تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 164 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 1631

نام تاپيک: Need for Speed: ProStreet

آخر فروم باز Öracle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

DJMD جان دیگه این حرف از شما بعید بود !!!
    یعنی شما میخوای بگی گرافیک بازی ProStreet با Grid یکیه ؟

آخر فروم باز Mist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

تایید میشه کلا لقب بدترین بازی به خاطر سبکشه که عوض شده اصلا NFS رو چه با سبک مسابقه تو پیست؟
    خوب دوست من اونا خیابونی بود سبکشون فق میکرد کلا خلاف داشت توش پلیسومیپیچوندی فک کنم تقصیر اینا هم نبوده به لحاظ

اخلاقی اون سبک بازی رو برداشتن خوب معلومه در اون مقایسه بدترین بازی میشه

شما بهتره برید این بازی رو با Test Drive Unlimited یا Evolation GT مقایسه کنید.چون روند بازی اینا خیلی شبیه بازی ProStreet هست
    موافقم 120%

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

چه عجب بلاخره یکی حرفمون رو تایید کرد !!
    مردم اینقدر جواب مخالف های این بازی رو دادم:43:

آخر فروم باز Mist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

چه عجب بلاخره یکی حرفمون رو تایید کرد !!
    مردم اینقدر جواب مخالف های این بازی رو دادم
    صفحات اول رو بگردین من بودم اینجا و از این بحث ها زیاد میشد اونی که دوست داره داره اونیم که دوست نداره که هیچ

من خودم خیلی هم خوشم اومد ازش حالا مراحل قذیم رو ورداشتن دلیل بر بد بودن بازی نیست

فکرم نکنم دیگه اونجوری بسازن ایراد کار از یه جای دیگست وگرنه هیشکی نمیخواد بازی که ساخته با شکست روبه رو بشه

فک کنم مشکل پلیس بین الملل باشه ...

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

اين 1/4 Mile Drag قضيش چيه خيلي مرحله آشغاليه توي اين بازي يكي دقيقا بگه چطور تو اين مرحله بيشترين امتياز رو ميشه گرفت اصلا بايد چه كار كرد من كه هميشه توي اين مرحله موندم راستي چطور ميشه يه ماشين خوب براي اين مرحله گذاشت چون با اين ماشينايي كه بازي خودش ميذاره معمولا يه ماشين بد هم ميذازه نميشه كاري كرد مشكلات بالا رو در مورد Drift هم دارم درباره اونهم توضيح بديد ممنون ميشم ايكاش بازي همش Speed Challenge و Top Speed Run و ساير مراحل به غير از 1/4 Mile Drag و Drift و تا حدودي Grip بود اين Grip هم آدم تا مياد با سرعت ماشين حال كنه يهو يه پيچ با زاويه تنگ جلوت سبز ميشه كه حسابي مير...نه تو اعصاب آدم يه سوال ديگه چطور يه ماشين اضافه كنم يا بخرم من چند بار اين كارو كه نميدونم درست انجام دادم يا نه كردم اما ماشيني اضافه نشد يا معلوم نيست كجا گم و گور شد مثلا اگه بخواي ماشين توي همون مرحله اي كه داري بازي ميكني اضافه بشه بايد چه كار كني؟؟؟

داره خودمونی میشه Hesam08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا من Pro رو تازه شروع كردم، مي خواستم بدونم تا آخرش بايد مسابقه تو پيست بديم! يا مثل Carbon داخل شهر هم ميشه گشت و كل انداخت؟
    و يه سوال اين بازي Grid داخل شهر هم داره؟ يا اون هم فقط تو پيستي؟

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

موافقید برای تنوع هم که شده وفقط برای امتحان کردن ، اموزش اضافه کردن یه سری ماشین(مثل Roadrunner یا MCLaren F1 یا bugatti) به Prostreet رو بذارم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

موافقید برای تنوع هم که شده وفقط برای امتحان کردن ، اموزش اضافه کردن یه سری ماشین(مثل Roadrunner یا MCLaren F1 یا bugatti) به Prostreet رو بذارم؟
    بد جور موافقم..........اگه لطف کنی ممنون میشم.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان من پارسال بهمن ماه دمو اين بازي رو دانلود كردم بد جوري حال كردم باحاش چند روز پيش توفيق اجباري شد دوباره نصبش كردم بعدش كه زياد بازي كردم وسوسه شدم برم فول بخرمش از ديروز شروع كردم اون مرحله كه باس چرخاتو تا يه حدي بچرخوني تا تاييد بشه بعدش يه مسافت مستقيم رو با سرعت محدود بري گير كردم دقيقا بايد چيكار كنم؟
    البته خودم يه حدس هايي ميزنم نكنه بايد از اون ماشينا (كوبالت) بگيرم قدرتش رو افزايش بدم؟
    راستي كسي نسخه موبايلش رو بازي كرده؟ من كه زياد بازي كردم همه ماشيناي موجود رو هم خريدم بدجوري حال ميده
    خلاصه تحويلمون بگيرين ديگه اولين پستم بود تو اين تاپيك

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام دوستان من پارسال بهمن ماه دمو اين بازي رو دانلود كردم بد جوري حال كردم باحاش چند روز پيش توفيق اجباري شد دوباره نصبش كردم بعدش كه زياد بازي كردم وسوسه شدم برم فول بخرمش از ديروز شروع كردم اون مرحله كه باس چرخاتو تا يه حدي بچرخوني تا تاييد بشه بعدش يه مسافت مستقيم رو با سرعت محدود بري گير كردم دقيقا بايد چيكار كنم؟
    البته خودم يه حدس هايي ميزنم نكنه بايد از اون ماشينا (كوبالت) بگيرم قدرتش رو افزايش بدم؟
    راستي كسي نسخه موبايلش رو بازي كرده؟ من كه زياد بازي كردم همه ماشيناي موجود رو هم خريدم بدجوري حال ميده
    خلاصه تحويلمون بگيرين ديگه اولين پستم بود تو اين تاپيك
    خوب شما باید به موقع دنده بزنی (بهینه دنده بزنی) و توی لیست اون مرحله اول بشی. در ضمن هر یک مرحله های Drag و Drift شامل سه مسابقه میشه. یعنی شما توی اون مرحله سه فرصت دارید تا خودتون رو توی لیست نشون بدید. به عبارتی دیگر ، شما باید توی این سه فرصت سعی کنید نفر اول بشید.
    اگه نتونستم به شما توضیح بدم ، لطفا دقیق تر بیان کنید تا من هم دقیق تر و مفصل تر بگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •