تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 157 از 358 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

اگر سرپرست این تالار تشخیص بدند که اینجا جای افرادی هست که برای اثبات کردن میان و مطلب می نویسند ; با تسلی خاطر و کمال میل جا رو خالی میکنم.
    آخه اینجا انجمن نجومه! اگه هرکی بخواد هرچیزی رو مطرح(!) کنه که دیگه وقتی واسه بحث های علمی پیدا نمیشه!
    به جای رسیدن به نتیجه علمی فقط باید راجبه مسائل حاشیه ای حرف بزنیم...!

لطفا چند علت از بروز "جهش های متوالی" اون هم طی " میلیاردها سال "( در این مدت حداقل سیصد چهار صد تا میتونه باشه ; از تکسلولی تا بشر امروزی) رو ذکر کنید.
    علل زیادی میتونه داشته باشه مثلا تاثیر مواد رادیو اکتیو روی بدن رو دیدید؟ این هم نوعی جهشه
    یا پرتو های کیهانی،امواج ماورا بنفش، دارو های شیمیایی، سیگار(!) و ....... (خیلی زیاده!)

دو مورد بالا یعنی فرافکنی در سوال کردن. " مطرح کردن قضیه مرغ و تخم مرغ نشانه به بیراحه کشاندن موضوع توسط گویندش هست ".
    قضیه مرغ و تخم مرغ خیلی وقته که حل شده! با همین تکامل خودمون هم میتونیم حلش کنیم!(در ضمن این یه بحث فلسفیه....! و جاش اینجا نیست!)

انجام شدن یک عمل خودبخودی رو حتی عقل قبول نمی کنه. از یک فرهیخته قلم به دست چنین انتظاری نمیره.
    روش علمی در مواجهه با یک مجهول اینه که بگه " هنوز نمیدونیم " ; نه اینکه بگه خود بخود(!) انجام شد.
    من سطح تحصیلات و مطالعات شما رو نمیدونم، ولی این عقیده خیلی قدیمیه! از قرن 20 به بعد با ارائه نظریاتی همچون کوانتوم، اصل عدم قطعیت و .... برهان قدیمیه علیت رد شد! از نظر فیزیک نوین میتونیم معلول هایی بدون علت داشته باشیم!(جای بحثش زیاده و اینجا نیست! ولی اگه علاقه داشتید میتونید چندتا کتاب در اینباره مطالعه کنید)

بدیهیه که اگر جهشی صورت بگیره به معنی " در کسری از ثانیه(!) " نیست. اما اگراز روی منطق جمله شما رو بخونیم عین این هست که بگیم شناگر با بدن خشک از استخر بیرون میاد نه با بدن خیس.
    اولا که شما با کلمه "جهش" مشکل دارید(!) شاید به خاطر ترجمه بد یا کاربرد دیگه تو زبان ما بوده باشه! ولی هرگز مثالی که زدید درست نیست!
    حتی اگر درست هم باشد میتونه این اتفاق بیوفته!(شناگر با لباس غواصی رفته تو آب و بدنش خیس نشده!) -شوخی!-

پ.ن:
    -بیشتر بحث های شما فلسفیه! نه علمی!
    -رد کردن نظریات بزرگی که با علم، اثبات شدن کار من و شما نیست!(حداقل از روی حرف نیست!)
    شما اگر با نظریه تکامل مشکل دارید باید مدرک ارائه بدید!(نه اینکه فقط مطرح(!) کنید که نظریه تکامل غلطه!)

چارلز داروین و کسانی که راهشو ادامه دادن با انجام آزمایش های بسیار و شواهد کافی، درستی این نظریه رو ثابت کردن!

2. 3 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

DATAGOSTAR352 جان شما مثال خوبی نزدید ... اگه یه مجرم بیاد اعتراف کنه داره به چیزی اعتراف میکنه که به ضررشه . با این وجود هم فقط اعتراف کافی نیست و باید مدارک کافی پیدا بشه . کسی که داستان دیدن یوفو رو برات تعریف میکنه قابل مقایسه با مجرم نیست . بر عکس حتی میتونه مشهور هم بشه . مثل جناب دانیکن ... نویسنده ای که با نوشته های نچندان صحیحش میلیاردها زده به جیب ... 

حالا اثری از این نگاتیو ها باقی هست ما هم مشاهده کنیم یا نه ؟؟ یعنی اسکنی از اون در اختیار هست ؟؟ 

4. 4 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان لطفا در مورد تکامل به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید تا بحث این تاپیک از چارچوب عنوان شده خارج نشه.

6. 8 کاربر از Marichka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

DATAGOSTAR352 جان شما مثال خوبی نزدید ... اگه یه مجرم بیاد اعتراف کنه داره به چیزی اعتراف میکنه که به ضررشه . با این وجود هم فقط اعتراف کافی نیست و باید مدارک کافی پیدا بشه . کسی که داستان دیدن یوفو رو برات تعریف میکنه قابل مقایسه با مجرم نیست . بر عکس حتی میتونه مشهور هم بشه . مثل جناب دانیکن ... نویسنده ای که با نوشته های نچندان صحیحش میلیاردها زده به جیب ...

حالا اثری از این نگاتیو ها باقی هست ما هم مشاهده کنیم یا نه ؟؟ یعنی اسکنی از اون در اختیار هست
    ؟؟
    تاحدودی با شما موافقم که اعتراف یک مجرم با یک شاهد یوفو فرق می کنه ، اما توهین و تمسخر و حتی برچسب جنون هم چیزیه که عامل بازدارنده ست برای کسی که ادعای مشاهده یوفو رو داره . اشتیاق و هیجان یک کشف و علاقه برای سهیم شدن در اون محرک بزرگیه که من رو وادار میکنه با وجود اینکه طرفداران چندانی هم ندارم به این بحث ادامه بدم .فکر نمی کنم همه چیز رو بشه به شهرت نسبت داد .
    من عکس پشت جلد کتاب مربوط به دکتر داریوش ادیب رو گذاشتم . عکس یوفوهایی که دیده میشه همون عکسهاییه که در پارک جنگلی عباس آباد تهران گرفته شده . نگاتیوها رو من ندارم و باید از دکتر داریوش ادیب تقاضا کرد ولی همونطور که گفتم موسسه کداک اصالتش رو تایید کرده بود . من هم بیشتر دنبال یوفوها در ایران هستم و البته تا اونجاییکه مطالب این تاپیک رو مطالعه کردم (فعلا تا صفحه 105) کم و بیش از مطالب اعضاء اطلاع دارم و نظرات موافق و مخالف مخصوص به خودم رو دارم که هنوز بیان نکردم . بیشتر دنبال نمونه های ملموس و دم دستتری برای ارائه هستم . مثلا در حادثه مواجهه هواپیماهای جنگی ایران و یوفو در سال 55 که توسط saiidds در صفحه 87 بیان شده اشاره شده که یوفو در مواجهه نهایی از تهران به سمت ساوه حرکت میکنه و دور میشه یعنی به سمت کویر مرکزی دور میشه . در گزارشهای دیگه مشاهده شده که یوفوها درکنار دریاچه نمک فرود اومدن و یا بالای یه معدن در کنار کویر رویت شدن . در کرمان هم وضع همینطوره . شواهدزیادی دارم که نشون میده یوفوها از سمت کویر به بقیه جاها میرن که این البته مربوط به ایرانه و من درباره بقیه جاهای دنیا متخصص نیستم که مثلا اون دسته یوفوهایی که گروهی در مکزیک مشاهده شدن به کجا مربوطن و یا ماهیتشون چیه .جدای از این موارد اساسا مسیر معین کردن برای اشیایی که بخش عمده حرکتشون بصورت نامریی صورت می گیره زیاد دقیق نیست که saaeeddz اشکال گرفته و مسیراونها رو از روسیه به ایران یا از فرانسه به ایران دونسته . همونطور که گفتم قسمت عمده حرکت یوفوها که از راه دور کنترل میشه کاملا از دید ما پنهانه و اونها در جاهای مشخصی ظاهر میشن و بعد دوباره محو میشن .
    اونها کاملا بر زندگی ما تاثیر دارن و سریع اقدام می کنن . اما آدمهای کاملا معمولی مثل من و شما اونها رو هدایت می کنن ، حتی امکانات تکنولوژیکیشون به جز بعضی از موارد تفاوت خیلی فاحشی با تکنولوژی روز دنیا نداره که بعضیها به من اشکال گرفتن که مثلا ماشینهای برقی جاهای دیگه هم هست . البته در مورد یه شهر مخفی در گوشه دیگه ای از دنیا هم توسط اهل شهر مخفی در کویر شنیدم که تکنولوژیشون خیلی خیلی بالاتره بطوریکه ساکنین شهر مخفی در کویر ایران در مقایسه با اونها خیلی معمولی هستن و نمی تونن به راحتی نزدیکشون برن . حتی بعضی از تجهیزات رو از اون شهر مخفی وارد می کنن و خودشون نمی سازن ...
    Last edited by DATAGOSTAR352; 17-04-2010 at 22:13.

8. 2 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    face to face:pc

پيش فرض

خیلی جالبه حرفهای جناب DATAGOSTAR352 البته من ادعاهای ایشون رو کامل نخوندم .
    ولی جالبه این موجودات پیشرفته چقدر پیشرفت کردن که هنوز نتوستن توسط یه غیر متخصص مخفی بمونن! و شناسایی نشن!
    دوستان من اگه جای شما بودم دیگه با جناب DATAGOSTAR352 بحث نمیکردم به نظر من ایشون اهداف دیگه ای تو این تاپیک دارن.
    این جمله خیلی مشکوکه :
    اهالی شهر مخفی دارای علم و تکنولوژی بسیار بالایی هستند . قدرت فوق هسته ای دارند و مطمئن باشید که هیچ قدرتی در جهان نمی تواند ایران را مورد حمله هسته ای قرار بدهد

10. 3 کاربر از ÖMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

1.مثلا در حادثه مواجهه هواپیماهای جنگی ایران و یوفو در سال 55 که توسط saiidds در صفحه 87 بیان شده اشاره شده که یوفو در مواجهه نهایی از تهران به سمت ساوه حرکت میکنه و دور میشه یعنی به سمت کویر مرکزی دور میشه .
    2.در گزارشهای دیگه مشاهده شده که یوفوها درکنار دریاچه نمک فرود اومدن و یا بالای یه معدن در کنار کویر رویت شدن . در کرمان هم وضع همینطوره .
    3.شواهدزیادی دارم که نشون میده یوفوها از سمت کویر به بقیه جاها میرن که این البته مربوط به ایرانه و من درباره بقیه جاهای دنیا متخصص نیستم که مثلا اون دسته یوفوهایی که گروهی در مکزیک مشاهده شدن به کجا مربوطن و یا ماهیتشون چیه.
    4.جدای از این موارد اساسا مسیر معین کردن برای اشیایی که بخش عمده حرکتشون بصورت نامریی صورت می گیره زیاد دقیق نیست که saaeeddz اشکال گرفته و مسیراونها رو از روسیه به ایران یا از فرانسه به ایران دونسته . همونطور که گفتم قسمت عمده حرکت یوفوها که از راه دور کنترل میشه کاملا از دید ما پنهانه و اونها در جاهای مشخصی ظاهر میشن و بعد دوباره محو میشن .
    5.اونها کاملا بر زندگی ما تاثیر دارن و سریع اقدام می کنن . اما آدمهای کاملا معمولی مثل من و شما اونها رو هدایت می کنن ، حتی امکانات تکنولوژیکیشون به جز بعضی از موارد تفاوت خیلی فاحشی با تکنولوژی روز دنیا نداره که بعضیها به من اشکال گرفتن که مثلا ماشینهای برقی جاهای دیگه هم هست . البته در مورد یه شهر مخفی در گوشه دیگه ای از دنیا هم توسط اهل شهر مخفی در کویر شنیدم که تکنولوژیشون خیلی خیلی بالاتره بطوریکه ساکنین شهر مخفی در کویر ایران در مقایسه با اونها خیلی معمولی هستن و نمی تونن به راحتی نزدیکشون برن . حتی بعضی از تجهیزات رو از اون شهر مخفی وارد می کنن و خودشون نمی سازن ...
    1.این مهم نیست که یوفوها به کجا میرن،مهم اینکه از کجا میان
    از کویر و سمت کویر نمیان بلکه از کشور های دیگه به این طرف میان برای مثال روسیه
    اینکه به سمت ساوه میرن هم مهم نیست چون اونجا توو کویر توقف نمیکنن بلکه بلافاصله در کشورهای شرقی و مجاور ایران دیده میشن با همون تعداد!
    2.منتظر این گزارش ها هستیم
    3.منتظر شواهدی که میزارید هستیم
    4.حرفاتون جالبه چون در طول این مسیر برای مثال از روسیه به ایران در تمام کشورهایی که این یوفوها ازشون عبور کردن دیده شدن
    نامرئی شدن هم فناوری تازه ای نیست و انسان این فناوری رو داره
    5.با عرض پوزش ،اینم یک داستان جدید!
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستان این اشیا دوباره در آمریکا دیده شدن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

