دوستان عذر میخام اینجا می پرسم اما جای دیگه پیدا نکردم. کسی از دوستان دفترچه ی امسالو داره ببینه این مبالغ 1000 و 3850 تومنی که فیش واریزی داره زیاد شده یا نه. مجددا عذر میخام.
دوستان عذر میخام اینجا می پرسم اما جای دیگه پیدا نکردم. کسی از دوستان دفترچه ی امسالو داره ببینه این مبالغ 1000 و 3850 تومنی که فیش واریزی داره زیاد شده یا نه. مجددا عذر میخام.
دوستان نوع مدرک تحصیلی(مثلا دیپلم و یا...) در کارت معافیت میخوره یعنی من اگه معافی بگیرم رویه کارت معافیتم نوع مدرکم میخوره؟؟
بله درج میشه.....
در آموزشی البته فقط در ناجا ، از هر 100 نفر لیسانس ، حدود 30 نفر درجه ستوانسومی ، و بقیه هم استوار یکم و استواردوم و گروهبانیکم می شوند
تقسیم بدی هم بر اساس لیست نمرات امتحاناتشه ! البته زیادم روی این امتحانات حساب نکنید ولی برای ما که تاثیر زیادی داشت و مشخص بود هر کی درجه اش بالاتر شده ، نمره اش بالاتر بوده
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
فعلا هر کی دفترچه بفرسته 18 ماه خدمته و برای لیسانس میشه 17 ماه !
ولی بزودی باید 24 ماه بدون هیچ کسر خدمتی برای مدرک ، خدمت کنه ... بزودی خبرش میاد
ما که تمام کردیم![]()
سلام
برای چندمین دارم میپرسم
این قانون سه برادر هنوز هست یا لغو شده؟
سلام دوستان من شرايطش برام هست كه يا استخدام رسمي سپاه بشم يا نيروي انتظامي وشنيدم اگه 5 سال در سپاه به صورت استخدامي كار كني كارت پايان خدمت ميدن مي خواستم ببينم كسي در باره اين موضوع اطلاعي داره ؟
در ضمن كسي از شرايط كار در سپاه يا نيروي انتظامي خبر نداره و اينكه نحوه گزينش سپاه چجوري هست ؟
خيلي ممنون از كمكتون من امسال كنكور دارم اگه قبول نشم بايد برم سربازي در ضمن ميگن از زمان معرفي به سپاه تا گزينش مدت زمان زيادي ميبره اين مشكلي براي سربازي ايجاد نميكنه يعني غيبت نمي خورم؟
اینم دوستان یه نگاه بندازید
سلام بر اساتید محترم اگر الان دفترچه رو بفرستیم چقدر طول میشکه اعزام بشی برای کاردانی در ضمن معلومه که بیوفتی کدام ارگان ارتش یا سپاه یا ناجا .آیا برای کاردانی ها صبح تا 2 بعد از ظهر هست.چند درصد احتمال داره بیفتی شهر خودت.
سلام دوستان شرایط معافیت پزشکی برای قد و وزن چقدر است؟
یه از رفقای ما قدش 165 و وزنش 40 کیلو هست...
معاف میشه؟
سلام
من دفترچه رو فروردین گرفتم ، تا کی مهلت دارم بفرستمش؟ توی دفترچه چیزی نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)