تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 3195 اولاول ... 571071471531541551561571581591601611672072576571157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

نمیدونم اصرار برای انجام این کار چیه ؟!
    وقتی شما خیلی راحت میتونی بازی رو داخل دستگاه بذاری و بازی کنی، چه دلیلی داره که بازیها رو روی هارد کپی بکنی ؟ امکانش نیست. نمیشه.
    گرفتم.. مثل اینک شما طرفدار قانون کپی رایتی درسته ؟ منم بدم نمیاد از این قانون طبعیت کنم اما متاسفانه دارم تو یه کشور کاملا بی قانون زندگی می کنم.. اگه برم اروپا بازم یه حرفی.. مطمئن باش اونجا قانون رو رعایت می کنم..

و در مورد اصرارم.. شما دوست داری بازی های Pc رو هاردت نصب شه یا هر دفعه که می خوای بازی کنی سی دی رو بذاری تو درایو ؟
    اینکه 30 40 تا بازی رو هاردت بازی کنی و هم اینکه خیالت راحته درایوت خراب نمیشه بده به نظرت ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

گرفتم.. مثل اینک شما طرفدار قانون کپی رایتی درسته ؟ منم بدم نمیاد از این قانون طبعیت کنم اما متاسفانه دارم تو یه کشور کاملا بی قانون زندگی می کنم.. اگه برم اروپا بازم یه حرفی.. مطمئن باش اونجا قانون رو رعایت می کنم..

و در مورد اصرارم.. شما دوست داری بازی های Pc رو هاردت نصب شه یا هر دفعه که می خوای بازی کنی سی دی رو بذاری تو درایو ؟
    اینکه 30 40 تا بازی رو هاردت بازی کنی و هم اینکه خیالت راحته درایوت خراب نمیشه بده به نظرت ؟
    مطمئن باش شما هم که بری اونجا بعد از يکمدت برميگردی اینجا. با اون هزينه های کمر شکن، بعد اونجا ديگه 60 دلار پول نداری که 60-70 تا بازی بريزی رو هاردت. کمی فکر کن.! فکر کردی برای چی به هرکی که ميگی فلان بازی رو بازی کردی ميگه آره. به خاطر اینکه سوپر سره کوچه هم ميتونه بازی بفروشه و همه ميتونن بخرن. اما خارج نه. طرف بايد پول يک ماهشو بده تا بتونه هيلو بخره بازی کنه. بعد تا 2 ماه بعد بايد صبر کنه تا هيلو 2 رو بخره. بعدشم ميزنه کنسول رو ميفروشه ميگه جهنمو ضر ر هيلو 3 رو هم نميتونه بازی کنه. !!
    -----------------------------------------
    دوست من کنسول که مثل کامپيوتر بازی ريختنش سخت نيست و سی دی گزاشتنش سخت نيست. شما کافيه کمی به خودتون زحمت بديد پاشيد در درايو رو باز کنيد و دی وی دی رو بزاريد توش. بقيش خودش انجام ميشه. يا اینکه يک خدمتکار استخدام کنيد تا اینکار رو بکنه 24 ساعته.!! نگران درايوتون هم نباشيد به این زودی ها خراب نميشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anathema&sin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ...Right Here

پيش فرض

سلام به همه.
    چطوری مازیار؟
    آقا کسی قیمت آرکید با مادربورد فالکون و ریجن آسیا رو تو تهران داره ؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

شماها برای وصل شدن به live چقدر پول میدین

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

بله، من طرفدار سرسخت این قانون هستم و تا حالا هم به خاطر رعایت نکردن آن ضربه هایی خوردم...
    دوست عزیز، از این مقایسه های بی اساس انجام ندید لطفا. شما داری pc رو با کنسول مقایسه میکنی.
    یعنی دیسک گذاشتن داخل درایو اینقدر مشکل ایجاد میکنه ؟! باور کنید کپی کردن اطلاعات بیشتر زمان میبره و کار سخت تری هست! بعضی از دوستان تصور میکنن چون این کنسول هارد داره، یعنی میشه توش همه چیز کپی کرد. خیر، امکانش نیست! ( این برای بار چندام ).

سلام به همه.
    چطوری مازیار؟
    آقا کسی قیمت آرکید با مادربورد فالکون و ریجن آسیا رو تو تهران داره ؟
    سلام.

قیمت ها متغیر هست، اما مثل اینکه قیمت آرکید کمی ارزونتر شده ... حدودا 450 یا بیشتر.
    در ضمن شما به حرف فروشنده گوش بکن. چون قراره از فروشنده جنس بخری نه کس دیگر.

شماها برای وصل شدن به live چقدر پول میدین
    ابتدا که کنسول رو میخرین، در صورتیکه پرمیوم باشه، به مدت 1 ماه به طور رایگان میتونید از خدمات طلایی لایو استفاده بکنید ( که شامل بازی آنلاین، دانلود گیمر پیکچر و .. میشه ). بعد از اون رمان باید پولی بپردازید و اکانت رو بخرید. این اکانت در بیشتر فورمهای فارسی با قیمتهای نازل به فروش میره.

موفق باشید

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

1

بتدا که کنسول رو میخرین، در صورتیکه پرمیوم باشه، به مدت 1 ماه به طور رایگان میتونید از خدمات طلایی لایو استفاده بکنید ( که شامل بازی آنلاین، دانلود گیمر پیکچر و .. میشه ). بعد از اون رمان باید پولی بپردازید و اکانت رو بخرید. این اکانت در بیشتر فورمهای فارسی با قیمتهای نازل به فروش میره.
    اگه می شه ادرس بدهید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

قیمتهاش که نازل نیست و فرومهای فارسی هم امکانش هست با کردیت دزدی بخرن این اشتراکو و کنسولت کلا بن شه.
    پس بهتره از یک جای مورد اعتماد خرید کنید... من تاحالا چون اصلا نه از سروریسهای XBL خوشم میاد نه از آنلاین گیمینگ نرفتم توش اما اگر کسی خرید کرده از جایی بهتون لینک رو میده اما بگم اگر یک Silver رو زیر 25000 دادند بدونید با کردیت کاردهای هک شده خریده.

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

قیمتهاش که نازل نیست و فرومهای فارسی هم امکانش هست با کردیت دزدی بخرن این اشتراکو و کنسولت کلا بن شه.
    پس بهتره از یک جای مورد اعتماد خرید کنید... من تاحالا چون اصلا نه از سروریسهای XBL خوشم میاد نه از آنلاین گیمینگ نرفتم توش اما اگر کسی خرید کرده از جایی بهتون لینک رو میده اما بگم اگر یک Silver رو زیر 25000 دادند بدونید با کردیت کاردهای هک شده خریده.
    البته خوب بیشترشون مورد اعتماد هستن و تایید شدن ... در ضمن اکانت سیلور رایگان هست.

موفق باشید

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

[RIGHT][B]]
    دلايل برتری ایکس باکس 360 نسبت به پلی 3 :
    1- هک شده. يعنی شما بازی های ایکس باکس رو ميخری دونه ای 6 تومان . اما پلی 3 دونه ای 100 هزار تومان.!

یعنی هر بازی Ps3 دونه ای 100 هزار تومان هست؟
    خب اگه 10 تا بازی بخوای بخری میشه 1 میلیون؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

دقيقا همينطوره عزيز. و اینه که پلی 3 فروشش بسيار پايينتر از ایکس باکس هست. البته بيشتر در ایران.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •