خوبه سهیل روش فکر میکنم کار که ما با هم زیاد داریم یادته کوچیک بودیم 20 میلیون بهت قرض دادم !!!
میخوام اون کمریه منم بیار دیگه
خوبه سهیل روش فکر میکنم کار که ما با هم زیاد داریم یادته کوچیک بودیم 20 میلیون بهت قرض دادم !!!
میخوام اون کمریه منم بیار دیگه
من 9کرتم داش.
اگه الان 20 تا داشتم بهت میدادم . الله وکیلی .دیگه داشتو که میشناسی تو مرام کم نمیزاره
برنامه ی 4شنبه سوری رو ردیف کن
E:\drive.c\pictures\soheil\pr\IMG_1040.jpg
دوستان از اينکه يک روز از شما دور بودم خيلي نارحت شدم خداييش ما به هم ديگه وابستگي پيدا کرديم .
من اين چند روزه در گير ماشين دوستم بودم . دو روز پيش که برف ميومد دو ستم با پدر و مادرش رفته بودن آبعلي که تو راه برگشت در اتوبان بابايي تصادف ميکنند و ماشينشون چپ ميکنه !! اما نگران نباشيد خودشون هيچي نشدن
حالا چي جوري تصادف کردند؟
ماشين دوستم که 206 بود با سرعت 90 تا در حال حرکت بود که ماشين جلويي ميزنه رو ترمز دوستم ماشين جمع و جور ميکنه و با سرعت کمي باهاش برخورد ميکنه اما تازه از ايجا به بعد شروع ميشه يک 405 از عقب تقريبا با 60-70 تا ميزنه پشت 206 . پشت ماشين سمت راست . اما با کمال تعجب ماشين چپ ميکنه روي سقفش واي ميسه.
برخورد اونفدر شديد بوده که صندلي 405 در جا کنده ميشه
دوست ما و پدر و مادرش به بستن کمربند هيچيشون نميشه . حالا در اولين فرصت عکساشو ميزارم .
ضمنا کيسه هاي هوا هم عمل نکردند ( تيپ 6 بود)
خلاصه آقا کارشناس از ايران خود رو مياد ميگه منم تعجب ميکنم که با اين برخورد ماشين چپ ميکنه!
بعدم در خصوص کيسه هوا گفت که بايد دقيقا تا وسط کاپوت جا بخوره و سرنشينان در آستانه مرگ باشند.
بعدم لاستيکها رو بررسي کرد و هيچ خوردگي نداشت يعني Abs عمل کرده که اکه عمل نکرده باشه به پژو گزارش کنه و ازاونا خسارت بگيره و لي تا حالا اين مورد اتفاق نيفتاده ميگفت ضربه بايد در راستاي X يعني طولي باشد تا ايربگ عمل کند.
من که حالم گرفته شد ماشين هنوز يه سالم کار نکرده بود خيلي تميز بود.
4.5 ميلون خسارت ميگيره به نظر شما کم نيست؟
خب ببينيم اين دو روزه اينجا چي شده؟
در مورد نظر سهيل جان در مورد تيو نينگ موافقم ( من که هميشه موافق بودم چکار کنم خب تابع جمعم ديگه)
من ميگم قبل از 4 شنبه سوري يه ميتينگ بزاريم تا بيشتر با هم آشنا شيم و روي ماه دوستامو از نزديک ببينم زندگي شده ماشيني و همه از پشت مانيتور....
حميد جان ببينم در مورد مصاحبه چکار ميکني در ضمن چرا اينقدر نگراني ؟؟
راستي به قول سهيل تاپيک خلوت شده ها يه جرقه اي بزننين ديگه بچه ها !!!
حميد جان که با سهيل داداش شد!! داداش ما هم بشي؟!
سلام حمید جان
سایکلون 3 رو می تونی تو خیابون ملت پیدا کنی.قیمتشم 36.000 تومنه(اگه از 3 ماه پیش فرق نکرده باشه) .اما گول ادعاهاش رو نخور.ادعا کرده که 30 درصد مصرف پایین میاد و 20 درصد شتاب بالا میره و از این حرفا...آقا نمی دونه هر اسب بخار چنده که اینجوری ادعا می کنه.اما خوب کسی که 90 تومن میده برای فیلتر 36 تومن هم برای این بده خوبه
Last edited by matin_haeri; 01-03-2007 at 11:19.
با توليد انبوه، شرايط براي حضور پايدار خودروسازان ايراني در بازارهاي جهاني فراهم ميشود.وزير صنايع و معادن در مراسم افتتاح خط توليد موتور ملي گفت: هم اكنون محصولات صنعتي ايران به بيش از 30 كشور جهان صادر ميشود. عليرضا طهماسبي با بيان اين كه وزارت صنايع و معادن نگاه استراتژي به صادرات دارد، افزود: امسال بيش از 75 درصد از صادرات محصولات به خارج از كشور را دو بخش صنعت و معدن تشكيل ميدهند. وي به پيشرفتهاي خودروسازان در سالهاي اخير اشاره كرد و گفت: از ابتداي سال جاري سه سايت ايران خودرو در خارج از كشور افتتاح شده است كه به زودي كارخانه توليد سمند در سوريه به بهرهبرداري ميرسد. وي با بيان اين كه ارزش صادرات محصولات ايرانخودرو تا پايان امسال به 300 ميليون دلار خواهد رسيد، افزود: اين وزارتخانه صادرات 20 ميليارد دلار را در 20 سال آينده پيشبيني كرده است تا گامهاي بلندي را براي توسعه صنعتي كشور بردارد. مديرعامل ايران خودرو ـ نيز در اين مراسم با اشاره به اين كه پايه گازسوز بودن موتور ملي در راستاي تبصره 13 است، افزود: جهاني شدن جز با داشتن يك برند مستقل و مالكيت معنوي آن كامل نيست و اين در حالي است كه در برندهاي تحت ليسانس، صاحبان اصلي برند تلاش ميكنند در هر زمينه تكنولوژي خود را تحميل كنند. وي، در زمينه صادرات اظهار كرد: صادرات اين شركت در سال 1383 حدود 59 ميليون دلار بود كه تا پايان امسال به 300 ميليون دلار خواهد رسيد. او، برنامه صادراتي اين شركت در خصوص قطعه و خودرو در سال آينده را 700 ميليون دلار عنوان و اظهار كرد: مهمترين موانع بر سر راه صادرات محصولات صنعت خودرو كشور، عضو نبودن در پيمانهاي منطقهاي و مقررات است. منطقي، از طراحي پلاتفرم ملي در مركز طراحي و توسعه محصولات جديد ايران خودرو خبر داد و گفت: در صورت اعطاي وامهاي ارزان، قيمت اين پروژه شتاب بيشتري خواهد گرفت. وي، مهمترين پروژههاي تحقيقاتي ايران خودرو با همكاري دانشگاههاي كشور را الكترونيك خودرو، موتورهاي هيبريدي، الكتونيك سيستمهاي ريلي و پلاتفرم اتوبوس ذكر كرد. در ادامه اين مراسم، رييس هيات مديره مركز تحقيقات موتور گفت: پيشتوليد موتور ملي با پشتسر گذاشتن مراحل متعددي نظير الگوبرداري، طراحي مفهومي، محاسبات مهندسي و راهاندازي موتور آزمايشگاهي آغاز شده است تا بر روي خودرو ملي (سمند) نصب شود. سيدمصطفي ميرسليم، توليد موتور ملي را در راستاي سياست مصوب نظام در زمينه اولويت و مزيت استفاده از گاز طبيعي، به عنوان سوخت پاك و ارزان عنوان كرد و گفت: اين موتور با استفاده از امكانات داخلي با مالكيت ايراني به توليد ميرسد. وي ادامه داد: متخصصان ايراني در اين پروژه به غير از دستيابي به موتور، بر دانش فني طراحي و توليد مستقل آن مسلط شده و هم اكنون آمادگي آن را دارند كه توانمنديهاي خود را در اختيار ساير صنايع قرار دهند. وي، با بيان اين كه موتور ملي بينياز از وابستگي به بيگانگان توليد خواهد شد، اظهار كرد: اين موتور جوابگوي نياز داخلي و خارج كشور است. وي پروژه موتور ملي را فرصتي شايسته براي ارتقاي سطح قطعهسازان با كيفيت و رتبهدار بينالمللي دانست و گفت: با توليد انبوه اين موتور، شرايط براي حضور مستمر و پايدار خودروسازان در بازارهاي جهاني فراهم ميشود. در اين نشست، زالي ـ مدير پروژه توليد موتور ملي ـ نيز در گزارشي روند پيگيري و فعاليتهاي مربوط به دستيابي به اين موتور را تشريح كرد.
