با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [The Usual Suspects_[1995 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : amir
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [The Usual Suspects_[1995 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : amir
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [The Air I Breathe_[2007 با فرمت srt*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : عماد سوسن آبادي
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [Hoodlum_[1997 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : حسام
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [Girl, Interrupted_[1999 با فرمت srt*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : گاندلف
RAYMOND
مژگان جان ، اگه خواستی یه موقعی لیست رو اپ کنی این زیرنویس " یک قلب قوی " رو بزار تو لیست ... تقریبا کامل هستش ...
از شوما هم ممنون حامد جان ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by S@eid; 13-05-2008 at 23:00. دليل: حمید تبدیل شد به حامد !!!
كسي اينو نداشت؟؟!؟؟!؟!؟!؟
خواهش مي كنم.
Last edited by H A M E D; 13-05-2008 at 23:11.
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [The Forbidden Kingdom_[2008 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع : 3at3at.com
موفق باشید
RAYMOND
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز و گرامی
من مشکلی داشتم که نمی دونستم کجا بایستی این مشکل رو مطرح کنم اگر مربوط به این بحث نمی شه پیشاپیش معذرت می خوام ولی چون دیدم اینجا همه در زیرنویس کردن تا حدودی تخصص دارند گفتم شاید بتونید کمکم کنید
مشکل من اینه که ویندوز های ویستا و اکس پی من به هیچ عنوان زیر نویس رو درست نشون نمیدند حتی با KMPlayer هم امتحان کردم ولی فایده نداشت البته نشون میده ولی با فونت درهم و برهم حتی یه جایی خوندم حتماً بایستی فونت ترافیک روو کامپیوتر نصب باشه که اونم گیر آوردم ولی باز هم نشد
اگر براتون امکان داره خودتون اینجا راهنماییم کنید یا آدرس انجمنی رو که در اون برای این مشکل ها جواب میدند معرفی کنید
.
سلام به همه.
خسته نباشيد.
كاراتون ايول داشت
مخصوصا آقا محمود!!!!!
اگه لينكه خود فيلما رو هم دارين بذارين پيليز
مرسي
سلام
سعید جان لیست داره اپدیت می شه..الان 7 صفحه از اخرین صفحه عقب هستم...
از این فیلم چندتا زیرنویس بود..اما باشه..حتما اینو جایگزین می کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)