5مگ.......
5مگ.......
5 مگ چند گیگ دارید؟توی مودم ریت روی چند هست؟
5مگ ها همشون یکین فرقی ندارن
من خطم روی 6 و خورده ای هست بیشتر اگر ببندن snr خیلی پایین میاد و لینک میپره چون مودمم ضعیف شده و snr یدفعه افت میکنه ولی با مودمای دیگه تست کردم خوب بود وگرنه خطم تا 21مگ میکشه
مثلا با 2750u/1سفید snr عالی بود
Last edited by farshad0123; 21-09-2014 at 15:48.
خسته مون كرد اين مخابرات خسته ميفهمي؟
از ظهر قطع بوده تا الان كه وصل شده ، پارتاك كه باز نميشه ، انگار dns نداره اصلا! فقط سايتهايي كه با ip هستن باز ميشن ديگه هيچ سايتي باز نميشه! يه ip پي سي ورلد رو بده خخخخخخخخ![]()
اینجور که تعریف میکنید من فکر میکنم از مخابرات اینترنت ندارم فکر میکنم یه شرکت دیگه ای هستم
اصلا نه قطعی نه افت سرعت هیچ کدوم برا من اتفاق نیفتاده تا الان
تغییرات جدید ibs:وقتی چندین بار ip را بدون اینکه مودم ریستارت شود عوض کنید خطایmaximum number of concorrent logins reached در ibs ثبت میگردد که باید مودم را چند ثانیه خاموش و مجددا روشن نمایید تا مشکل برطرف گردد
با سلام
بعد ..... دوباره از مخابرات سرویس گرفتم
اوضاع با سرورهای داخلی تک کانکشن خوبه و برای سرورهای خارجی بالا پایین داره (شبانه) که با چند دانلود مجزا ردیفه
![]()
چه سرویسی؟
اینترنت 10مگ -1 ماهه-8گیگ
دیشب فکر کنم 15 گیگ گرفتم
5مگ مثل اینکه کیفیتش بالاتره تا حالا هر کی 10مگ گرفته سرعت تک کانکشنش خوب نبوده و مجبور شده چند تا دانلود با هم بزاره ولی الان من با 1دانلود تک کانکشن چه سرور داخلی و چه خارجی 700کیلوبایت میده میترسم 10مگ بگیرم سرعتم خراب بشه چون من زیاد دانلود ندارم بزور یه دانلود داشته باشم و نمیتونم چند دانلود با هم بزارم
Last edited by farshad0123; 21-09-2014 at 16:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)