تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1569 از 4105 اولاول ... 569106914691519155915651566156715681569157015711572157315791619166920692569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,681 به 15,690 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام

با این وضعیت میشه برای معافیت اقدام کرد ؟

سن 27 سال –اخرین فرزند خانواده ، دارای همسر و فرزند – پدرفوت شده ، مادر 81 ساله تحت کفالت من – وضعیت سربازیم : سال 85 بعد از 40 روز اموزشی غیب کرده ام . قبل از

تاریخ لغو قانون 3 برادری ، 2 برادرم خدمت کرده بودند ، برادر دیگرم به جای خدمت ضرورت ، تعهد خدمتی (دبیر آموزش و پرورش ) داشت . که با مراجعه به مراکز مربوطه برادر دبیرم که به

جای پایان خدمت ، تعهد خدمتی داشت را قبول نکردند .

به نظر شما با این وضعیت بهترین کار برای معافیت چیه؟

این توضیحات مال یکی دیگیست .

اخه به دلیل فرزند و همسر دیگه نمیتونه بره ! از چه راه های دیگری میشه برای معافیت اقدام کرد ؟
    Last edited by ziba12; 26-05-2013 at 08:42.

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

کسی نیست کمک کنه ؟!

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

این توضیحات مال یکی دیگیست .
    اخه به دلیل فرزند و همسر دیگه نمیتونه بره ! از چه راه های دیگری میشه برای معافیت اقدام کرد ؟
    سلام دوست عزیز تا اونجا که من از قوانین خدمت می دونم ایشون معاف نمیشن و چون خودشون هم ازدواج کردن فکر نمیکنم بتونن کفالت مادرشون را بگیرن ولی اگه کسی از دوستان اطلاعی داشته باشن حتما راهنمایی میکنن شما یک پست هم که بذارید مطمئن باشید خونده میشه ولی چون کسی اطلاع دقیقی نداره نمیخواد چیزی بگه که گمراه بشید/ در صورت داشتن اینجور سوالات به شما پیشنهاد میکنم از قسمت مشاوره سایت نظام وظیفه police.ir و یا به صورت حضوری از قسمت مشاوره نظام وظیفه شهرتون اقدام کنید تا تمام شرایط را به صورت قانونی براتون توضیح بدن./ موفق باشید/

4. 3 کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه بچه های گل توی خونه
    یه گزارش کوچیکی از وضعیت سربازیم بدم که تازه واردا نترسن الکی
    بچه های قدیمی تر تو این تایپیک میدونن
    من آموزشیم مرزانی شهید رجایی کرمانشاه بودم(اسفند 91) که به طور مفصل تو پستای گذشته در موردش صحبت شد
    واسه تقسیمات یگان تقسیمات بیشتر رو کردستان و ایلام بود.چند نفری هم آذربایجان غربی,بندرعباس داشتیم
    خود استان کرمانشاه زیاد نیرو نگرفت.منم ایلام افتادم
    رفتیم ایلام شدیم 2 قسمت.هنگ مهران و هنگ دهلران
    الانم تو یکی از پاسگاههای مرزی مهران خدمت میکنم
    و اما یه مورد در خصوص مرزبانی بگم
    بر خلاف تصور همه خدمت تو مرزبانی خیلی راحته و اونجوری که فکر میکنن نیست
    اولا اگه منطقه دور از خونه بیفتی 2 ماه کسری داری
    دوما مرخصی تپلی داره(45-10 یا 45-15) یا جاهایی که شرایطش سخت تره خیلی بهتر
    در کل اگه افتادی مرزبانی برو خدارو شکر کن که باقی خدمتت حال میکنی

منم تا 9 روز دیگه مرخصی دارم سوالی چیزی بود در خدمتم

6. 4 کاربر از keihanmirzaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت omid_ahmadi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام به همگی.

دوستان کسی از اعزامی های 1/4/92 نرفت پلیس+10 ببینه کد خورده یا نه ؟؟ اگر کسی رفت دید کد خورده لطفا بیاد بگه تا ما هم بریم ببینیم کجا افتادیم شاید هم خدمتی شدیم!!

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به همه بچه های گل توی خونه
    یه گزارش کوچیکی از وضعیت سربازیم بدم که تازه واردا نترسن الکی
    بچه های قدیمی تر تو این تایپیک میدونن
    من آموزشیم مرزانی شهید رجایی کرمانشاه بودم(اسفند 91) که به طور مفصل تو پستای گذشته در موردش صحبت شد
    واسه تقسیمات یگان تقسیمات بیشتر رو کردستان و ایلام بود.چند نفری هم آذربایجان غربی,بندرعباس داشتیم
    خود استان کرمانشاه زیاد نیرو نگرفت.منم ایلام افتادم
    رفتیم ایلام شدیم 2 قسمت.هنگ مهران و هنگ دهلران
    الانم تو یکی از پاسگاههای مرزی مهران خدمت میکنم
    و اما یه مورد در خصوص مرزبانی بگم
    بر خلاف تصور همه خدمت تو مرزبانی خیلی راحته و اونجوری که فکر میکنن نیست
    اولا اگه منطقه دور از خونه بیفتی 2 ماه کسری داری
    دوما مرخصی تپلی داره(45-10 یا 45-15) یا جاهایی که شرایطش سخت تره خیلی بهتر
    در کل اگه افتادی مرزبانی برو خدارو شکر کن که باقی خدمتت حال میکنی

منم تا 9 روز دیگه مرخصی دارم سوالی چیزی بود در خدمتم
    منم مرزباني ناجا خدمت كردم،كلا از نظر جيره،مرخصي،جيم زدنو خيلي چيزهاي ديگه مرزباني عاليه البته بشرط اينكه مرزهاي شرقي نيفتي!!!

كدوم نهاد يا ارگان رو سراغ داريد كه در ساعات اداري بشه در پاسگاه با شلواري كردي و تي شرت واست خودت بگردي؟

يا مثلا عيدنوروز فرمانده مرزباني استان اومد بازديد به سربازا نفري 100 تومن عيدي داد به كادريا 200 تومن

فرمانده هنگ هم به سربازا 50 تومن داد به كادريا 100 تومن

من راحت با فرمانده پاسگاه و جانشينش ميرفتيم رو پشت بوم برجك ديدباني سيگار مي كشيديم و با گوشي انگري بيردز بازي ميكرديم

البته اينم بگم شبها قضيه فرق ميكرد! هر شب گشت و كمين داشتيم كه اونم واسه خودش عشق و حال بود ولي خب خطر هم داشت

خيلي شبها خبري نبود ولي امان از اونروز كه بخواد بار رد بشه يا از طرف هنگ با بيسيم دستورات هوشياري صادر ميشد كه تو منطقه 2 تا تيم
    پژاك ديده شده كه در حال حركت به سمت فلان منطقه هستن و مجبور بوديم تا صبح مثل جغد بيدار بمونيم اونم وضعيت كامل با سينه خشاب و اسلحه !!!

يا اين اواخر افغاني زياد مي گرفتيم كه ميخواستن قاچاقي برن تركيه، تقريبا هر شب حدود 40-50 نفر مي گرفتيم

در كل خدمت تو مرزباني 70% عشق و حاله ، 30% گرفتاري و بدبختي !!!
    Last edited by urumchi; 27-05-2013 at 12:41.

9. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام به همگی.

دوستان کسی از اعزامی های 1/4/92 نرفت پلیس+10 ببینه کد خورده یا نه ؟؟ اگر کسی رفت دید کد خورده لطفا بیاد بگه تا ما هم بریم ببینیم کجا افتادیم شاید هم خدمتی شدیم!!
    سلام / من هم اعزامی 1/4/92 هستم و رفتم +10 گفت معلوم نیست دقیقا کی بیاد ولی از وقتی که کدها تو سیستم میخوره تا وقتی که پست بیاره یکی دو روز اختلاف داره/ هر کسی از دوستان اعزامی 1/4 زودتر متوجه بشه اینجا میگه ماهم میریم میگیریم.

11. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم مرزباني ناجا خدمت كردم،كلا از نظر جيره،مرخصي،جيم زدنو خيلي چيزهاي ديگه مرزباني عاليه البته بشرط اينكه مرزهاي شرقي نيفتي!!!

كدوم نهاد يا ارگان رو سراغ داريد كه در ساعات اداري بشه در پاسگاه با شلواري كردي و تي شرت واست خودت بگردي؟

يا مثلا عيدنوروز فرمانده مرزباني استان اومد بازديد به سربازا نفري 100 تومن عيدي داد به كادريا 200 تومن

فرمانده هنگ هم به سربازا 50 تومن داد به كادريا 100 تومن

من راحت با فرمانده پاسگاه و جانشينش ميرفتيم رو پشت بوم برجك ديدباني سيگار مي كشيديم و با گوشي انگري بيردز بازي ميكرديم

البته اينم بگم شبها قضيه فرق ميكرد! هر شب گشت و كمين داشتيم كه اونم واسه خودش عشق و حال بود ولي خب خطر هم داشت

خيلي شبها خبري نبود ولي امان از اونروز كه بخواد بار رد بشه يا از طرف هنگ با بيسيم دستورات هوشياري صادر ميشد كه تو منطقه 2 تا تيم
    پژاك ديده شده كه در حال حركت به سمت فلان منطقه هستن و مجبور بوديم تا صبح مثل جغد بيدار بمونيم اونم وضعيت كامل با سينه خشاب و اسلحه !!!

يا اين اواخر افغاني زياد مي گرفتيم كه ميخواستن قاچاقي برن تركيه، تقريبا هر شب حدود 40-50 نفر مي گرفتيم

در كل خدمت تو مرزباني 70% عشق و حاله ، 30% گرفتاري و بدبختي !!!
    کدوم مرز بودی شما ؟

این 30 % ی که گفتی ما نداریم
    مرز امن باشه آخرشه؛مثل ایلام

13. این کاربر از keihanmirzaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کدوم مرز بودی شما ؟

این 30 % ی که گفتی ما نداریم
    مرز امن باشه آخرشه؛مثل ایلام
    مرزباني آ.غ بودم ، 40 كيلومتري خونه مون خدمت كردم ، 2 ماه هم كسرخدمت منطقه عملياتي گرفتم

چون ارشد دژبان بودم و 26ساله م بود،فرمانده ها به لحاظ سن و سال خيلي مراعاتم ميكردن و معمولا آخر هفته ها خونه بودم

اون 30% الان تابستونِ به چشم نمياد،زمستون كه بياد تو كوه باشي و 6 متر برف بياد ، برجك و پاسگاه بمونن زير برف اونوقت اون 30% رو مي بيني !!!

كلا مرزهاي غربي و شمالغرب امنيتش عاليه،فرقي نميكنه ايلام باشه يا كرمانشاه يا آ.غ

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرزباني آ.غ بودم ، 40 كيلومتري خونه مون خدمت كردم ، 2 ماه هم كسرخدمت منطقه عملياتي گرفتم

چون ارشد دژبان بودم و 26ساله م بود،فرمانده ها به لحاظ سن و سال خيلي مراعاتم ميكردن و معمولا آخر هفته ها خونه بودم

اون 30% الان تابستونِ به چشم نمياد،زمستون كه بياد تو كوه باشي و 6 متر برف بياد ، برجك و پاسگاه بمونن زير برف اونوقت اون 30% رو مي بيني !!!

كلا مرزهاي غربي و شمالغرب امنيتش عاليه،فرقي نميكنه ايلام باشه يا كرمانشاه يا آ.غ

آ.غ کجاست آذربایجان غربی
    جایی که من خدمت میکنم اینقدر گرمه زمستونش هواش عالی میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •