مقایسه عکسها خروجی p330 و s110در ایزو 80
![]()
مقایسه عکسها خروجی p330 و s110در ایزو 80
![]()
Last edited by naamre; 04-03-2014 at 12:06.
دوباره ایزو 80 در حالت کراپ شده از فول سایز
![]()
Last edited by naamre; 04-03-2014 at 12:07.
دوباره ایزو 1600 در حالت کراپ شده از فول سایز
![]()
Last edited by naamre; 04-03-2014 at 12:06.
عکس با فلاش
![]()
خیر دوست عزیز دوریبن اس ال ار نمیخوام یه کامپکت میخوام ولی همونطور که گفتم هم کار باهاش برای افراد مبتدی و خانواده راحت و بدون دردسر باشه و هم بشه باهاش عکسهای حرفه ای هم گرفت البته در حد یه دوربین کامپکت
حالا ایا G15 این خصوصیات رو داره و کار باهاش برای افراد خیلی مبتدی در حد عکسایی کودک و خانگی راحت هست؟و حالت اتوماتیکش در حد S110 کارایی داره؟
توی رنج 700 که S110 مطمعنا بدون شک بهترین گزینه هست ولی من میخوام ببینم ارزش داره بیشتر هزینه کنم و دوربین بهتری بگیرم؟
مثلا g15 ارزش 400تومن بیشتر نسبت به S110 داره؟
یا
p330 که گفتین هم مثل اینکه دوربین خوبی هست ولی من جایی نخوندم که این کندی رو داشته باشه؟ یعنی اینقدر این کندی حاد هست و ازاردهنده؟
یه توضیح هم درباره XF1 اگر بدید و مقایسه با g15 و S110
ممنون از توضیحات خوبتون
تا اونجایی که من دیدم فکر می کنم خروجی دو ربینهایی از کنن که اسم بردیم اشباع رنگ بهتری نسبت به فوجی دارن به خصوص در ایزوهای بالا. یادمه دوستانی که فوجی X10 داشتن برای رسیدن به بهترین کیفیت , عکس raw می گرفتن و با فتو شاپ پردازش می کردن و فوجی جزییات بیشتری تو عکساش داره . فوجی چه XF1 و چه X10 از تکنولوژی EXR بهره می برن که در حالی که می تونه کمک کنه کیفیت عکسها از لحاظ نویز و داینامیک رنج بهبود پیدا کنه می تونه باعث بشه کارکردن با دوربین هم پیچیده تر بشه. در ضمن xf1 حدود 900 تومن قیمت داره در این شرایط به خاطر امکانات بیشتری که g15 داره فکر می کنم انتخاب بهتری باشه . اما در مورد p330 باید بگم من شخصا با این دوربین کار نکردم ولی در مورد سرعتش جاهای مختلفی دیدم که کمی نارضایتی داشتن. اینکه اعصاب خورد کن باشه بستگی داره به خصوصیات اخلاقی افراد و نمی شه نظر داد. برای مثال اشاره شده چون استارت آپ دوربین طولانی هست توی منو با تغییراتی نمایش آرم نیکون رو در هنگام شروع بکار دوربین حذف کنید. بهترین راه اینه که شما حضوری برید فروشگاه و دوربینهای مورد نظر دست بگیرید با اونها کار کنید ودر نهایت در این مورد تصمیم بگیرید. شما باید امکانات دوربینها رو هم در نظر بگیرید . مثلا نیکون 60 فریم در ثانیه فیلم می گیره و s110 24. از این لحاظ برتری شاید با نیکون باشه اونم شاید بهتره فیلم ها شون رو تو نت پیدا کنید و مقایسه کنید ولی از نظر وایت بالانس توی عکسهایی که بالا گذاشتم بازم خروجی کانن وضیت بهتری داره هرچند اینم دلیل برتری کانن بر نیکون نیست ودر نهایت اگر با تنظیمات تو خوده دوربین مشکل رفع نشد با تغییر وایت بالانس تو نرم افزار این مشکل قابل حله. قبلا که دروبینها آنالوگ بودن تصیحیحاتی رو وایت بالانس و رنگ عکسها صورنت می گرفت تخصص و تجربه ی زیادی می خواست ولی الان این طور نیست. هرچند هنوزم خیلیها ترجیه می دن دوربینی بخرن که خروجی اون در بیشتر شرایط بدون هیچ تغییری به اندازه کافی خوب باشه.
برای کاربر عادی خروجی دوربین مهم هست و تغییرات توسط نرمافزار اصلا بهش فکر نمیشه و جای کار نداره چون کاربر خانگی عکس و فیلم میگیره و همون رو ذخیره میکنه
پس با این اوصاف انتخاب بین s110 و g15 هست با توجه به امکانات و اختلاف قیمت
شخصا الان نظرم روی g15 هست و از همه لحاظ بنظرم کامل هست
تنها نگرانی من این هست که کارکردن باهاش برای افراد خانواده مشکل باشه و تنظیمات پیشفرض و اوتوماتیک جوابگوی یه عکاسی و فیلمبرداری عالی نباشه
ایا رابط کاربری و فیدهای پیشفرض این 2دوربین یکی هست یا نه؟
چون گفته میشه حالت اتوماتیک s110 بهترین عکسها رو میگیره و زیاد لازم نیست تغییرات دستی اعمال کرد
سلام
میگم میشه یه نظری هم در مورد L 820 نیکون بدید ؟ من اونو با s110 یه جورایی مقایسه کردم
طبق همون فاکتور هایی که گفتید مثل اندازه حسگر ، فاصله کانونی ، محدوده دیافراگم و ... کدوم تو کیفیت عکس تاثیر بیشتری داره ؟
+
نظرتون در مورد دوربین هاییب که باتری قلمی می خورند مثل همین
ممنون
تصور نمی کنم یکی باشه چون دو دوربین از نظر امکانات یکی نیستن شاید مشابه باشن. در مورد عکس روی پیش فرض اتو نمی تونم نظر بدم لازمه اش اینه دو تا دوربین رو داشته باشم و به شخصه یادم نمی یاد آخرین باری که روی مد اتو عکس گرفتم کی بوده. عموما به جای اتو از مد p استفاده کردم و وقتی هم دوربین رو در اختیار افراد نا آشنا قرار دادم اونها هم رو همون مد عکس می گرفتن تقریبا مشکلی هم نبوده. اما وقتی صحبت از فیلم برداری و عکاسی عالی می کنید منو کمی نگران می کنید. چون اون تعریفی که از عالی من می تونم داشته باشم مثلا فیلم برداری با canon 60 d هست یا عکاسی با اون یا نیکون d7100 . امید وارم از یه دوربین کامپکت که در رده قیمتی خودش کم نظیره یه همچنین انتظاراتی نداشته باشید. حتما قبل از خرید کیفیت عکس و فیلم این دوربین رو با اس ال آر هایی که تو رنج قیمتش هستن مقایسه کنید. 206 تیپ 5 شاید در رده قیمتی خودش از لحاظ شتاب و قدرت موتور ماشین خوبی باشه و کم نظیر , نباید انتظار پورشه رو ازش داشته باشید.
دوربینهایی که باتری قلمی می خورن یه حسن بزرگ دارن اون اینه که هیچ وقت شما رو لنگ نمی زارن . حتی تو یه روستای دور افتاده هم 4 تا باتری قلمی پیدا می کنید که با هاش 10 یا 20 تا عکس بگیرید و یه عیب هم دارن به ویژه این مدل که 4 تا باتری می خوره وزن دوربین رو سنگین می کنن و حمل و نقلش رو سخت.
اما در مورد این دوربین با و جود تکراری بودن مطلب اگر زوم برای شما اولویت نداره دوربین سوپر زوم نخرید. این دوربین 16 مگاپیسل هست روی چیپ تصویری کوچک تر چیپ تصویر s110 که 12 مگاپیسکله. خوب چه اتفاقی می افته . دینامیک رنج پایین تر . مصنوعی شدن عکس نویز بالا تر در ایزو های بالا. با افزایش مگاپیکسل کیفیت عکس افت می کنه مگر که شرکت های سازنده تکنولوژی جدیدی ارایه بدن که ندادن. اساسا منظور اینه که با کوچیک شدت فوتو سلها کیفیت عکس کم می شه.
یه نکته رو اشاره کنم که کلا خروجی S110 به طور جزیی سافت هست. برای من یک مزیته چون با نرم افزار می تونم به میزان دلخواه شارپنس رو افزایش بدم. ولی وقتی عکس شارپ بود نمی شه کاری کرد. برای مقایسه عکس دو دوربین رو می زارم در شرایط outdoor من عکس s110 رو به اندازه رزلوشن l820 بزرگنمایی دیجیتالی کردم و 5 واحد با نرم افزار شارپنس رو افزایش دادم
![]()
Last edited by naamre; 04-03-2014 at 20:05.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)