دوستان این اشیا دوباره در آمریکا دیده شدن
    این ویدئویی که ما دیدیم، یه چیز آتشین داره با سرعت بسیار زیادی سقوط میکنه که به هر چیزی شبیهه به جز سفینه و یوفو و این چیزا و به احتمال 99.99 درصد یه شهابسنگه که داره سقوط میکنه و 100 درصد به یه شهابسنگ در حال سقوط به سطح زمین شبیهه...

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

دوستان :

متاسفانه اکثر دوستانی که نظریه ی تکامل رو مسخره میکنن یا مضحک می دونن از نوع نوشت شون میشه این رو استنباط کرد که کوچکترین مطالعه ای در این باره نداشتن ..
      کسانی که میخوان با مسئله ی تکامل داروین و همچنین سایر نظریه ها تقریبا به صورت مفید و مختصر آشنا بش نمیتونن از :

سلام

دوستان لطفا در مورد تکامل به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید تا بحث این تاپیک از چارچوب عنوان شده خارج نشه.

14. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام به همگی

بالاخره کل صفحات تایپک رو خوندم خیلی جالب بودن مخصوصا نوشته های جناب سیمور

اما باید خدمتتون عرض کنم که گفته های جناب DATAGOSTAR352 دارای تناقض هستن

ایشون گفتن که با این افراد بطور مستقیم ارتباط ندارن اما در اینجا مینویسن :

البته در مورد یه شهر مخفی در گوشه دیگه ای از دنیا هم توسط اهل شهر مخفی در کویر شنیدم که تکنولوژیشون خیلی خیلی بالاتره بطوریکه ساکنین شهر مخفی در کویر ایران در مقایسه با اونها خیلی معمولی هستن و نمی تونن به راحتی نزدیکشون برن . حتی بعضی از تجهیزات رو از اون شهر مخفی وارد می کنن و خودشون نمی سازن ...

دوست عزیز لطفا مدارکی رو که گفته بودید رو کنید تا ما هم به اطلاعاتمون افزوده بشه

با تشکر از همه ی دوستانی که تو این تایپک فعالیت میکنن

16. 3 کاربر از fredrick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    face to face:pc

پيش فرض

بهتره که تعدادی هکر اجیر کنیم که برن به ناسا همه اطلاعات محرمانه رو بگیرن lol
    من قبل از اینکه سخنان جناب سیمور خونده بودم اعتقاد داشتم که موجودات فضایی وجود داره ولی الان نظرم نمی دانم هستش
    در مورد جسم های مخفی میشه بیشتر توضیح بدید ؟ من در این مورد یه جایی خونده بودم.
    Last edited by ÖMID; 18-04-2010 at 18:09.

18. این کاربر از ÖMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •