تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 157 از 285 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

پروفشنال soheilsmart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

فکر کنم علت درصد پایین ادبیات به ویژه قرابت معنایی دانش‌آموزان نباشند بلکه فکر کنم عیب از سوال باشه. چند روزیه به این فکر افتادم که بهتر بود توی کنکور سراسری، چند بیتی از یک شعر یک شاعر بیان می‌کردند و مثلاً 5 الی 10 سوال از این بیت‌ها می‌پرسیدند. چون تشخیص معنای یک بیت به تنهایی کار بسیار سختی هست و ممکنه چند برداشت بشه. اما وقتی از یک شعر یک شاعر انتخاب بشه، بیت‌ها پیوسته خواهند بود و اگر شما معنی یک کلمه جدید رو نفهمیدید، از روی بقیه بیت‌ها، مفهوم رو تشخیص می‌دید.
    در واقع این چند بیت پیوسته در حکم همان درک‌مطلب (Reading)های زبان انگلیسی و عربی خواهند بود.
    مثلاً یک کلمه ممکن است از گذشته تا کنون 5 6 معنی متفاوت به خود گرفته باشد، در این صورت اگر طراح تست ناشی باشد (که معمولاً ناشی هستند)، ممکن هست برخی کاربرد‌های قدیم را در گزینه‌ها قرار دهد که البته تنها کاربرد و معنی از لحاظ طراح درست است که در کتاب درسی آمده است.

به هر حال من یک کتاب از انتشارات انرژی اتمی دیدم که در همین مورد بود، می‌خوام بخرم ببینم چی میشه.
    نه عزیز مشکل از سوالا نیست
    مشکل از دانش اموزا است
    وقتی داوطلبا حتی نمیتونند از روی شعر بخونند چطور میشه انتظار داشت که شعرو درک کردن
    من برای بالا بردن تسلط روی تست های ارتباط معنایی
    خواندن بوستان-گلستان-دیوان حافظ-مثنوی و دیوان شمس رو توصیه میکنم
    اگر از پس اینا بر اومدید بدون شک به تمامی سوال ها میتونید جواب بدید

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

مشکل از دانش اموزا است
    وقتی داوطلبا حتی نمیتونند از روی شعر بخونند چطور میشه انتظار داشت که شعرو درک کردن
    من اگه تمام عمرم رو به خوندن تنها یکی از اینها اختصاص بدم، بازم از پس این کار برنمی‌یام.

در ضمن به غیر از داوطلبان، دبیران و حتی طراحان سوال هم نخواهند توانست برخی بیت‌ها رو با اولین و دومین و سومین و ... نگاه بخونند و تا زمانیکه نشینند دور هم و با کلی بحث به یک نتیجه برسند، باز هم نخواهند توانست درست بخوانند. اون وقت شما چطوری توقع داری داوطلب کنکور در 2 دقیقه (خیلی خیلی بهش وقت دادم) 5 بیت (معمولاً تست‌های قرابت معنایی حاوی 4 الی 5 بیت هستند.) رو بخونه و تجزیه و تحلیل کنه. اونم وقتی که کلی فشار بر روش هست؟

اگه توی کنکور سراسری ورودی دانشگاه از هندسه هذلولوی (از مباحث دانشگاهی که تا قبل از دانشگاه حتی ممکنه اسمش به گوشتون نخورده باشه) سوال طرح بشه، داوطلب اصلا نخواهد فهمید که سوال در مورد چی هست و شاید حتی نتونه از روی سوال بخونه. آیا این باز هم عیب داوطلب رو می‌رسونه؟ مسلماً نه. بلکه عیب از سوال هست.
    حالا اگه طراح سوال بیتی رو مطرح کنه که از 10 کلمه به کار رفته در این بیت، 20 کلمه تا حالا به گوش هیچ‌کدام از داوطلبان نخورده است، عیب از سوال هست نه عیب از داوطلب و ....

