تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 413 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

والدس: «بردن مهمترین چیز است.»

دروازبان بارسلونا، در یك كنفرانس مطبوعاتی دوشنبه عصر پس از تمرینات صحبت كرد. او گفت که دوست دارد توپ طلا به یك بازیكن بارسا برسد.

والدس بیان یك اولویت برای این كه چه كسی باید دروازبان دوم بارسا باشد را رد كرد. او گفت: «این بستگی به مربی دارد. نمی توانی بگویی یك دروازبان نخست، دوم یا سوم است. ما همگی با یكدیگر كار می كنیم و من فكر نمی كنم یك گزینه نخست خودكار باشم و دیگران نیز تعویضی نیستند. سعی می كنی برای بودن در تركیب ثابت برای هر بازی ای هر روز بهتر شوی.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توپ طلا

والدس گفت: «اگر می توانستم انتخاب كنم که چه كسی آن را می برد، یك بازیكن بارسا را انتخاب می كردم. به بودن در یك رختكن با كسی كه بهترین فوتبالیست برگزیده شده است، افتخار خواهم كرد.» در سطح شخصی توپ طلا یكی از هدف هایش نیست و او آنچنان درباره آن پریشان نیست. «این نوع افتخار برای من بسیار نادر است.»

گل های خورده و آینده

والدس درباره گل هایی كه تیم خورده است، بسیار رو راست بود. او گفت: «حتی ذره ای درباره آن نگران نیستم، چون در نوار پیروزی هستیم و این تنها چیز مهم است. می دانم كه دروازبان بارسا همیشه بیش از دیگر پست ها مورد تحلیل قرار می گیرد. همیشه اینطور بوده است و حدس می زنم در آینده نیز همین طور باشد. مهم نیست چقدر خوب بازی كنی، مردم همیشه درباره تو تردید دارند.»

انتقاد او را پائین نمی اندازد. او گفت: «نظرات مردمی كه هیچ گاه در دروازه بازی نكرده اند، برای من کارامد نیست. به آنها احترام می گذارم ولی هیچ توجهی به آنها ندارم.»

آینده او

درباره آینده نزدیكش در بارسا، او اشاره كرد كه تا سال 2010 قرارداد دارد و تا آن زمان او مجموعه ای از هدف ها برای بدست آوردن خواهد داشت. او افزود: «ترجیح می دهم درباره باقی مطالب، صحبت یا بحث نكنم.»

مسئولیت دروازبان

والدس گفت: «دروازبانان در آخر برای گل هایی كه می خوریم، مسئول هستند. بنابراین وقتی كه در منگنه هستم، فكر می كنم برای تمام گل هایی كه بارسا خورده است، مسئول هستم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

پپ گواردیولا این هفته، به تدریج شامل بازگشت بازیکنانش از تیمهای ملی است، با اینیستا، ژاوی، پویول و کاسرس که همگی پنج شنبه به تمرین بازگشتند. اکنون تنها دنی آلوز و لیونل مسی در راه خانه هستند.

تیم اصلی اف سی بارسلونا، پس از وقفه بازی های ملی که مربی را با تنها 2 بازیکن اصلی تنها گذاشت، کم کم به وضعیت عادی باز می گردد. در خلال این هفته، عده بیشتر و بیشتری بازگشته اند.

چهار نفر بیشتر

تمرین پنج شنبه عصر در مینی استادی، شاهد این بود که گواردیولا می توانست روی سه تفنگدار اسپانیایی که برابر استونی و بلژیک بازی کرده بودند، و کاسرس اوروگوئه حساب کند. گودیانسن برای حضور در این جلسه، به موقع نرسید، به دلیل تاخیری که پرواز او در بازگشت از ایسلند داشت.

جلسه آسان

مانند زمانی که بازیکنان قبلی بازگشتند، آنهایی که پنج شنبه بازگشته بودند، پس از بازی هایشان در عصر چهارشنبه، یک جلسه بازیابی آرام را پشت سر گذاشتند، در حالی که باقی بازیکنان به آماده سازی خود برای دیدار برابر اتلتیک بیلبائو در روز یکشنبه ادامه دادند.

دو نفر بیشتر در راه

دنی آلوز و لیونل مسی، تنها بازیکنان بارسا هستند که هنوز از وظایف ملی خود باز نگشته اند، اما انتظار می رود که هر دو به موقع برای تمرین جمعه عصر در نیوکمپ، به تیم محلق شده باشند.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

حمایت آنری از مسی برای تصاحب توپ طلا
    تیه ری آنری مهاجم فرانسوی تیم فوتبال بارسلونا حمایت خود را از لیونل مسی برای کسب توپ طلای جهان در سال جاری اعلام کرد
    .
    به گزارش روز جمعه بخش فرانسه به نقل از سایت بین المللی گل، آنری که خود همیشه از نامزدهای کسب توپ طلا بوده در اقدامی رسما حمایت خود را از هم بازی آرژانتینی عنوان کرد.
    وی طی مصاحبه ای به خبرنگاران گفت : " مسی باید این عنوان را به دست آورد زیرا تنها چیزی که در برابر لیونل قرار دارد همین است. من او را بارها دیده ام که در لحظه ای یک حرکت باور نکردنی و غیرقابل پیش بینی از خود به نمایش می گذارد و در بازی مقابل اتلتیکومادرید نیز همه کاره زمین بود."
    آنری در سال 2003 نیز از نامزدهای کسب توپ طلا بود که در آن سال هموطنش زین الدین زیدان این عنوان را تصاحب کرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

آنری معتقد است كه بازی بارسلونا مقابل اتلتیك بیلبائو؛ بازی سختی است؛ زیرا بازیكنان تازه از رقابت های ملی باز گشته اند و بارسلونا تعداد بسیاری بازیكن را در تیم با این وضعیت دارد.

پس از به ثمر رساندن سه گل در دو مسابقه، یكی برای بارسا و یكی برای فرانسه، او گفت كه «در وضعیت خیلی خوبی هستم، برخلاف این كه حقیقت اینست كه بازیهای اینگونه ای كه من در فرانسه داشتم، دشوار و بغرنج هستند اما من رضایت بخش عمل كردم.»

زمان كم برای آماده سازی

با نگاهی به بازی پیش رو در سن مامس روز یكشنبه، آنری اظهار داشت كه «بازی كردن بعد از رقابت های ملی اصلا آسان نیست. بیشتر بازیكنان ما از سفر بازگشته اند و فرصتی برای تمرین درست ندارند. در صورتیكه اتلتیك خیلی از ما از این حیث كامل تر است. بنابراین بردن دشوار می شود. سال پیش هم در همین شرایط چیزی بیشتر از یك تساوی عایدمان نشد.»

سپس آنری جو سن مامس را با لیگ برتر جزیره مقایسه كرد. او توضیح داد:« جو فوق العاده ای دارد. من به این شرایط كاملا عادت دارم و برای من بازی در این جو بسیار لذت بخش است و من را یاد انگلیس می اندازد.»

راحت بازی كردن

در واكنش به بازی های خیلی خوب و نمایش فوق العاده اول فصلی بارسا، كه تمام بازیكنان و كادر فنی دارند از آن لذت می برند، آنری هم گفت كه از خودش راضی است و از شرایطش لذت می برد. «وقتی كل تیم خوب بازی می كند، برای هر كسی آسان است كه خوب بازی كند.» او ادامه داد: «وقتی سرجیو بوسكتس، یحیی و سیدو كیتا خوب بازی می كنند، همه چیز خوب است. و این مهم ترین مسئله است.»

پیغام ضد آشوبی

وقتی از آنری درباره شرایط اخلاقی هواداران و مسائل ضد شورشی سوال پرسیده شد، او توضیح داد: «تماشاگران می توانند بدون هیچ درگیری و مسئله ای تشویق كنند. یك مسابقه فوتبال، یك مسابقه فوتبال است و بس.»

