سلام یه مشکلی پیش اومده برام که با کابل لن مودم به سیستم آیپی نمیده هم رو وایمکس هم رو Adsl اگه میشه یکی راهنماییم کنه که چیکار میتونم کنم ممنون
سلام یه مشکلی پیش اومده برام که با کابل لن مودم به سیستم آیپی نمیده هم رو وایمکس هم رو Adsl اگه میشه یکی راهنماییم کنه که چیکار میتونم کنم ممنون
اینجوری که اینا کردن تو پاچمون حالا حالا ها بر نمیگرده
دلم به حالشون سوخت گفتم درست نیست از 12:30 تا 7 دانلود کنم یه هفته ای از 1 تا 6 دانلود کردم دیدم دوباره از حجم کم کردن از امشب دوباره مثل قبل دانلود میکنم .
کسی تو این تاپیک هست با سرویس 128 هر شب 2.5 گیگ دانلود کنه ؟(مثل من)
خوشبحال شما.
ما که هنوز سرعتمون داغونه فکر نمیکنم هیچ وقتم درست بشه
سرعتمو چشم زدم در حد پریمیر لیگ.الان از 30 بالاتر نمیره !
با 256 سرعت دانلود شبانه رو 10 2 ماهی میشه اینجوری شده دوستان... باسه کسی هست درست شده باشه مصله قبل.. من که هر بار زنگ می زنم میگن ارجا می دیم درست میشه اما هنوز همون اشو همون کاسه... دوستان ایا امیدی هست.. باسه کسی درست شده
سلام
کسی از مرکز مخابرات پیام نور هست با پیش شماره 4443 از کدوم شرکت اینترنت پرسرعت بگیرم واسه اونجا سرعتش خوبه.... قبلا" شاتل داشتم تو مرکز مخابرات زارعی عالی بود 4 سال داشتم ولی الان خونه رو عوض کردیم توی این مرکز هم سرویس اکو نداره شاتل و سرویس آرت هم خیلی گرونه
اگر کسی میتونه ممنون میشم کمک کنید
این حجم دزدی مال چه تاریخیه ؟
واسه من 12 ام همین ماه 750 مگ الکی کم کرده !
همینه ؟
احتمالا نه
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
شب بین پنج شنبه و جمعه به عبارت دیگر بامداد جمعه
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
تو بنری که در نمایندگی شهر ما زدن 1 تا 6 هست
گوش شیطون کر بعد از وضعیت بد پینگ تایم در چندروز اخیر از امروز پینگ تایم خیلی بهتر شده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)