من فکر نمی‌کنم دیگه وقت کنم اینترنت بیام. پس اگه دیگه نیومدم، بحث رو به بعد از کنکور حواله می‌کنیم!!!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مشکل از دانش اموزا است
    ببخشید ولی حتی مولفان کتاب درسی هم مثل طراحان وضعشون خرابه...
    آخه بعضی چیز ها هستش که اصلاً ربطی به معنویت و خدا و دین اسلام نداره...بعد این مولف ها(کتاب درسی و حتی آقای ملک محمدی) الکی ایهام یا پیام بیت ایجاد می کنن که فلان چیز تلمیح دارد به فلان واقعه یا فلان اسم نام دیگر فلان پیامبر یا امام است و... .
    حالا فرض کنید سعدی یا حافظ زنده شدن بعدش ادبیات گاج رو بهشون نشون بدین می گن:"بابا منظور ما اصلاً این نبود...پیام بیت ما یه چیز ساده بود...چرا می پیچونینش؟!!"
    در رابطه با املا هم به نظر من طراحان باید به جای اینکه از کلماتی پرت و دورافتاده و مرده ای که شونصد سال پیش استفاده می شد(مثل:برائت استهلال یا مضغ یا محظوظ یا...) سوال بدن،بهتره املای کلماتی متداول مثل:توهین،سپاسگزاری یا ...رو مطرح کنند...(که باز هم یه عده املاشون رو بلد نیستن!...)
    راستی کسی می دونه مراسم ویفر و ساندیس خوری(مجاز از آزمون ورودی داشنگاه آزاد!!) چند تیر برگزار می شه؟آخه من هم کنکوری هستم!!!دی:

منظورت از اینکه(( چیزها تو ده استاد بود که مبتکران حتی کوچکترین اشاره ای هم بهشون نکرد))چیه؟
    می تونی دقیقا بگی چی؟
    بله؛
    فعلاً بخش 3 شیمی 2(بقیه رو وقت نکردم بخونم):
    1-در یک فرمول از آلومینیوم اکسید اتم های آلومینیوم 6 الکترون از دست می دهند.(روش جالب ده استاد:اندیس اکسیژن رو در ظرفیت آلومینیوم ضرب کنید.مبتکران:اشاره ای نشد)
    2-موقعیت قرار گرفتن یون های سدیم و کلر در بلور NaCl(ده استاد:مطرح کرد.3 یا 4 تا تست ازش داد.شکلی واضح کشید مبتکران:اشاره ای نشد)
    3-طرح سوال از بیشتر بدانید ها(ده استاد طرح کرد اما مبتکران نه...شاید شما بگید:"کی بیشتر بدانیدها رو می خونه" اما مطمئن باشید که اگه کتاب تستتون ازشون سوال داده باشه شما مجبور میشید بخونید)
    4-طرح مسئله تناسبی در رابطه با اگر جرم اتمی دو عنصر رو بدهند فرمولشون چی میشه(ده استاد مطرح کرد اما مبتکران نه.(یک طرح رو جا انداخت!)
    ...
    البته بعضی چیز ها هم بود که ده استاد اشاره ای بهش نکرد اما مبتکران کاملاً توضیح داد!
    ده استاد یه اشتباه دیگه هم کرد...گفتش نقطه ذوب و جوش Al2O3 بیشتر از MgO هستش(قلمچی هم این اشتباه رو 2 بار کرد در آزمونش)...در صورتی که برعکس هست(مبتکران توضیح داد)
    در کل اول مبتکران بعد حتماً ده استاد

یه چیزی بگم همه نا امید بشن...
    درسایی که داریم میخونیم نصفشون از رده خارجه و در علم جهانی این شکلی کاربرد نداره!
    من یکی که حسابی زده شدم. فقط دلم میخواد یه در رو پیدا کنم بپرم!
    آخه ما واسه چی باید این درسای مزخرف رو که دیگه ازشون استفاده نمیشه بخونیم؟ واسه چی باید چند سال پدر خودمونو در بیاریم کنکور رو رتبه خوب بگیریم و بعد که رفتیم دانشگاه، هر غلطی بکنیم ما رو نندازن بیرون؟ هیچ کس هم که بعد دانشگاه درس نمیخونه! تازه لیسانس هم که ارزش نداره
    منظورمو گرفتید؟
    یکی کمکم کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
    اگه منظورتون قانون های نیوتون که تو انگلستان هم آموزش داده می شه تو راهنمایی!!
    در ضمن عربی،ادبیات،دین و زندگی،شیمی رو که ما می خونیم از بقیه کشور های خاور میانه بهتره...
    فقط انگلیسی و ریاضی و فیزیک و .. یکم قدیمی شدن...

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

در رابطه با املا هم به نظر من طراحان باید به جای اینکه از کلماتی پرت و دورافتاده و مرده ای که شونصد سال پیش استفاده می شد(مثل:برائت استهلال یا مضغ یا محظوظ یا...) سوال بدن،بهتره املای کلماتی متداول مثل:توهین،سپاسگزاری یا ...رو مطرح کنند...(که باز هم یه عده املاشون رو بلد نیستن!...)
    اینو واقعاً راست گفتی. در ضمن این کلماتی که گفتی مثل براعت استهلال (املاش رو اشتباه نوشتی‌ها!!!) خوباش هستند. بدتر از اینم سراغ دارم!!