اینیستا غافلگیر کننده نبود

پس از نمایش بسیار خوب آندرس اینیستا در بازی مقابل بلژیك، آنری اظهار داشت كه هیچ چیز آندرس اینیستا در فینال لیگ قهرمانان دو سال پیش او را غافلگیر نكرد. او گفت: «من وقتی وارد بارسا شدم، همه چیز را در باره او می دانستم. اینیستا یك بازیكن كلیدی در فینال پاریس بود، زیرا او از زمانی كه به بارسا آمد، شروع به انجام بازی های قابل قبول تری كرد. گل او در چهارشنبه اصلا من را غافلگیر نكرد، چون من مانند این حركات را از او بسیار در تمرینات می بینم. او بازیكنی است مانند ژاوی؛ كه می تواند هر كاری را در میانه میدان انجام دهد.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ويروس فيفا در رگ هاي بارسلونا
    ژاوي غايب بزرگ مقابل بيلبائو است
    خبرگزاري فارس: بازي ساز تواناي بارسلونا در بازي اسپانيا برابر بلژيك به شدت آسيب ديد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ژاوي ارناندس بازيكن باسابقه و تاثيرگذار بارسلونا در دو بازي پياپي تيم ملي اسپانيا برابر استوني و بلژيك حضوري مستمر داشت و در پي خطاي شديد مدافع بلژيكي به شدت آسيب ديد.
    پزشك بارسلونا استراحتي حداقل يك ماهه را پيش بيني كرده است؛ اما تجويز نهايي پس از معاينات امروز مشخص مي شود.
    تيم ملي اسپانيا برابر استوني با نتيجه 3 بر صفر و مقابل بلژيك با نتيجه 2 بر يك به برتري دست يافت.
    بارسلونا فردا شب بايد در زمين اتليتيك بيلبائو به ميدان برود.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بازی فردا و شبکه های پخش کننده

آتلتيك بيلبـــــائو - بارسلونــــــــا

ساعت 20:30 از :

Al Jazeera Sport +2
    Nova Sports 2
    SKY Calcio 9
    SKY Sports 1 UK (پكيج BFBS - يوتلست دبليو 3) {فقط نيمه دوم}
    SKY Super Calcio
    NTV Spor (پخش با تأخير - ساعت 01:00 بامداد دوشنبه)

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

» دوره تازه ای از بحران؛ ژاوی و گودیانسن از لیست مسافران بیلبائو خط خوردند!
    به گزارش بارسابست، بارسلونا در حالی برابر بتیس صف آرایی خواهد کرد، که ستاره خط میانش اش، ژاوی هرناندز کریوز را به دلیل مصدومیت در مسابقات ملی در اختیار نخواهد داشت.

ژاوی در تمرینات دیروز بارسا، دومین مصدوم فیفا بعد از گودیانسن نام گرفت.

بنابراین تمامی ستارگان بارسا برابر بیلبائو در سان مامس حاضر خواهند بود، اما عدم حضور ژنرال آبی و اناری ها میزان نگرانی ها را افزایش داده است. جوزپ گواردیولا نیز در نشست مطبوعاتی امروز از این بابت اظهار نگرانی نموده است.
    اما خبر خوب برای بارسا، بازگشت هلب از مصدومیت است و برخی معتقدند مصدومیت ژاوی، می تواند فرصت خوبی باشد، تا پپ به توره، بازیکن پرحاشیه دو هفته اخیر تیمش میدان دهد.
    مسی و آلوس نیز بدون مشکل برای این بازی آماده خواهند بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

» هدف اصلی ستاره بلاروسی؛ هلب: «بازگشتی خوب و پرکردن جای خالی ژاوی با من!»
    به گزارش بارسابست، به نقل از راپید اسپورت، الکساندر هلب، ستاره بلاروسی بارسلونا نیز از بابت مصدومیت ژاوی ابراز نگرانی کرد، اما به این نکته اشاره کرد که این فرصتی ایده آل برای وی می باشد، تا از توانایی هایش ارائه نماید.

هلب گفت: «من انتظار نود دقیقه بازی نخواهم داشت، بلکه فقط می خواهم، با بازی خوب، هم از مصدومیت بازگشت موفق آمیزی داشته باشم و همچنین جای خالی ژاوی را پر نمایم.»

هلب در ادامه افزود: «عدم حضور ژاوی برای تیمی مثل بارسلونا ترسناک نیست. ما یک باشگاه حرفه ای هستیم و نباید با این طور مسائل ناامید شویم. من، اینیستا، توره و کیتا، همه بازیکنان بزرگی هستیم و خوش بختیم که در بارسلونا بازی می کنیم. از این بابت نگرانی نداشته و وعده می دهم، که جالی خالی بازیکن 28 ساله حس نخواهد شد!»
    در پایان، بازیکن بلاروسی در حالی که صحبت هایش را بدون هیچ گونه لبخندی ادامه می داد به رسانه رسمی باشگاه گفت: «در باشگاه جو مناسبی حاکم بوده و ما همه دنبال پیروزی هستیم. من به این بازی امیدوارم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

» در واکنش به حمایت های مسی؛ آنری: «حرف های لئو خنده دار است!»
    به گزارش بارسابست، به نقل از باسک اسپورت، بازیکن فرانسوی بارسلونا، تیری آنری، در گفتگویش هنگام بازگشت به نوکمپ از تمرینات ملی، در فرودگاه شهر بارسلونا به خبرنگاران رسمی بارسا اعلام کرد، که از نظر وی، لئو مسی شایسته ترین کاندید برای کسب توپ طلا بوده و توانایی های ستاره آرژانتینی «وصف ناپذیر» است.

آنری در ابتدا توضیح داد: «احساس خوبی دارم. گل ارزشمندی برای تیم ملی به ثمر رساندم و فکر می کنم، با آمادگی کامل، حضوری قدرتمندانه را برابر اتلتیک بیلبائو تجربه خواهم کرد.»
    او در ادامه عنوان کرد: «ما بازیکنان باید عادت کنیم، که در تعطیلات میان فصل (مانند الان) شایعات بسیاری در پیرامون فوتبال اروپا جمع می شود و نباید به این مسائل اهمیت داد. توره در بارسا راحت است و بارها به من گفته است، که دلیلی برای ترک بارسلونا نمی بیند.»
    اما آنری درباره توپ طلا گفت: «به نظر من، مسی لایق ترین کاندید کسب این جایزه می باشد. از اینکه او مرا بهترین بارسلونا می داند متشکرم، اما خود او هم می داند، که این صحبت هایش بی ارزش است (با خنده)! بازیکنی در سن من، هرگز نباید به این جایزه فکر نماید. او وصف نشدنی است و باید توپ طلا را کسب نماید.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

» برای کسب توپ طلا؛ مسی: «به آنری یا اتوئو رای می دهم!»
    به گزارش بارسابست، به نقل از QUE، مسی بعد از شکست تیم ملی آرژانتین در رقابت های جام جهانی 2010، با سوالات عجیب خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا هنوز هم به توپ طلا فکر می کند یا خیر روبه رو شد؛ در حالی که وی لبخندی تلخ را روی لب هایش نقش داده بود گفت: «برای هر بازیکنی، این مقام ارزشمند است، اما اگر حقیقت را بگویم، من مقام های باشگاهم، بارسلونا را (مثلا بردن لالیگا) به این نوع جایزه ها ترجیح می دهم.»

اما در اظهاراتی عجیب، هنگامی که از مسی درباره شایسته ترین کاندید برای کسب توپ طلا پرسیده شد، مسی جواب داد: «تیری آنری و ساموئل اتوئو، بدون شک لایق ترین ها هستند! آن دو بهترین بازیکنان فوتبال می باشند و به عنوان مربی و سمبل من فعالیت می کنند. من شیفته این هستم، که توپ طلا را در درستان آنری یا اتوئو مشاهده کنم.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •