سلام،
اینجا کسی هست که لول رو با پینگ خوب ( زیر 250) بازی کنه و کم لگ بزنه؟ اگه هست لطفا سرویس دهنده ی اینترنتشو معرفی کنه.
با تشکر
سلام،
اینجا کسی هست که لول رو با پینگ خوب ( زیر 250) بازی کنه و کم لگ بزنه؟ اگه هست لطفا سرویس دهنده ی اینترنتشو معرفی کنه.
با تشکر
یه برنز عزیز بیاد با من دو
دارم اسمارف می کنم برنز 2 ام
وست
ایدی بدید
مخابرات با پینگ 300 - 350 9 تا 2 شب هم لگ میزنه
ولی تو هر شهری فرق میکنه
من متاسفانه! اکانتمو گلد کردم
ولی اگه از دوستان کسی اکانت برنز سیلور داره بده من تا با استاد برم رنک![]()
من مخابرات 512 دارم تو تهران مفتح ... پینگم اکثرا 100 .. مخصوصا صبح ها و شب ها .. بقیه موقع ها هم میره روی 200 - 240 .
دست اون دوستمون هم درد نکنه مشکل FPS با اون برنامه که داده بود حل شد .![]()
من صبانت دارم
کلی باهاشون دعوا کردم ( 128 میگیرم که روی 2 3 مگ تقریبا شیره. الان تست کردم روی 1 مگ شیر شده. میگم سرعتم اومده پایین
پینگم تو بازی یک موقع 100 120 هستش . یک موقع 150 160 170 یک موقع 200 225 این حدودا. میانگین فکر می کنم بین 150 160 تا 225 اینها میچرخه. ولی یک موقع دی سی میشه وسط بازی. لگ هم خوبه ولی میشه یک موقع. من عادت کردم. در کل فعلا ازش راضیم.
ولی کلی با تهران در تماس بودم تا پینگ رو درست کنند.
الان تو بازی ساعت 7:50 روزی 4 شنبه زده پینگ 112 تو لود اسکرین ولی مثلا ظهری امروز بود یا دیروز عصر داشتم بازی میکردم یادم نیست پینگ مثلا 220 200 225 بود.
میگم متغیر هستش
معمولا صبا نت برای بازی تو ایران برای بیشتر مردم خوب بوده ( این همه بدش رو گفتم یک بار خوبش رو بگم ) شاتل هم شاید بد نباشه. ولی به نظرم صبا نت رو تست بزن.
راستی اصلا پولت رو برای سرعت حروم نکن. من یک زمانی صبانت سرعتم رو کرده بود 14 مگ. ولی پینگ با همون 1 مگ مثلا یکی بود. به سرعت ربط نداره
فکر می کنم به تعداد کسانی که باهات شیر شدن مربوطه. تو ایران هر 8 10 نفر روی یک خط از ای اس پی میفتند. فکر کنم اونا زیادی دانلود کنند پینگ میره بالا. چون من خودم تست کردم مثلا یک ویدئو تریلر میبینم. تو بازی پینگ میره بالا یا وقتی دانلود می کنم
Last edited by kamron_devil; 17-06-2015 at 18:52.
دوستان ما داریم میریم خدمت مقدس سربازی
کسی از دوستان هست با اکانت ما online بشه First Win بگیره ......... یک 2 ماهی نیستم تا نتایج ارشد بیاد.... اکانت توی EUNE هست و دیویژن Silver 5 هست الان. خواستید رنک برید ، نرمال ، هرچی فقط فیرست وین
کسی نبود هم اشکالی نداره ولی اگه کسی میتواند PM بدهد باشد که مورد لطف و مرحمت خداوند قرار گیرد .
یک نصیحت به کسانی که توی تیمشون فیدر میوفته ......... فقط سعی کنید تا جای ممکن بازی را طول بدید چون اون موقع با آیتم گرفتن شانس دارید که برنده بشین و اگر هم باختین League Point کمتری از دست میدین.
100 میگیرم پلاتش میکنم خواستی پخ
سلام دوستان،
این پینگایی که گفتین واقعیه؟! اینترنت 4 مگ دارم پینگم زیر 400 نمیاد...
بین پارس آنلاین، شاتل، صبانت (نمی خوام باهاشون دعوا کنم تا پینگم درست شه ها)، آسیاتک و مخابرات کدوم؟
منطقه ی سکونتم: تهران، پاسداران، دروس
ty so much guys![]()
من یه رفیق دارم تو پاسداران تهران پارس آنلاین داره. اکثر اوقات پینگش خوبه.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)