تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 870 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

درست شد!
    هندزفري مو ميگم...
    من خودم تقريبا مي دونستم كم شدن صدا تقريبا اصلن ربطي به سيم و اينا نداره و مي دونستم كه احتمالا اسپيكرش يه كم از جاش در اومده...
    امروز خيلي بهش ور رفتم كه ببينم اصلن ميشه بازش كني يا نه ... فهميدم سري گوشي رو ميتوني باز كني... اول اون در پوش هلالي رو باز كردم و بعد هم اون قسمت پلاستيكي... بعد هم ديدم كه دو قسمت ميشه ... يه چاقو انداختم زيرش و قسمت رويي رو به سختي در آوردم ... بد نگا كردم ديدم بله يه كم خود اسپيكر از جاش در اومده ... با دست كيت اسپيكر رو يه كم فشار دادم رفت سر جاش... بعد هم همه ي تيكه ها رو سمبل كردم سر هم...
    درسته درست شد...
    يه اتفاق ديگه هم افتاد كه بعدن حالا ميگم....

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

معمولا مقدار بیس در هدفون سمت راست کمی ضعیف تر از سمت چپ هست.

من این مشکل رو در هدفون های سونی اریکسون هم داشتم

هدفون رو تمیز کنید مشکل تا حد خوبی برطرف می شود.

کلا این طبیعی هست.یه هدفون برای بیس هست و هدفون دیگه برای شفافیت.منتها چون بالانس هر دو روی 50 درصد هست نمی توان به راحتی تشخیص داد
    آخه امير جان اينو مي دونستم ولي صدا خيلي كم شده بود... خيلي .... تقريبا به صفر رسيده بود...
    ولي ديگه درست شد وقتي بازش كردم...
    ممنون ازت...

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اون چيزي كه ميخواستم بگم هم اينه...
    وقتي هندزفريم درست شد و بستمش اومدم امتحانش كنم ديدم يهو صداي همون گوشي كه درستش كردم (همون كه صداش كم شده بود) زياد تر شد از اون يكي كه درست بود... يكم دقيق شدم ديدم روي گوشي يه روپوش بوده كه وقتي داشتم باهاش ور مي رفتم از رو هندزفري كنده شده بود... مال اون يكي گوشي هم كندم صداشون برابر شد و صداي هندزفريم بيشتر از حتي روز اولش هم شده بود (كاملا محسوس) ... فكر كنم اون روپوش رو واسه تنظيم و صاف كردن صدا گذاشتن ... واسه همين هر دو تا روپوش رو با مقدار خيلي كمي چسب دوباره به گوشي ها وصل كردم... صداشون مثل روز اوله و ديگه هيچ مشكلي ندارن... همچي اوكي هست....

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

حمید جان به نظرت هندزفری من هم مشکلش مثل شمست؟؟چون من هم حواسم نبودذ هندزفری زیر بغلم گیر کرد و کشیدمش!!صدای سمت چپی کمتر شده!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

بچه ها هندزفریهای 5700 بسیار ضعیفند!!امروز یه دونه از این هندزفریهای درپیتی که همیشه روی ان70 قبلیم میزدم و صداش خیلی کم بود رو روی 5700 زدم!!!صداش وحشتناک بود!!2برابر صدای هندزفریهای اصلی 5700 بودند!!!

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

اون چيزي كه ميخواستم بگم هم اينه...
    وقتي هندزفريم درست شد و بستمش اومدم امتحانش كنم ديدم يهو صداي همون گوشي كه درستش كردم (همون كه صداش كم شده بود) زياد تر شد از اون يكي كه درست بود... يكم دقيق شدم ديدم روي گوشي يه روپوش بوده كه وقتي داشتم باهاش ور مي رفتم از رو هندزفري كنده شده بود... مال اون يكي گوشي هم كندم صداشون برابر شد و صداي هندزفريم بيشتر از حتي روز اولش هم شده بود (كاملا محسوس) ... فكر كنم اون روپوش رو واسه تنظيم و صاف كردن صدا گذاشتن ... واسه همين هر دو تا روپوش رو با مقدار خيلي كمي چسب دوباره به گوشي ها وصل كردم... صداشون مثل روز اوله و ديگه هيچ مشكلي ندارن... همچي اوكي هست....
    کار بسیار خوبی کردید

اون روپوش برای محافظت از هدفون در برابر گرد و غبار و ضایعات گوش هست که راحت تر بشه پاکش کرد.در غیر اینصورت خیلی اذیت می شید برای تمیز کردن هدفون و به سرعت هم هدفون صداش ضعیف می شه چون گرد و غبار می گیردش

---------------

دوستان من تا پست 200 که در این سایت بزنم در خدمتتون هستم.فعلا 181 تا شده و 19 تا مونده.....امیدوارم تو این 181 پست حداقل 150 تا پست مفید در این سایت زده باشم

موفق و شاد باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

یعنی میخواهی بری از این سایت!!؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کار بسیار خوبی کردید

اون روپوش برای محافظت از هدفون در برابر گرد و غبار و ضایعات گوش هست که راحت تر بشه پاکش کرد.در غیر اینصورت خیلی اذیت می شید برای تمیز کردن هدفون و به سرعت هم هدفون صداش ضعیف می شه چون گرد و غبار می گیردش

---------------

دوستان من تا پست 200 که در این سایت بزنم در خدمتتون هستم.فعلا 181 تا شده و 19 تا مونده.....امیدوارم تو این 181 پست حداقل 150 تا پست مفید در این سایت زده باشم

موفق و شاد باشید
    نه امير خان... ببين عزيز من كه همه ي روپوش ها رو نكندم... دو تا روپوش داره خودت يه نيگا بكن... يكيشو كه ميكني اونيكي هنو هست.. اينجوري فكر نكنم گرد و غبار بره توش... درسته؟ چون يه لايه روپوش ديگه روش هست هنوز..

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

حمید جان به نظرت هندزفری من هم مشکلش مثل شمست؟؟چون من هم حواسم نبودذ هندزفری زیر بغلم گیر کرد و کشیدمش!!صدای سمت چپی کمتر شده!!

نمي دونم امين خان... ولي اين ميدونم واسه من كشيده نشد و يهو صداي هندزفريم كم شد والان هم كه رو براهه...

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

حمید جان من قسمت هلالی و پلاستیکی رو براحتی در اوردم ولی قسمت اصلی که اسپیکر توی اونه در نمیاد !!حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •