» در واکنش به حمایت های مسی؛ آنری: «حرف های لئو خنده دار است!»
به گزارش بارسابست، به نقل از باسک اسپورت، بازیکن فرانسوی بارسلونا، تیری آنری، در گفتگویش هنگام بازگشت به نوکمپ از تمرینات ملی، در فرودگاه شهر بارسلونا به خبرنگاران رسمی بارسا اعلام کرد، که از نظر وی، لئو مسی شایسته ترین کاندید برای کسب توپ طلا بوده و توانایی های ستاره آرژانتینی «وصف ناپذیر» است.

آنری در ابتدا توضیح داد: «احساس خوبی دارم. گل ارزشمندی برای تیم ملی به ثمر رساندم و فکر می کنم، با آمادگی کامل، حضوری قدرتمندانه را برابر اتلتیک بیلبائو تجربه خواهم کرد.»
او در ادامه عنوان کرد: «ما بازیکنان باید عادت کنیم، که در تعطیلات میان فصل (مانند الان) شایعات بسیاری در پیرامون فوتبال اروپا جمع می شود و نباید به این مسائل اهمیت داد. توره در بارسا راحت است و بارها به من گفته است، که دلیلی برای ترک بارسلونا نمی بیند.»
اما آنری درباره توپ طلا گفت: «به نظر من، مسی لایق ترین کاندید کسب این جایزه می باشد. از اینکه او مرا بهترین بارسلونا می داند متشکرم، اما خود او هم می داند، که این صحبت هایش بی ارزش است (با خنده)! بازیکنی در سن من، هرگز نباید به این جایزه فکر نماید. او وصف نشدنی است و باید توپ طلا را کسب نماید.»