تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1569 از 2365 اولاول ... 56910691469151915591565156615671568156915701571157215731579161916692069 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,681 به 15,690 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب به سلامتی. پس جنست جور شد.ولی باز هم دارم میگم دو جفت و ببندی با توجه به 5Way بودن دیستورش رو داری ها.نگی من نگفتم.
    یه 8604 بگیر براش.4 تا 100 وات میده.
    حمید جان این ک میگی 5way هستش ینی چی؟ میشه کمی توضیح بدی؟ هر چقدر گشتم چیزی راجبش تو نت پیدا نکردم تا این ک باز مزاحم خودت شدم.
    دیستور هم مگه وقتی پخش کم بیاره و ولتاژ بده به باند مگه نمیگن دیستور شده به اصطلاح؟ خب اگه توان کافی بهش برسه بازم دیستور میشه؟
    ممنون.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان این ک میگی 5way هستش ینی چی؟ میشه کمی توضیح بدی؟ هر چقدر گشتم چیزی راجبش تو نت پیدا نکردم تا این ک باز مزاحم خودت شدم.
    دیستور هم مگه وقتی پخش کم بیاره و ولتاژ بده به باند مگه نمیگن دیستور شده به اصطلاح؟ خب اگه توان کافی بهش برسه بازم دیستور میشه؟
    ممنون.
    سلام خواهش میکنم مراحمی عزیز
    منظورم اسپیکر با 5 راه خروجی صدا یا همون ووفر +میدرنج+تیوتر+سوپرتیوترها هست گلم.
    در مورد دیستورش چرا درسته زمانی که پخش نمیتونه کاملا اسپیکر رو درایو کنه این پدیده بوجود میاد.
    از طرف دیگه به خاطر اینکه این نوع اسپیکرها کواکسیال هستند و کلیه فرکانسها از یک محور یا بهتر عرض کنم هم محور خارج میشوند احتمال داره تو ولومهای بالا گوش انسان نتواند آنها رو تفکیک کنه و خیلی دیده شده این اتفاق افتاده(چیزی که ما تو کامپوننتها یا نداریم یا خیلی کم باهاش مواجه هستیم اونم با تنظیم رفع میشه) من منظورم این نوع اعوجاج در موسیقی هست.

3. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خواهش میکنم مراحمی عزیز
    منظورم اسپیکر با 5 راه خروجی صدا یا همون ووفر +میدرنج+تیوتر+سوپرتیوترها هست گلم.
    در مورد دیستورش چرا درسته زمانی که پخش نمیتونه کاملا اسپیکر رو درایو کنه این پدیده بوجود میاد.
    از طرف دیگه به خاطر اینکه این نوع اسپیکرها کواکسیال هستند و کلیه فرکانسها از یک محور یا بهتر عرض کنم هم محور خارج میشوند احتمال داره تو ولومهای بالا گوش انسان نتواند آنها رو تفکیک کنه و خیلی دیده شده این اتفاق افتاده(چیزی که ما تو کامپوننتها یا نداریم یا خیلی کم باهاش مواجه هستیم اونم با تنظیم رفع میشه) من منظورم این نوع اعوجاج در موسیقی هست.
    درود و ممنون از راهنمایی هات حمید جان.این طور ک من متوجه شدم این دیستور شدن یا ههم محور شدن امواج تو همه کواک ها وجود داره حالا واسه ما بیشتر
    و واسه گرفتن کیفیت بالا از سیستم باید از کامپونت و ساب استفاده کرد تا هم کیفیت و هم قدرت رو داشته باشیم .

5. 2 کاربر از farzin.jm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود و ممنون از راهنمایی هات حمید جان.این طور ک من متوجه شدم این دیستور شدن یا ههم محور شدن امواج تو همه کواک ها وجود داره حالا واسه ما بیشتر
    و واسه گرفتن کیفیت بالا از سیستم باید از کامپونت و ساب استفاده کرد تا هم کیفیت و هم قدرت رو داشته باشیم .
    خواهش میکنم.
    بله تو همه هست ولی بیشتر توی 3Way به بالا.زمانی که تیوتر، تعدادش زیاد میشه (4 5)به خاطر ماهیت ساختاری این نوع اسپیکرها صدای فرکانس بالا میزان db ش بالا میره و زمانی که شما ولوم رو افزایش میدهید این فرکانسهای بالا باعث اذیت کردن و اگر خیلی ولوم بالا باشه و مدت طولانی گوش تحت این فشار باشه آسیب جدی خواهد دید.
    تنیجه گیزی که از این بحث میتونم داشته باشم این هست که:
    اگر کواکسیال انتخاب میفرمائید بهتر اس ماکزیمم 3Way انتخاب نمائید.
    موفق باشید.

7. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aiza1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ↩↖BURDIAM↗↪

پيش فرض

آقا حمید شرمنده بابت استریت وایزر!♥
    نامرد بخاطر ۱۰ تومن فروخت به یکی دیگه اون آمپ رو! تو آخرین لحظه!
    فعلا تا جور شدن یه آمپ در حد منتظر می مونیم!
    شاید هم بودجه جور شد یه ۸۶۰۴ پایو گرفتیم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

این نصاب سیستم من دو تا سر اهنی سیم به اسپیکر رو که زده بود یکیش شل بود کلا. در حقیقت یک طرف کلف تر از سمت دیگه هست روی اسپیکر اما سر اهنی جفتش یه شکل بود برای همینم شل بود طرف دیگه که من از طرف سوراخ دارش زدم بهش محکم شد سوالم اینه سری اهنی که استفاده کرده استاندارد نیست درسته؟ بعد اینکه اگه قطب مثبت و منفی دینام با باتری رو به هم متصل کنم توان امپ بهتر می شه؟ حتی اگه ضعیف باشه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حمید شرمنده بابت استریت وایزر!♥
    نامرد بخاطر ۱۰ تومن فروخت به یکی دیگه اون آمپ رو! تو آخرین لحظه!
    فعلا تا جور شدن یه آمپ در حد منتظر می مونیم!
    شاید هم بودجه جور شد یه ۸۶۰۴ پایو گرفتیم!
    سلام
    اشکال نداره حتما قسمت نبوده.انشاءالله جور میشه
    این نصاب سیستم من دو تا سر اهنی سیم به اسپیکر رو که زده بود یکیش شل بود کلا. در حقیقت یک طرف کلف تر از سمت دیگه هست روی اسپیکر اما سر اهنی جفتش یه شکل بود برای همینم شل بود طرف دیگه که من از طرف سوراخ دارش زدم بهش محکم شد سوالم اینه سری اهنی که استفاده کرده استاندارد نیست درسته؟ بعد اینکه اگه قطب مثبت و منفی دینام با باتری رو به هم متصل کنم توان امپ بهتر می شه؟ حتی اگه ضعیف باشه؟
    منظورتون سر سیم هست؟نباید شل و ول باشه.باید کاملا محکم پرس شه سر سیم.
    قطب منفی رو بزنی به مثبت که اتصال کوتاه میشه باطری منفجر میشه.

11. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام آقا حمید
    شرمنده سوال کرده بودم واسه انتخاب باند از بین (6975 v2 کنوود 7100 ؟ اینفینیتی کاپا 693.11ii - ؟ jbl t696L ؟ 690 هرتز ؟ 609 co آئودیو سیستم )
    گفتم کیفت مهمه اما بیشتر دنبال بیس و کوبش خوب هستم. شما پیشنهاد کامپوننت دادین.
    ایا صدای کامپوننت بهتر از این بانداست؟ و میتونم کیفیت از کامپوننت بگیرم و بیس و کوبشو از ساب لوله ای 1000 jbl که دارم؟
    برای استفاده از کامپوننت و سابم باید حتما یه آمپ بگیرم؟
    یه کامپوننت خوب تا 350 تومن معرفی کنین.
    ممنون از مشاوره

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام آقا حمید
    شرمنده سوال کرده بودم واسه انتخاب باند از بین (6975 v2 کنوود 7100 ؟ اینفینیتی کاپا 693.11ii - ؟ jbl t696L ؟ 690 هرتز ؟ 609 co آئودیو سیستم )
    گفتم کیفت مهمه اما بیشتر دنبال بیس و کوبش خوب هستم. شما پیشنهاد کامپوننت دادین.
    ایا صدای کامپوننت بهتر از این بانداست؟ و میتونم کیفیت از کامپوننت بگیرم و بیس و کوبشو از ساب لوله ای 1000 jbl که دارم؟
    برای استفاده از کامپوننت و سابم باید حتما یه آمپ بگیرم؟
    یه کامپوننت خوب تا 350 تومن معرفی کنین.
    ممنون از مشاوره

با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیزم. همچنین عرض تبریک دارم برای فرارسیدن عید سعید فطر امیدوارم طاعات و عبادات کلیه عزیزان مقبول درگاه ایزدی قرار گرفته باشه ،انشاءالله
    اگر راستشش رو بخواهید نه کامپوننت وظیفه حجم دادن رو نداره. ولی زمانی که شما ساب ووفر دارید اگر کامپوننت خوب هم در کانرش نصب کنبد تلفیقی از قدرت و کیفیت رو خواید داشت.
    اگر خیلی خیلی بیس اسپیکر رو دوست دارید باید حتما 9*6 یا 7*10 نصب کنید.
    اگر اینگونه هست یا co609 بگیرید یا اینفینیتی 693.11 کاپا
    ماشین چیه؟نمدونم سوال کردم و شا پاسخ دادید یا خیر؟
    کامپوننت هم تو این رنج میتونید گلیدن MX 165 Plus براتون بگیرم از شرکت.قیمتش 360 هست ولی تخفیف میگیرم.امیدوارم پراید نباشه اگر چنین هست همان 9*6 رو انتخاب نمائید.چون رو درها جلو صداش خوب نمیشه.
    هلیکس E62C هم هست قیمت لیستش 430 هست ولی شما قیمت بگیرید من مستقیم از شرکت میگیرم پائینتر از قیمت بازار.
    آمپلیفایر چی دارید؟

14. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام اقا حمید
    یه سر هم به ما بزنبن . به راهنمایی هاتون نیاز دارم.
    ممنون میشم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •