرا اسین را ۶ ماه بهمراه نخواهیم داشت . من بازیکنی مثل او در تیم دارم ، میکل اما باز هم به او نیاز داشتم . او در هفته ی نخستین برای چلسی بازی نخواهد کرد و احتمالا یک بازی بعنوان بازیکن تیم ذخیره ها برای چلسی بازی کند و پس از آماده شدن برای تیم به میدان برود . من تلاش کردم تا از بالاک ، فریرا و بلتی در این پست استفاده کنم اما موفق نشدم . باید به هواداران چلسی بگم که اگر ماکلله را به یاد می آورند ، مینیرو بازیکنی مثل اوست و مانند ماکا قدرت جنگندگی بالایی دارد . او بازیکنی است که برای کمک به هم تیمی هایش بازی میکند و در خارج زمین هم مرد خوبی است . مینیرو که ۱۸ ماه در هرتا برلین بازی کرده توانست در ۳۶ بازی ۲ گل به ثمر برساند .
لازم به ذکر است که به مینیرو که نام کاملش کارلوس لوچیانو دا سیلوا است شماره ۱۴ چلسی را بر تن خواهد کرد و حتی تمریناتش در باشگاه جدیدش را هم آغاز کرده .
![]()
ایول . تبریک میگم
ترکیب چلسی تو این بازی این بود :
چک - ایوانویچ - تری - الکس - بریج - بلتی - بالاک (پائولو فرییرا دقیقه 69) - لمپارد (سینکلر دقیقه 74) - کالو - مالودا - دیدیر دروگبا (فراکو دی سانتو دقیقه 79)
امیدوارم جواب بده![]()
بسی لذت بردیم از برد قاطعانه ی چلسی. امیدوارم روند پیروزی ها ادامه داشته باشه ...
تبریک میگم...یه بار دیگه پورتموس رو ترکوندیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)