تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1568 از 4105 اولاول ... 568106814681518155815641565156615671568156915701571157215781618166820682568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,671 به 15,680 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه jokereblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان ، من يكي از انگشت هاي دستم تاندونش آسيب ديده ، رفتم پيش متخصص گفته بايد يك ماه استراحت كنم ، ولي پادگان قبول نكرد گفت بايد بري درمانگاه هاي زير نظر سپاه ، خب بنظرتون چند روز استعلاجي ميدن ؟ اين بگم كه الان دستم رو گچ گرفتم و با همين وضع يك هفته اي هست كه ميرم پادگان :(بنظرتون ارزششو داره برم استعلاجي ؟ واينكه اگر شماره و آدرس درمانگاه هاي سپاه رو داريد برام بذاريد ، ممنون

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان ، من يكي از انگشت هاي دستم تاندونش آسيب ديده ، رفتم پيش متخصص گفته بايد يك ماه استراحت كنم ، ولي پادگان قبول نكرد گفت بايد بري درمانگاه هاي زير نظر سپاه ، خب بنظرتون چند روز استعلاجي ميدن ؟ اين بگم كه الان دستم رو گچ گرفتم و با همين وضع يك هفته اي هست كه ميرم پادگان :(بنظرتون ارزششو داره برم استعلاجي ؟ واينكه اگر شماره و آدرس درمانگاه هاي سپاه رو داريد برام بذاريد ، ممنون
    بستگی داره اون دکتر و بیمارستانی که میری چند روز بزنه
    من دوستم دستش رفت لا در مترو واسش یه هفته استلاجی دادن !
    البته ارتش بود.
    نیمدونم چطوریه!
    -
    یه پسری هم داشتیم 6 تا انگشت داشت رفت واسه معافی معافش نکردن.

کاملا بستگی به پزشک معالج داره

3. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اگه کسی امریه فرمانداری شهرش بگیره اونوقت آموزشی باید بره ارتش یا سپاه( و آیا امریه فرمانداری همون 24 ماهه یا کمتر)

آیا میشه از 6ماه کسری بسیج هم استفاده کرد

یا حق
    کسی نیس راهنمایی کنه آخه من پذیرش سپاه برای اول شهریور را هم اوکی کرده ام اما یکی از دوستام میگفت اگه بتونی امریه تو فرمانداری بگیری درسته اینکه چند ماه به خدمت سربازیم اضافه میشه ولی هم سابقه کار برام محسوب میشه و هم امکانش هست بعداز خدمت جذب اونجا بشی

نظر شما دوستان چیه؟

سپاس فراوان و ایام به کام

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_guy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ایـــ تهران ــران

پيش فرض

کسی که دانشگاه قبول بشه تاریخ پایان خدمتش باشه تو ترم اول دانشگاه میتونه ترم بهمن ثبت نام کنه ؟
    منظورم اینه که خدمتش رو تموم کنه بعد از نیمسال دوم شروع کنه بجای اینکه از قبولی دانشگاه استفاده کنه موقتا بعد از چند سال دوباره بیاد این چند ماه خدمتش رو بزنه.

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

کسی که دانشگاه قبول بشه تاریخ پایان خدمتش باشه تو ترم اول دانشگاه میتونه ترم بهمن ثبت نام کنه ؟
    منظورم اینه که خدمتش رو تموم کنه بعد از نیمسال دوم شروع کنه بجای اینکه از قبولی دانشگاه استفاده کنه موقتا بعد از چند سال دوباره بیاد این چند ماه خدمتش رو بزنه.
    بستگی داره چه دانشگاهی قبول شده باشه و اینکه از مسئول ثبت نامش بپرسی یکی از دوستام دانشگاه آزاد قبول شد ثبت نامش کردن یه ترم مرخصی رد کردن و شهریه ثابتشو گرفتن بعد از بهمن رفت دانشگاه / ولی دانشگاه دولتی را تا حالا ندیدم یعنی نمیدونم قبول میکنه یا نه. باید شرایطتو بگی ببینی قبول میکنن.

7. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_guy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ایـــ تهران ــران

پيش فرض

بستگی داره چه دانشگاهی قبول شده باشه و اینکه از مسئول ثبت نامش بپرسی یکی از دوستام دانشگاه آزاد قبول شد ثبت نامش کردن یه ترم مرخصی رد کردن و شهریه ثابتشو گرفتن بعد از بهمن رفت دانشگاه / ولی دانشگاه دولتی را تا حالا ندیدم یعنی نمیدونم قبول میکنه یا نه. باید شرایطتو بگی ببینی قبول میکنن.
    دقیقا همچین شرایطی مد نظر بود. تشکر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseynn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    motelghoo

پيش فرض

دوستان من تاریخ اعزامم 1/4 هست. کی مشخص میشه کجا افتادم و اینکه آموزشی چند ماهه؟ کل خدمت سربازی چند ماهه؟
    و اینکه متاهل بودن در مدت زمان خدمت تاثیر داره؟
    وضیعت حقوق چه جوریاست؟ من لیسانس دارم

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان من تاریخ اعزامم 1/4 هست. کی مشخص میشه کجا افتادم و اینکه آموزشی چند ماهه؟ کل خدمت سربازی چند ماهه؟
    و اینکه متاهل بودن در مدت زمان خدمت تاثیر داره؟
    وضیعت حقوق چه جوریاست؟ من لیسانس دارم
    من هم اعزام 1/4 هستم امروز رفتم+10 گفت نیومده ولی من پیگیرم اکه کدها بخوره همینجا میگم احتمالا این هفته یا نهایتا هفته بعد مشخص میشه/ آموزشی هم 2 ماه هست/ کل خدمت فعلا 21 ماه است/ متاهل بودن در مدت خدمت تاثیری نداره ولی در میزان مرخصی استحقاقی 10 روز در سال از بقیه بیشتر مرخصی دارن و یه سری مزایا از همین قبیل مثل خدمت در نزدیکترین یگان به منزل سکونت و... دیگه نمیدونم/ حقوق هم گمونم 60یا70 باشه ولی مطمئن نیستم.
    Last edited by arash9426; 25-05-2013 at 22:44.

11. 2 کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام

با این وضعیت میشه برای معافیت اقدام کرد ؟

سن 27 سال –اخرین فرزند خانواده ، دارای همسر و فرزند – پدرفوت شده ، مادر 81 ساله تحت کفالت من – وضعیت سربازیم : سال 85 بعد از 40 روز اموزشی غیب کرده ام . قبل از

تاریخ لغو قانون 3 برادری ، 2 برادرم خدمت کرده بودند ، برادر دیگرم به جای خدمت ضرورت ، تعهد خدمتی (دبیر آموزش و پرورش ) داشت . که با مراجعه به مراکز مربوطه برادر دبیرم که به

جای پایان خدمت ، تعهد خدمتی داشت را قبول نکردند .

به نظر شما با این وضعیت بهترین کار برای معافیت چیه؟

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

سلام

با این وضعیت میشه برای معافیت اقدام کرد ؟

سن 27 سال –اخرین فرزند خانواده ، دارای همسر و فرزند – پدرفوت شده ، مادر 81 ساله تحت کفالت من – وضعیت سربازیم : سال 85 بعد از 40 روز اموزشی غیب کرده ام . قبل از

تاریخ لغو قانون 3 برادری ، 2 برادرم خدمت کرده بودند ، برادر دیگرم به جای خدمت ضرورت ، تعهد خدمتی (دبیر آموزش و پرورش ) داشت . که با مراجعه به مراکز مربوطه برادر دبیرم که به

جای پایان خدمت ، تعهد خدمتی داشت را قبول نکردند .

به نظر شما با این وضعیت بهترین کار برای معافیت چیه؟

بايد صبر كني عيدي چيزي بشه رهبري به صورت قطعي جريمه غيبت رو ببخشه وگرنه امكان معافيت برات نيس

14. 2 کاربر از sdfssdfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •