سلام دوست من
اگر مي توانيد 700 هزينه كنيد يك راست برويد سراغ D60 نيكون و يا 1000D كنون و يا سري آلفا سوني A200 و A300
البته متذكر مي شوم كه تنها عيب اين دو نداشتن ماكرو و زوم تله مي باشد! اگر برايتان مهم نيست و صرفا عكس هاي خانوادگي مي گيريد و يا كلا از سوژه هاي تا 5 متر عكاسي مي كنيد اين دو عالي هستند ... هر دو SLR هستند و با لنز كيت خودشان عكس هاي واقعا عالي مي گيرند خصوصا در نور كم ...
سلام دوست من
دوست من دوربين هاي SLR در نور كم بهترين عكس ها را به شما مي دهند! شما هرگز با هيچ كامپكت يا SLR-LIKE نمي توانيد در نور كم عكس هاي بدون نويزي بگيريد ولي SLR ها اين امكان را به شما مي دهند! ظاهر كلاسيك و بسيار شيك و خوش دستشان را فراموش نكنيد!!
SLR-LIKE ها به ماكرو و زوم تله معروف هستند .. كيفيت بسيار عالي نزد SLR ها است و بس!
ضمنا اگر پاسخ به دوست بالايي را مطالعه كنيد پاسخ خود را در مورد خريد لنز و ... خواهيد گرفت! اگر از سوژه هاي تا 5 متر عكاسي مي كنيد لنزهاي كيت روي خود SLR ها كافي هستند!
در غير SLR ها من شخصا SX10 را پيشنهاد مي دهم و در SLR ها با كمي هزينه بيشتر مي توانيد 1000D كنون يا D60 نيكون بخريد ....
پاسخ به دوست بالايي را مطالعه كنيد
جناب فتح الهي با سلام
حتما بزودي
چون مقاله فوق سنگين و بسيار زياد است و امكان تايپ آن نيست منتظر فرصتي هستم تا آنرا اسكن كنم و خدمتتان ارسال نمايم ..
دوست من دوربين LX3 تنها مزيتش داشتن لنز سريع مي باشد و بس!
باور كنيد هيچ مزيت ديگري ندارد (من شخصا فرمت RAW را مزيت نمي دانم چون اصلا چيز جالبي نيست)
شايد بتوان گفت اين دوربين فقط در نور كم عكس هايي نظير SLR ها مي گيرد ... تله كه كلا تعطيل است ...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[/CODE][/CODE]
دوست من در تمام سايت هاي ريوو به SX10 امتياز highly recommended داده شده است! من متعجب هستم كه مي فرمائيد امتياز G10 از SX10 بالاتر است!! هر دو يك اندازه سنسور دارند ولي G10 با 14 مگاپيكسل عكس هاي ضعيف تري در indoor دارد (به دليل بالا بودن چگالي 14 مگاپيكسلي در سنسور كوچك)
مگاپيكسل بالا وقتي كيفيت را بالا مي برد كه دوربينش SLR باشد (سنسور بزرگ باشد)
من شخصا با S5 كار نكردم ولي با S3 با 6 مگاپيكسل كار كردم و واقعا از كيفيت بالايش متعجب شدم!! زماني هم كه S5 آمده بود خيلي تعريفش را مي شنيدم ... الان البته فقط تك و توك پيدا مي شود كه چيني هستند ... تا جايي كه مي دانم كيفيت فيلمش بسيار سرتر از SX10 مي باشد .. من وقتي كيفيت فيلم S3 را ديدم فكر كردم كيفيت دي وي دي را دارم مي بينم!!
دوست من به فايل ارسالي بنده در مورد آخرين قيمت ها توجه بفرمائيد ...
با احترام
كاويان