آخه اینجا انجمن نجومه! اگه هرکی بخواد هرچیزی رو مطرح(!) کنه که دیگه وقتی واسه بحث های علمی پیدا نمیشه!اگر سرپرست این تالار تشخیص بدند که اینجا جای افرادی هست که برای اثبات کردن میان و مطلب می نویسند ; با تسلی خاطر و کمال میل جا رو خالی میکنم.
به جای رسیدن به نتیجه علمی فقط باید راجبه مسائل حاشیه ای حرف بزنیم...!
علل زیادی میتونه داشته باشه مثلا تاثیر مواد رادیو اکتیو روی بدن رو دیدید؟ این هم نوعی جهشهلطفا چند علت از بروز "جهش های متوالی" اون هم طی " میلیاردها سال "( در این مدت حداقل سیصد چهار صد تا میتونه باشه ; از تکسلولی تا بشر امروزی) رو ذکر کنید.
یا پرتو های کیهانی،امواج ماورا بنفش، دارو های شیمیایی، سیگار(!) و ....... (خیلی زیاده!)
قضیه مرغ و تخم مرغ خیلی وقته که حل شده! با همین تکامل خودمون هم میتونیم حلش کنیم!(در ضمن این یه بحث فلسفیه....! و جاش اینجا نیست!)دو مورد بالا یعنی فرافکنی در سوال کردن. " مطرح کردن قضیه مرغ و تخم مرغ نشانه به بیراحه کشاندن موضوع توسط گویندش هست ".
من سطح تحصیلات و مطالعات شما رو نمیدونم، ولی این عقیده خیلی قدیمیه! از قرن 20 به بعد با ارائه نظریاتی همچون کوانتوم، اصل عدم قطعیت و .... برهان قدیمیه علیت رد شد! از نظر فیزیک نوین میتونیم معلول هایی بدون علت داشته باشیم!(جای بحثش زیاده و اینجا نیست! ولی اگه علاقه داشتید میتونید چندتا کتاب در اینباره مطالعه کنید)انجام شدن یک عمل خودبخودی رو حتی عقل قبول نمی کنه. از یک فرهیخته قلم به دست چنین انتظاری نمیره.
روش علمی در مواجهه با یک مجهول اینه که بگه " هنوز نمیدونیم " ; نه اینکه بگه خود بخود(!) انجام شد.
اولا که شما با کلمه "جهش" مشکل دارید(!) شاید به خاطر ترجمه بد یا کاربرد دیگه تو زبان ما بوده باشه! ولی هرگز مثالی که زدید درست نیست!بدیهیه که اگر جهشی صورت بگیره به معنی " در کسری از ثانیه(!) " نیست. اما اگراز روی منطق جمله شما رو بخونیم عین این هست که بگیم شناگر با بدن خشک از استخر بیرون میاد نه با بدن خیس.
حتی اگر درست هم باشد میتونه این اتفاق بیوفته!(شناگر با لباس غواصی رفته تو آب و بدنش خیس نشده!) -شوخی!-
پ.ن:
-بیشتر بحث های شما فلسفیه! نه علمی!
-رد کردن نظریات بزرگی که با علم، اثبات شدن کار من و شما نیست!(حداقل از روی حرف نیست!)
شما اگر با نظریه تکامل مشکل دارید باید مدرک ارائه بدید!(نه اینکه فقط مطرح(!) کنید که نظریه تکامل غلطه!)
چارلز داروین و کسانی که راهشو ادامه دادن با انجام آزمایش های بسیار و شواهد کافی، درستی این نظریه رو ثابت کردن!