گرفتم.. مثل اینک شما طرفدار قانون کپی رایتی درسته ؟ منم بدم نمیاد از این قانون طبعیت کنم اما متاسفانه دارم تو یه کشور کاملا بی قانون زندگی می کنم.. اگه برم اروپا بازم یه حرفی.. مطمئن باش اونجا قانون رو رعایت می کنم..
و در مورد اصرارم.. شما دوست داری بازی های Pc رو هاردت نصب شه یا هر دفعه که می خوای بازی کنی سی دی رو بذاری تو درایو ؟
اینکه 30 40 تا بازی رو هاردت بازی کنی و هم اینکه خیالت راحته درایوت خراب نمیشه بده به نظرت ؟
مطمئن باش شما هم که بری اونجا بعد از يکمدت برميگردی اینجا. با اون هزينه های کمر شکن، بعد اونجا ديگه 60 دلار پول نداری که 60-70 تا بازی بريزی رو هاردت. کمی فکر کن.! فکر کردی برای چی به هرکی که ميگی فلان بازی رو بازی کردی ميگه آره. به خاطر اینکه سوپر سره کوچه هم ميتونه بازی بفروشه و همه ميتونن بخرن. اما خارج نه. طرف بايد پول يک ماهشو بده تا بتونه هيلو بخره بازی کنه. بعد تا 2 ماه بعد بايد صبر کنه تا هيلو 2 رو بخره. بعدشم ميزنه کنسول رو ميفروشه ميگه جهنمو ضر ر هيلو 3 رو هم نميتونه بازی کنه. !!
-----------------------------------------
دوست من کنسول که مثل کامپيوتر بازی ريختنش سخت نيست و سی دی گزاشتنش سخت نيست. شما کافيه کمی به خودتون زحمت بديد پاشيد در درايو رو باز کنيد و دی وی دی رو بزاريد توش. بقيش خودش انجام ميشه. يا اینکه يک خدمتکار استخدام کنيد تا اینکار رو بکنه 24 ساعته.!! نگران درايوتون هم نباشيد به این زودی ها خراب نميشه.