در ضمن وضع سوالات بقیه درسها هم زیاد خوب نیست. مثلاً یه سوال از دینی 86 رشته ریاضی دیدم، موندم این سوال رو بچه اول ابتدایی طرح کرده یا .....؟

این سوال رو حال کنید!!!!!:
    سوال از کتاب دین و زندگی پیش‌دانشگاهی، درس 8 . که در کنکور سراسری ریاضی 86 طرح شده:
    " فراز و فرود تمدن اسلامی که در دوره‌های متمادی از واقعیت‌های غیر قابل انکار می‌باشد، به ترتیب در چه قرونی چهره نمود؟"
    1) اول تا پنجم - دوازدهم تا سیزدهم
    2) اول تا دوران صفویه - سیزدهم تا چهاردهم
    3) اول تا هفتم - دوازدهم تا سیزدهم
    4) اول تا دوران صفویه - دوازدهم تا چهاردهم

لازم نیست به این تست جواب بدید! فقط بدونید که سوال مفهومی این گونه سوالها می‌گویند. پسی مفهومی‌تر (= حفظی‌تر) بخوانید.
    واقعاً ارزش این سوال چقدر هست؟ آیا ابن درس سوالهای بهتری نداشت که به عنوان تنها سوال این درس در کنکور مطرح گردد؟ به خدا اگه آدم چیز فهم این گونه سوالها رو طرح کنه.

یه ضرب‌المثلی هست که میگه: پیش نماز که قوز کنه .....
    وقتی توی کنکور سراسری این گونه سوالها داده بشه، دیگه از آزاد چه توقعی میشه داشت؟
    وقتی توی کنکور این سوالات داده بشه، گزینه 2 هم این سوال بدون ارزش را خواهد داد:" در دوره جاهلیت چند نفر سواد خواندن و نوشتن داشتند و در عقاید خرافی آنان علت روشن کردن آتش چه بود؟" سوال از آزمون شماره 6 پیش‌دانشگاهی گزینه 2 هست که از درس 7 دین‌و زندگی پیش ارائه شده.

هر آدم عاقلی اگه 2 دقیقه با خودش فکر کنه، خواهد دید که این سوال نه ارزش پرسیدن داره، نه ارزش سنجیدن دانش دانش‌آموزان با این سوال و نه از لحاظ درن اسلام ارزش خواهد داشت. اگه از همه این چیزها صرفنظر کنیم، از نظر عقلی هم ارزش نخواهد داشت.

ما که دستمون به طراحان کنکور نمیرسه. شما که دستتون میرسه، به گوششون برسونید.

داره خودمونی میشه masoudHnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اینو واقعاً راست گفتی. در ضمن این کلماتی که گفتی مثل براعت استهلال (املاش رو اشتباه نوشتی‌ها!!!) خوباش هستند. بدتر از اینم سراغ دارم!!

در ضمن وضع سوالات بقیه درسها هم زیاد خوب نیست. مثلاً یه سوال از دینی 86 رشته ریاضی دیدم، موندم این سوال رو بچه اول ابتدایی طرح کرده یا .....؟

این سوال رو حال کنید!!!!!:
    سوال از کتاب دین و زندگی پیش‌دانشگاهی، درس 8 . که در کنکور سراسری ریاضی 86 طرح شده:
    " فراز و فرود تمدن اسلامی که در دوره‌های متمادی از واقعیت‌های غیر قابل انکار می‌باشد، به ترتیب در چه قرونی چهره نمود؟"
    1) اول تا پنجم - دوازدهم تا سیزدهم
    2) اول تا دوران صفویه - سیزدهم تا چهاردهم
    4) اول تا دوران صفویه - دوازدهم تا چهاردهم

لازم نیست به این تست جواب بدید! فقط بدونید که سوال مفهومی این گونه سوالها می‌گویند. پسی مفهومی‌تر (= حفظی‌تر) بخوانید.
    واقعاً ارزش این سوال چقدر هست؟ آیا ابن درس سوالهای بهتری نداشت که به عنوان تنها سوال این درس در کنکور مطرح گردد؟ به خدا اگه آدم چیز فهم این گونه سوالها رو طرح کنه.

یه ضرب‌المثلی هست که میگه: پیش نماز که قوز کنه .....
    وقتی توی کنکور سراسری این گونه سوالها داده بشه، دیگه از آزاد چه توقعی میشه داشت؟
    وقتی توی کنکور این سوالات داده بشه، گزینه 2 هم این سوال بدون ارزش را خواهد داد:" در دوره جاهلیت چند نفر سواد خواندن و نوشتن داشتند و در عقاید خرافی آنان علت روشن کردن آتش چه بود؟" سوال از آزمون شماره 6 پیش‌دانشگاهی گزینه 2 هست که از درس 7 دین‌و زندگی پیش ارائه شده.

هر آدم عاقلی اگه 2 دقیقه با خودش فکر کنه، خواهد دید که این سوال نه ارزش پرسیدن داره، نه ارزش سنجیدن دانش دانش‌آموزان با این سوال و نه از لحاظ درن اسلام ارزش خواهد داشت. اگه از همه این چیزها صرفنظر کنیم، از نظر عقلی هم ارزش نخواهد داشت.

ما که دستمون به طراحان کنکور نمیرسه. شما که دستتون میرسه، به گوششون برسونید.
    بازم صد رحمت به این سوال ها !!!
    اون سوال هایی که باید حتما آیه رو حفط باشی چی میگید.
    مثلا بعضی از سوال ها یکم از ایه رو میده بعد از قسمت بعدی آیه سول می پرسه!!!!(برای کنکور باسد حافظ قرآن هم باشید)

البته من دین و زندگی رو خوب میزنم.
    ولی خوب سوال های دین و زندگی کلا داغونه
    Last edited by masoudHnet; 08-03-2008 at 14:20.

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

تازه سوال اشکال هم داره باید می گفت از سوم تا هفتم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

تازه سوال اشکال هم داره باید می گفت از سوم تا هفتم
    یکی از سوال های امروز قلم چی ... فکر کنم بار دومه که تو آزمون میدنش ....

========================
    امروز مثلثاتش خیلی سخت بود ...

داره خودمونی میشه masoudHnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام بچه ها
    امروز گند زدم
    نتوستم برسم هندسه 1 بزنم
    وقت کم آوردم
    شانس ندارم
    کارنامه ها اومد ترازم 6600 شد

اعصابم خورده دین و زندگیش من 3 تا سوال آخر رو جابه جا زده بودم بعد اومدم پاک کردم دوباره زدم همشونو غلط گرفت.87 % تبدیل شد به 50%

فیزیک پیش سوال رو الکی واسه خودش زده یه گزینه دیگه 95 % تبدیل شد 88%

حالا همه اینا به کنار اشتاباهاته خودم دیگه معرکه بود ..
    کسی فیزیک 3 سوال 1 رو دیده ساده ترین و تکراری ترین سوال کنکوره تو این بخش متاسفانه من بی خودی اشتباه زدم(یک لحظه غفلت)

تو ریاضی پایه اول اومدم چند تا مثلثات زدم دیدم داره وقتمو می گیره بعد رفتم سراغ درسای دیگه سر آخر که امدم مثلثات رو دوباره نگاه بندازم 1 سوال زدم و متاسفانه فقط همون یکی رو تو پاسخ نامه واردکردم.50% شد 10%

کنکور داره میاد هنوز هم من اندر خم یک کوچه ام هنوزم که هنوزه سوال هایی رو که بلدم اشتباه می کنم .

من فکر کنم واسه ساعات خوابمه اخه رو زآزمون ساعت 6 پا میشم( کمتر از 6 ساعت خواب)
    ولی روزای عادی ساعت 7:45

کسی دیگه هم اینجا چنین مشکلی داره که سوال هایی رو که 100% بلده ولی روز آزمون غلط بزنه.
    واسه من این روند تقریبا اکثر آزمون ها ادامه داره.

پیشنهادات گرم شما را پذیراییم
    Last edited by masoudHnet; 08-03-2008 at 18:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یکی به من کمک کنه....!!!!!! ای هوار...... من ترازم در عرض 2 تا آزمون 1000 تا افت داشته!!! چیکار کنم؟! آخه چرا؟ درسته که نخوندم(برای هیچ کدوم) ولی چرا اینقدر خراب کردم؟! از عرش به فرش اومدم!!! ای خدا..........

پروفشنال behnam_n80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم این مشکل برام زیاد پیش اومده
    مثلا یه تسته تحلیلی ازمون قبل که ماله کنکور بودا هر چی سر آزمون فکر کردم حل نشد
    وقتی اومدم خونه بررسی آزمون کردم دیدم سوالا قبلا حل کرده بودم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •