تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1568 از 1667 اولاول ... 568106814681518155815641565156615671568156915701571157215781618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,671 به 15,680 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

با سلام
    پچ 1.04 بازی splinter cell conviction را از نت دانلود و خواستم نصب کنم اما در هنگام نصب پیغام زیر را می دهد

tom clancy's splinter cell conviction is not inistalled . please inistall the
    game and then apply this patch again

درحالیکه بازی نصب است و اجرا می شود
    یکبار نیز بازی را حذف و مجددا نصب کردم اما باز هم پیغام فوق را می دهد حتی موقع نصب نیز پچ مذکور را زدم اما باز هم این پیغام را می دهد .
    لطفا راهنمایی فرمایید
    با تشکر
    شما بازی رو از اول نصب کن و قبل از اینکه کرک رو بریزی ببین نصب میکنه یا نه...
    اگه نصب نشد دیگه بحث یه کم پیچیده میشه!!!...شما اول باید توی منوی run سیستم تایپ کنی regedit فکر کنم آدرسش باید این حدودها باشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ببین پوشه ای به اسم این بازی هست یا نه... اگه نبودایندفعه توی DVD بازی و محل نصب بگرد ببین فایل اجرایی به اسم register وجود داره یا نه اگه نبود یه سرچی تو نت بزن اگه پیدا کردی که فبها ولی اگه پیدا نکردی باید ریجستری رو به صورت دستی وارد کنی که هم خیلی تخصصیه و هم من به علت اینکه جایگاه ثبت بازی رو به طور دقیق توی ریجستری نمیدونم نمیتونم کمکی بکنم!!
    با سلام من به بار بازی Left 4 dead2 رو اجرا کردم بازیش کردم ولی بعدش دیگه وقتی میرم توش خودبه خود میاد بیرون!!!
    مهران جان با مشکلی که از این بازی و بازی قبلی گفتی من به ویندوزت مشکوک شدم مطمئنی ویروسی,بدنرم افزاری...چیزی به جونش نیفتاده؟؟
    Last edited by mehdy.z; 11-01-2012 at 18:16.

2. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

ببخشید من نرم افزار openal رو ریختم ولی بازی(call of juarez bound in blood) هنوز صدا نداره نمی دونم شاید نرم افزار خوب ریخته شده نباشه ولی من بار ها دوباره ریختمش ولی صدا نداره کمکککککککککککککک.
    شما طبق راهنمایی های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست عمل کن ببین درست میشه...

4. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت madaremane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان خودم .من بازي sillenthill:homecoming را با هر ورژني تو كا مپيوتر نصب كردم . دمو بازي صدا داره ولي توي بازي نه صدا داره ونه وسايل را ميگيره.ويندوزم xp است.همsp2 وsp3 را نصب كردم.جواب نگرفتم.لطفا كمكم كنيد.بدجور گير افتادم.لطفا يكي كه اطلاعاتي داره كمك كنه.ممنون

داره خودمونی میشه amin vejdani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آقایون و خانم ها لطفا صبر کنین.من مشکل دارم و کسی مشکلم رو حل نکرده.من می خوام بازی زامبی کلاف 7رو انجام بدم نیاز به پچ دارم کمکم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی که دارم موقع اجرای بازی این ارور بهم می ده
    می دونم که مربوط به دایرکست هستش ولی تا حالا بیشتر از 10 نوع دایرکست نصب کردم ولی بازم جواب نمی ده
    ممنون میشم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اقا سلام خسته نباشيد
    من نسخه black box كه 8 گيگ دانلود كردم دي وي دي 1 4 گيگ است وقتي اكستركت ميكنم اخرش ميزنه file is corrept
    keep broken ميكنم ايمجش در مياد ولي موقع نصب وسطاش ارور 07 مزنه مپر بيرون

حالا من نرم افزار سيگمنت دانلودر گرفتم لينك فايل مستقيم با برنامه كه فايل رو باز ميكنم ميزنه 99 درصد رفته
    با برنامه 100 درصد ميشه ولي سيو نميشه دوباره كه پارت يكو با برنامه باز ميكنم همون 99 هست وصد نشده ايا راه ديگري هست كه من فايل ريپير كنم و دوباره دانلود نكنم
    به نظر شما اساتيد ارور از اونه يا از ويندوز ويندوزم سون سروس پك هم نيست ايميجو هم با ديمين تولز نصب كردم هم با ورچوال درايو كلن سيدي خواهش ميكنم كمك كنيد

پروفشنال Amir rza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    اگه گفتی!!!؟ D:

پيش فرض

سلام به همه.
    لطفا کمکم کنید.من محتویات دو سی دی بازی Call of Duty: United Offensive رو هم رو هم ریختم و هم جداگونه تو دو تا پوشه گذاشتمشون ولی وقتی رو ستاپ کلیک میکنم وقتی خط اول نصب تموم شد بعد کمی انتظار ارور زیر برام میاد.

پروفشنال Amir rza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    اگه گفتی!!!؟ D:

پيش فرض

سلام به همه.
    لطفا کمکم کنید.من محتویات دو سی دی بازی Call of Duty: United Offensive رو هم رو هم ریختم و هم جداگونه تو دو تا پوشه گذاشتمشون ولی وقتی رو ستاپ کلیک میکنم وقتی خط اول نصب تموم شد بعد کمی انتظار ارور زیر برام میاد.
    لطفا کمکم کنید.

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

نه داداش قبلا هم این L4D 2 اینجوری بود! بابا ویندوزم تازه تازه هست Mafia2 اجرا میشه!

داره خودمونی میشه darkm4ster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    منrevelationsرو خریدم ولی وقتی کرک می کنم و رو بازی کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی یوفته
    در واقع کرکی که دارم از یک فایل به اسم orbitو چهار تا ایکن بازی که ار فایل اربیت 80 مگا بایت هست و اون یکی ها 50 کیلو بایت
    و فقط کپی می کنمشون میشه بگید چی کار کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •