تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1568 از 4751 اولاول ... 568106814681518155815641565156615671568156915701571157215781618166820682568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,671 به 15,680 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان معترض شاتلی این پست رو بخونید
    طی اخرین تماس من با پشتیبانی فنی حقایقی روشن شد یا شاید بهتر بگم روشن بود و توسط خودشون اعتراف شد. شرحشو میگم
    ساعت 1 دانلود رو شروع کردم یه فایل از سایت مگااپلود بود بر خلاف اکثر سرورها این سایت هنوز محدویتی روش اعمال نشده. دانلود خوب شروع شد سرعت نوسان داشت بین 30 تا 50 هر چی جلو میرفتیم سرعت پایینتر میومد در تمام این مدت هم پینگ یاهو رو -t گذاشته بودم و چک میکردم حدود 600-700 بود و خیلی هم پکت لاست میداد که نشون میداد ترافیک مرکز بالاس(توضیح این که چون پینگ واسه من مهمه خیلی در رابطه با پینگ با پشتیبانی در ساعات مختلف تماس میگیرم و به اتفاق همشون میگن مواقعی که پینگ یاهو رو 600-700 هست ترافیک مرکز بالا رفته)(همچنین دانلود خود من هم روی پینگ تاثیر میگذاره... ولی نه در حدی که پکت لاس بده و پینگ یاهو بره رو 600-700) به هر حال این روند بود. پینگ بالا بود ولی سرعت پایینتر اومده بود حدود 20 شده بود و تو این مدت هم من 1 بار تماس گرفتم که پشتیبانی گفت ترافیک مرکز بالاس. ساعت 4:30 بود که دیدم پینگ بسیار خوب شده ولی سرعت من کماکان افت میکرد. زنگ زدم پشتیبانی گفتم لطف کنید ترافیک مرکز رو چک کنید. فیضی:چند لظه صبر کنید. بعد از 1 دقیقه گفت: ترافیک مرکزتون کماکان بالاس. گفتم 2 ساعت پیش هم گفتید بالاس الان پینگ یاهو من رو 200 هست که نشون میده هیچگونه ترافیکی تو مرکز نمیتونه باشه ولی سرعتم خیلی پایینه. گفت: اینجوری به من گفتن.............. من:لطفا یه بار دیگه بپرسید و شرایط پینگ رو هم بگید شاید اشتباه میکنن. فیضی:چند لحظه. بعد از 1 دقیقه گفت: به من میگن ترافیک بالاس ولی نه زیاد! من: اینجوری که نمیشه اگه ترافیک بالاس پس این پینگ چرا رو 200 هست! اگرم نیست چرا سرعتم رو 5 میچرخه. خدا شاهده چند لحظه سکوت کرد گفت: ببینید به منم همین رو میگن و من فقط صحبت دوستان در بخش noc رو به شما میگم! گفتم قابل قبول نیست پینگ یاهو کاملا گویاست که ترافیک مرکز پایینه و چون ترافیک پایینه سرعت من هم باید بالا باشه مگر این که رو پهنای باند محدودیتی شده باشه؟! فیضی والا به من میگن ترافیک بالاس.. من:پس پینگم چرا پایینه؟! شما وقتی من زنگ میزنم میگم پینگم رو 500-600 هست میگید ترافیک بالا رفته الان که پینگ پایینه چه جوری میشه ترافیک هنوز بالا باشه؟! پس نتیجه میگیریم پینگ که ایده ال هست ترافیک مرکز پایینه ولی سرعته من که رو 5 هست نشون میده محدود کردین پهنای باند رو فیضی: من یادم هست شما هفته پیش هم تماس گرفتید با خودم صحبت کردین
    درباره سایت رپید شیر و بهتون گفتم این سایت از طرف شاتل مشکل داره من: بله میدونم رپید شیر و چند سایت دیگه رو محدود کردید فیضی: بله حالا شاید این هم جزء همون سایتاس من: جناب فیضی من عرض کردم اوایل دانلود سرعت من رو نزدیک 50 بود هر چی جلو میرفتیم اتومات سرعت میومد پایین اگه محدود بشه از همون اول سرعت از یه حد بالاتر نمیره نه این که اول رو 50 باشه بعد از 2 ساعت بیاد رو 5 در حالی که شواهد نشون میده ترافیک مرکز پایین اومده و باید برعکس این اتفاق بیفته. فیضی: اقای ... باور کنید من گفته دوستان رو میگم که ترافیک بالاس چون امکانت خاصی ندارم که ببینم ایا محدودیت اعمال شده یا نه ولی این حقه شماست که شک کنید و پیگیری کنید من داخل پروفای شما پینگ پایینتون و گفته دوستان مبنی بر بالا بودن ترافیک مرکز رو ثبت میکنم و همچنبن مقدار سرعت شما رو. شما فردا با بچه های پشتیبانی تماس بگیرید چون الان یه سری امکنات در دسترس نیست و ازشون بخوایید به شما در رابطه با این قضیه توضیح بدن من هم هستم میتونید با من صحبت کنید تا پیگیری کنم!!!!!!
    این مکالمه دو چیز رو تابلو میکنه 1.اعتراف به اعمال محدودیت رو بعضی سایتا 2.اعمال محدودیت روی پهنای باند مشترکین و بهانه کردن دلیلی کذب مبنی بر بالا بودن ترافیک مراکز مختلف!
    نظر خودم اینه که اینا غیر از محدودیت سایتایی مثله رپید و........ کاری کردن که سرعت اگه بالا بود به مرور زمان بیاد پایین و به خیال خودشون چون کمتر کسی ساعت 4-5 صبح بیدار هست که ببینه؛ سرعت پایینه؛ ولی ترافیک مرکز هم پایینه؛ میشه ای قضیه رو ماسمالی کرد
    اگه حالشو دارید و معترضید راحت میشه از این شرکت شکایت کرد.... ( در این مورد استثنا وجود داره چون مخابرات بدش نمیاد یه جوری به رقیبای خصوصیش گیر بده احتمالش هست به این شکایات رسیدگی کنه)شاید بعضیا بگن این کولی بازیا چیه خوب isp رو عوض کنید! ولی باید گفت موضوع سره سرعتو این چیزا نیست موضوع سره حق ماست که راحت خورده میشه و تازه ما بدهکارم میشیم این قضیه رو کل مملکت گرفته تو هر زمینه. عجب رمانی شدا!!!! هم این پست و هم قضیه ما با این نت و زندگی تو این مملکت بی صاحاب
    دوست عزیز
    100 % باهات موافقم . منم اگر کمکی بتونم بکنم حتما انجام میدم .
    من پیشنهاد میکنم که همگی با هم بهشون گیر بدیم تا بفمن یه من ماست چقدر کره میده . بخدا از روزی که خطم رو رانژه کردم این مشکل رو ( افت سرعت شدید در ساعات رایگان ) دارم . ایشاا... کوفتشون بشه اینهمه پولی رو که از ما می گیرن و حقمون رو بهمون نمی دن .
    دوستان اگر پایه هستن ، حتما این شکایت رو پیگیری کنیم تا به نتیجه برسیم .
    البته من پریشب که با پشتیبانی میچتیدم یه اتفاق جالب افتاد . یه مردک بود به اسم حکم آبادی . به من در جواب سوالم که پرسیدم " چرا سرعتم از کل سرورهای دنیا به جز اپرا که ملاک شاتل هست ، پایینه ؟؟ " به من جواب داد : " حجم کاریه من به گونه ایست که قادر به پاسخ گوییه سوالات شما نیستم . "
    بخدا قسم همین جمله رو برای من نوشت . منم براش نوشتم : " آسیاب به نوبته ، نوبت ما هم میرسه " .
    فرداش ( یعنی دیروز ) زنگ زدم به پشتیبانی یه آقایی برداشت به نام آقا زاده . بهش گفتم که : " من در ساعات رایگان که شما میگید مشکل افت سرعت همگانی ست بخاطر دانلود کردن همه در این ساعات ، از سایت اپرا با سرعت 50 کیلوبایت دانلود میکنم ولی از کل سرور های دنیا مشکل افت سرعت دارم . چرا ؟؟ " اونم گفت که کلیه ی سایتایی که منظور شماست ( براش اسم بردم قبلش ) شیر هستن و تازه ایران رو هم تحریم کردن . " منم بهش گفتم : " آره جالب اینجاست که ساعات رایگان شاتل ایران رو تا سرعت 5 کیلوبایت تحریم می کنن "
    بعد بهش گفتم که : دیشب آقای حکم آبادی به من این حرفا رو زد .
    یا رو انگار شاخ در آورده بود به من گفت : من از شما شخصا معزرت خواهی می کنم و خواهش میکنم شما ره ی تماستون رو به من بدید تا من شخصا بعد از بررسی ، گذارشم رو به شما تحویل بدم .
    حالا فکر کنم حال کل بخش پشتیبانی رو گرفتن که دیشب این حرفا رو به شما می زدن .
    خلاصه دوستان تا بهشون درست و درمون اعتراض نکنیم ، مشکلمون برطرف نمیشه
    Last edited by apadana.1001; 27-01-2010 at 11:52.

2. این کاربر از apadana.1001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

امروز رفتم مرکز مخابرات دیالمه ببینم قضیه adsl مخابرات چیه
    گفتش به اشخاص حقیقی نمی دیم
    باید برید با مدیر عامل صحبت کنیدو...

خلاصه اینکه دست به سرم کردن
    خودم احتمال می دم به خاطر اینکه صدای شرکتهائی مثل شاتل در نیاد فعلا خیلی علنی مشتری جذب نمی کنن
    باید بری اونجا مخشون رو کار بگیری تا شاید یه سرویس 128 بهت بدن

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منم دیشب 700 مگ دانلود کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه M_E_H_D_I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    http://www.iranwebstyle.com

پيش فرض

اینم تست من:

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض توسط خودشون اعتراف شد.(همه اینکار رو بکنن)

دوستان معترض شاتلی این پست رو بخونید
    طی اخرین تماس من با پشتیبانی فنی حقایقی روشن شد یا شاید بهتر بگم روشن بود و توسط خودشون اعتراف شد. شرحشو میگم
    ....من یادم هست شما هفته پیش هم تماس گرفتید با خودم صحبت کردین درباره سایت رپید شیر و بهتون گفتم این سایت از طرف شاتل مشکل داره من: بله میدونم رپید شیر و چند سایت دیگه رو محدود کردید فیضی: بله حالا شاید این هم جزء همون سایتا
    این مکالمه دو چیز رو تابلو میکنه 1.اعتراف به اعمال محدودیت رو بعضی سایتا 2.اعمال محدودیت روی پهنای باند مشترکین و بهانه کردن دلیلی کذب مبنی بر بالا بودن ترافیک مراکز مختلف!
    نظر خودم اینه که اینا غیر از محدودیت سایتایی مثله رپید و........ کاری کردن که سرعت اگه بالا بود به مرور زمان بیاد پایین و به خیال خودشون چون کمتر کسی ساعت 4-5 صبح بیدار هست که ببینه؛ سرعت پایینه؛ ولی ترافیک مرکز هم پایینه؛ میشه ای قضیه رو ماسمالی کرد
    اگه حالشو دارید و معترضید راحت میشه از این شرکت شکایت کرد.... ( در این مورد استثنا وجود داره چون مخابرات بدش نمیاد یه جوری به رقیبای خصوصیش گیر بده احتمالش هست به این شکایات رسیدگی کنه)شاید بعضیا بگن این کولی بازیا چیه خوب isp رو عوض کنید! ولی باید گفت موضوع سره سرعتو این چیزا نیست موضوع سره حق ماست که راحت خورده میشه و تازه ما بدهکارم میشیم این قضیه رو کل مملکت گرفته تو هر زمینه. عجب رمانی شدا!!!! هم این پست و هم قضیه ما با این نت و زندگی تو این مملکت بی صاحاب
    سلام به همگی.
    منم امروز صبح ساعت 12:15زنگ زدم پشتیبانی ، در مورد اعمال محدودیت رو بعضی از سایت ها(رپیدشیر و...)طرف اولش منکر شد
    بعد که گفتم یکی از دوستام توی پشتیبانیه ،(منبعم موثقه) میدونم شما هم میدونید ،
    طرف اعتراف کرد گفت اینا تحت ساپورت ما نیست.

منم تا تونستم خندیدم(اما در واقع اینطوری بودم ) طرف هم گفت شرمنده درکت میکنم ولی دست ما نیست دستور از بالا بوده ( فکر سیاسی نکنید صحبت یارانه و تحریم و سبز و قرمز و آبی و بنزین و گوشت نیستا صحبت (دستور ) خود ریس محترم شاتل بوده)

حالا یه پیشنهاد برای دوستای شاتلی (مخصوصا eco 512 ها):
    هر وقت زنگ زدید پشتیبانی (از هر جای ایران ) فقط بگید دلیلتون برای محدود کردن این سرورا چی بوده (فقط دلیل) وقتی هم که طرف منکر شد بگید از طرف یکی از دوستانم توی پشتیبانی فهمیدم.
    طرف خودش اعتراف میکنه. بعد از اعتراف تهدید کنید کنید که وصل کنید به اتاق رییس میخوام بقیه پولم رو پس بگیرم(جدی حرف بزنید طرف اینطوری بشه) و برم وایمکس ایرانسل یا پارس انلاین یا صبانت
    بعدش وقتی با یکی تو مایه های صحبت کردین هیچ اتفاقی نمیافته.اما اگه همه اینکار رو بکنن مطئنا یه اتفاق خوبی میافته
    شاید (تاکید میکنم شاید ) اگه همه این کار رو بکنن یه فرجی بشه واز دست این راحت بشیم

امتحان کنید

7. 4 کاربر از yahyqazmis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

آره دیگه برای یکعده مثل شما رو بردن روی مگابیت. ما که قرار داد 512 بستیم هر روز 7-8 ساعت قطعی و افت سرعت شدید داریم.

9. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام به همگی.
    منم امروز صبح ساعت 12:15زنگ زدم پشتیبانی ، در مورد اعمال محدودیت رو بعضی از سایت ها(رپیدشیر و...)طرف اولش منکر شد

منم تا تونستم خندیدم(اما در واقع اینطوری بودم ) طرف هم گفت شرمنده درکت میکنم ولی دست ما نیست دستور از بالا بوده ( فکر سیاسی نکنید صحبت یارانه و تحریم و سبز و قرمز و آبی و بنزین و گوشت نیستا صحبت (دستور ) خود ریس محترم شاتل بوده)

هر وقت زنگ زدید پشتیبانی (از هر جای ایران ) فقط بگید دلیلتون برای محدود کردن این سرورا چی بوده (فقط دلیل) وقتی هم که طرف منکر شد بگید از طرف یکی از دوستانم توی پشتیبانی فهمیدم.
    طرف خودش اعتراف میکنه. بعد از اعتراف تهدید کنید کنید که وصل کنید به اتاق رییس میخوام بقیه پولم رو پس بگیرم(جدی حرف بزنید طرف اینطوری بشه) و برم وایمکس ایرانسل یا پارس انلاین یا صبانت
    بعدش وقتی با یکی تو مایه های صحبت کردین هیچ اتفاقی نمیافته.اما اگه همه اینکار رو بکنن مطئنا یه اتفاق خوبی میافته
    شاید (تاکید میکنم شاید ) اگه همه این کار رو بکنن یه فرجی بشه واز دست این راحت بشیم

امتحان کنید
    به نظر من اگر کسی مرکز مخابراتیش از صبانت سرویس میده تو این شرایط حتما باید به صبانت مهاجرت کنه

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

شما کدم شهری و از چه سرویسی استفاده می کنید؟
    من شیراز هستم. 512 اکو.
    واقغا مثل سگ پشیمونم. قبلا 128 پارس آنلاین داشتم سرعت دانلودش شبانه روز میانگینش رو 30 بود. قدرش رو ندونستم اومدم شاتل.
    برادرم از ماتریکس داره. 1 مگ داره. خدایی سرعتش ثابت قشنگ روی 100 تا 120 میچرخه. شبا هم همین سرعتش میمونه.
    البته میگفت چند روزه سرعتش یه کم کم شده ولی نه اینکه مثل منه بدبخت سرعتش بیاد روی 5 یا 3
    من اگه همینجوری موند میرم از ماتریکس میگیرم.
    واقعا حیف پول.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام به همگی.

امتحان کنید
    مطمئن باش مسئله سیاسی هست و از سمت حکومت ابلاغ کردن که سرعت آپلود سنتر ها رو محدود کنند. من که دیگه دارم از دست این شاتل دیوانه میشم. دیشب حدود 12 ساعت قطعی کامل داشتم (یعنی حتی چراغ DSL هم خاموش شده بود) هر چقدر هم که اعتراض میکنم روز به روز بدتر و بدتر میشه. شیطونه میگه کلا قراردادم رو فسخ کنم و برم همون یدونه کارت دایل آپ 50 ساعته بگیرم.
    خاک تو سر این مملکت بی صاحب .

13. 3 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من شیراز هستم. 512 اکو.
    واقغا مثل سگ پشیمونم. قبلا 128 پارس آنلاین داشتم سرعت دانلودش شبانه روز میانگینش رو 30 بود. قدرش رو ندونستم اومدم شاتل.
    برادرم از ماتریکس داره. 1 مگ داره. خدایی سرعتش ثابت قشنگ روی 100 تا 120 میچرخه. شبا هم همین سرعتش میمونه.
    البته میگفت چند روزه سرعتش یه کم کم شده ولی نه اینکه مثل منه بدبخت سرعتش بیاد روی 5 یا 3
    من اگه همینجوری موند میرم از ماتریکس میگیرم.
    واقعا حیف پول.
    یکی از همشریات آبروی هرچی شیرازیه برده . من خودم چون به شیرازیها ارادت خاصی دارم بهش هیچی نگفتم.
    الان هم میگه من سرعت 128 های شیراز رو کم کردم . سرعت خودم که 512 هست درست بشه . لابد مال شما رو هم اشتباهی کم کرده.

15. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •