بین این 2تا مدل کدوم بهتره به نظر شما؟
sony click 8GB
Patriot 8GB
من شنیدم مدل click سونی بهتره و patriot هم مدل هاش تفاوت زیادی با هم دارن
بین این 2تا مدل کدوم بهتره به نظر شما؟
sony click 8GB
Patriot 8GB
من شنیدم مدل click سونی بهتره و patriot هم مدل هاش تفاوت زیادی با هم دارن
سلام
یک فلش کینگستون دارم وقت به کیس وصلش میکنم سیستم عامل اون رو نمیشناسه.
می خواستم بدونم برنامه ای یا راه حلی هست که بشه این مشکل رو حل کرد؟
در ضمن یکی از دوستام دقیقا همین مشکل رو داشت و گفت از یه برنامه ای استفاده کرده و درست شده و هر چی بهش میگم اسمش چی بود یادش نمیاد.
با سپاس
با سلام
شاید فلش خراب شده یا usb کیس خراب شده!
رو یه سیستم دیگه بزن.
usb کیس که خراب نیست روی یک سیستم دیگه همکه گزاشتم کار نمیده
فکر کنم یک نرم افزار خاصی بخواد همون طور که گفتم
احتمال زياد فلش شما سوخته. فكر نكنم راهي باشه.
سلام
من امروز یه فلش patriot Xporter XT Boost هشت گیگ گرفتم 22 تومن.وقتی یه فیلم 666 مگی رو روش کپی میکنم سرعتش رو 11 میزنه حالا می خوام ببینم سرعتش طبیعیه یا نه؟(اصله یا تقلبی؟).البته روش یه سریال نامبر زده که چکش کنی اما ننوشته تو کدوم سایت.شرکت گارانتیش هم ایمانتیک+مهندسین فرایند+لایف برد هست
سرعتش که خوبه ! تا جایی که من یادم میاد سرعتش باید تو همین حدود باشه. بازم با برنامه HDTune می تونید دقیق تر تست کنید
سرعت های بالا تر فکر کنم مال مدل های بالا تر از 8 هست![]()
یه فلش Transcend با حجم 8 گیگ خریدم امروز گارانتی هم داره . سرعت رایتش میزنه تو ویندوز 7 نهیتا 3 مگابایت !! نکنه تقلبیه بمون انداختن بعد وصل میکنمش به ----- یا سینما خانگی نمی خونتش دستگاها !! چند بار به فت 32 هم فرمت کردمش... نشد که نشد
یه کینگستون داشتم 6 مگابایت رایتش بود!
راستی این گینگستونه چند وقتیه خراب شده مجبور شدم فلش جدید بگیرم .مشکلشم اینه تا فلش وصل میکنم درایو رو میشناسه ویندوز اما فرمت نمیشه با چندین برنامه هم امتحان کردم نشد که نشد.. اینم که گارانتی داره یه ساله خریدم اما گارانتیش جوابگو نیست.! متین اس دی اسم گارانتیشه .با این گارانتی اصلان نخرید ! (هر چند روشم نوشته 5 سال گارانتی )
Last edited by Ami R 940; 25-05-2011 at 21:56.
خوب شما با گارانتي نامعتبر خريديد. اين گارانتي ها اصلا اعتباري بهشون نيست.
سلام با همچین توضیحاتتی که شما دادین این فلش حتما تقلبیه شک نکن من خودم یکیشون را با علم بر اینکه تقلبیه خریدم فقط و فقط واسه موزیک اونم روی ماشین(16 گیگش را خریدم 10 هرار تومان) ولی من میدونستم تقلبیه چون خود فروشنده هم گفت اگر سوخت به گارنتیش اهمیت نمیده و بایید بندازمش دور
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)