خوب شما که دیدید این همه تناقض هست خیلی راحت یه تماس با 2020 بگیرید و ازشون بپرسید.
ناراحتی نداره که![]()
خوب شما که دیدید این همه تناقض هست خیلی راحت یه تماس با 2020 بگیرید و ازشون بپرسید.
ناراحتی نداره که![]()
بخش فروش گفت هست پلکانی
بخش اپراتور گفت نیست
![]()
من هم امروز به 2020 زنگ زدم ، به من که گفتن پلکانی نیست
والا خود مخابرات هم نمی دونه که چه جوری داره حساب می کنه
ولی طبق بخشنامه 192 سازمان تنظیم مقررات رادیویی ایران ، کل ISP ها باید بر اساس تعرفه پلکانی حجم استفاده رو حساب کنن
من هم امروز به 2020 زنگ زدم ، به من که گفتن پلکانی نیست
والا خود مخابرات هم نمی دونه که چه جوری داره حساب می کنه
ولی طبق بخشنامه 192 سازمان تنظیم مقررات رادیویی ایران ، کل ISP ها باید بر اساس تعرفه پلکانی حجم استفاده رو حساب کنن
تنها راهش اینه که یکی بیشتر از 5گیگ حجم اضافه بخره تا ببینیم پلکانی هست یا نه![]()
دوست عزیز من یادمه تو کمپین ها ذکر میشد پلکانی هست.شما هرچی میخوای دانلود کن.خودشون اخر ماه رو قبض تلفنتون میارن.
دوست من تو اصفهان کمپین داره ، حجم خارج قبض میخره ، پلکانی نیست
اینچا سیستم فرق داره البته
تاحالا دقت کردین بین ساعت 1 تا '1:3 شب برای چند ثانیه اینترنت قطع میشه و دوباره وصل میشه؟؟
من خیلی دقتم بالاست
![]()
پیام : با سلام در مورد اینکه چرا دیگه سرویس نامحدود 1 مگ و 2 مگ ارائه نمیشه توضیح میدید؟این یه عقب گرد نیست در حالی که انتظار میرفت سرعت 4 مگ هم اضافه کنید؟بعد در مورد اینکه پشت قبوض نوشته شده سرویس نامحدود از اول اردیبهشت شامل مصرف منصفانه میشه شفاف سازی میکنید؟
پاسخ : مشترك گرامي به دليل اينكه مبلغ دريافتي از مشترك های نامحدود با تعرفه هاي مصوب سازمان(تنظیم مقررات) هماهنگي لازم را نداشت سياست مصرف منصفانه براي مشتركين كنوني شركت مخابرات در نظر گرفته كه به شرح ذيل مي باشد مصرف حداكثر سقف دانلود ماهيانه براي مشتركين ٢مگ ٨٠ گيگ ،يك مگ ٤٠ گيگ و ٥١٢ K ٢٠گیگ و٢٥٦K ١٠ گDگ و ١٢٨K شش گیگ می باشد.روابط عمومی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این سرویس 2 مگ با80 گیگ حجم قیمتش چقدره؟
Last edited by p30g; 27-05-2015 at 10:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)