سلام دوستان.
من یک مشکل اساسی در اجرای بازی brothers in arms 1 دارم.
من این بازی رو نصب کردم اما وقتی میخوام اجراش کنم اجرا نمیشه.
روی ویندوز 7 نصب کردم...
کـــــــــــــــــــمــــ ــــــــــــــــــک.![]()
سلام دوستان.
من یک مشکل اساسی در اجرای بازی brothers in arms 1 دارم.
من این بازی رو نصب کردم اما وقتی میخوام اجراش کنم اجرا نمیشه.
روی ویندوز 7 نصب کردم...
کـــــــــــــــــــمــــ ــــــــــــــــــک.![]()
خوب برادر من شما اول باید call of duty 1 رو نصب کنی
متن خطا رو بخون![]()
سلام دوستان
بازی شاهزاده ایرانی 4 رو نصب کردم روی لودینگ میمونه و توی بازی نمیره، روی لپتاب نصبش کردم هیچ مشکلی نداشت راحت اومد توی بازی اما تو سیستم خودم نمیاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات سیستم:
ویندوز 7
سی پیو: i7 2600k
گرافیک: Gtx 580 Lithing Exteram
رم: 16 گیگ
همه چی هم نصبه از دایرکس بگیر تا فریم ورک و مابقی برنامه های دیگه......
ممنون میشم راهنمایی کنید.
پاک کن دوباره بریز
بعدشم تو اون درایوی که می ریزی بعدش جا داره یا پر میشه ؟
تقریبا 24 گیگ فضا داره، دوباره تو یه درایو دیگه که ssd نبود و ساتا 3 بود نصب کردم بازم به همون شکل بود. فکر کنم نمیتونه روی ساتا 3 و ssd لود کنه.
سلام در بازي F1 2010 (فرمول 1)صداها به صورت اكو شده است چه صداي آدمها چه صداي ماشينها و ... . مشكل از چيه؟
سلام دوستان گيم fifa 12رو گرفتم.ولي نمي تونم روي لپ تاپ نصبش كنم؟!!راستش در زمينه نصب بازيهاي جديد هميشه مشكل داشتم!!يجورايي مثل آپولو هوا كردنه!!!!!دي وي دي 1 روي autorun سه تا برنامه ميخواست كه اونارو نصب كردم و بعد رفتم سراغ نصب برنامه!برنامه شروع به نصب ميكنه و تقريبا تا 3/1 نوار كه پر ميشه پيغام ميده كه از وجود داشتن فايل مثلا data6.big مطمئن شويد؟!! سه گزينه ignore-retry , abort داره.ignore كه ميكنم همين سوال رو درباره فايلهاي ديگه ميپرسه؟!!!البته همه اين فايلها توي دي وي دي 2 و در فولدر program files موجود هستش؟!!!دوستان چطوري ميتونم اين بازي رو نصب كنم؟؟؟؟خواهش ميكنم اساتيد راهنمايي كنند.البته سوالم رو خيلي به تفصيل و ابتدايي پرسيدم.شرمنده چون در زمينه بازي و نصبش مبتدي هستم.بازم ممنون از جواب و راهنمايي كه خواهيد كرد.
با عرض سلام به دوستان عزیز
من خواستم چند تا بازی نصب کنم اجرا نشد بعد پیش فروشنده که رفتم گفت باید به آخرین ورژن موجود کارت گرافیکت آپدیت بشه .
حالا من نمیدونم آیا به آخرین ورژن آپدیت شده کارت گرافیکم یا نه .
این مشخصاتشه و ورژن آپدیتش .
ممنون میشم دوستان بگن آیا این آخرینش هست یا نه و اگر آخرین آپدیت نیست و آپدیت جدیدتری هست لینک دانلود آپدیت مربوط به این کارت گرافیک را به من بدهید .
با تشکر بسیار فراوان از شما
لینک عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا سیدی بازی مشکل داره یا لنز درایوت که به احتمال زیاد لنز است
می تونی روی سیستم دیگه امتحان کنی که اگه کار کرد مشکل از درایوت است اگه نریخت سی دی
ولی چون می گی بیشتر بازی ها اینجوریه مشکل از درایوته
یه کار دیگه هم می تونی بکنی از اون سی دی که مشکل داره ایمیج بگیره اگه گیر کرد مشکل از لنزه که نمی تونه بخونه البته می تونه سی دی هم خراب باشه حتما تمیزش کن
سلام میخواستم ببینم ایا بازیهای hitman: blood money و max payne 2 که قدیمی هستن روی ویندوز سون 64 بیتی قابل اجرا هستند یا نه؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)