آقا ما هرچي تو چنته داشتيم رو کرديم!
دو مدل جديد رنو با نامهاي كانگو جديد و مستر جديد كه از موتورهاي ديزلي و گازسوز جديد بهره ميبرد، وارد بازار شدند. كانگو از موتورهاي 1.2ليتري 16 سوپاپ و1.6 ليتري 16 سوپاپ و موتورهاي ديزلي 1.5 ليتري از موتور جديد ديزلي رنو با قدرت موتور 60،70و 85 اسب بخار بهره ميبرد. دراين موتور ديزلي جديد كه داراي استاندارد آلايندگي يورو چهار است، به منظور تركيب بيشتر هوا و سوخت، چهار سوپاپ در هر سيلندر تعبيه شده است. مجراهاي ورودي و خروجي در كنار هم و در بالاي سيلندر قرار دارند و هر ميلبادامك، سوپاپهاي ورودي و خروجي را به حركت در ميآورد. چنين پيكربندي و آرايشي، روند پر شدن سيلندر و تخليه گاز را بهبود ميبخشد و استحكام موتور در اين حالت نيز افزايش چشمگيري مييابد. تكنولوژي پيزو الكتريك، كنترل بسيار سريعتر و دقيقتري بر روي تزريق سوخت داشته و آن را تسهيل ميكند، به گونهاي كه واكنش تا چهار برابر سريعتر از سيستم سونولوئيدي است و به مهندسان اين امكان را داده كه چرخه تزريق سوخت را با پنج فواره پاشش ارتقا دهند. در اين حال دو فواره پاشش (جلو)، يك فواره پاشش اصلي در وسط و دو فواره پاشش در عقب وظيفه پاشش سوخت در سيلندر را بر عهده دارند. دو فواره پاشش، صداي موتور را به حداقل رسانده و صداي ديزل را نيز بهبود ميدهند. فواره پاششهاي عقب، سوخت پاششي احتراق اصلي را حفظ ميكنند تا دوده بسوزد و بنابراين انتشار آلايندهها را پيش از اين كه گازهاي خروجي از اتاق احتراق خارج شوند، كاهش ميدهد . از طرفي اين خودرو از يك موتور گاز 1.2 ليتري كه با گاز مايع Lpg نيز كار ميكند، بهره ميبرد. مدل ديگر جديد رنو نيز يك خودرو باري كوچك است كه ديفرانسيل عقب بوده وظرفيت بارگيري 22 متر مكعب را دارد و مستر نام دارد
مدل جديد بي.ام.و 335 ساخته شد. مدل جديد بي.ام.و سري سه با يك موتور سه ليتري 300 اسب بخار قدرت دارد كه در طول 5 ثانيه سرعت خودرو را به100 كيلومتر بر ساعت ميرساند. موتور اين خودرو كه V شكل است، از تزريق مستقيم سوخت بهره ميبرد كه تا حدود زيادي مي تواند مصرف سوخت و آلودگي را كاهش و قدرت را افزايش دهد. اين سيستم به صورت هوشمند با غليظ و رقيق كردن سوخت، احتراق را تحت كنترل بيشتر قرار ميدهد. اين خودرو همچنين از توربوشارژ و اينتر كولر براي افزايش ميزان چگالي هواي ورودي به موتور نيز بهره ميبرد. موتور اين بي.ام.و جديد كه براي افزايش ضريب تراكم و همچنين افزايش ضريب رسانايي گرمايي از آلومينويم ساخته شده، داراي سيستم تغيير متغير سوپاپ نيز هست. گفتني است، قيمت اين خودرو براي عرضه در بازار آمريكاي شمالي 43 هزار دلار در نظر گرفته شده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)