نه عزیز فوق لیسانس کلا کد نمیخوره و با درصد بالایی بعد آموزشی میوفتی شهر خودت یا نزدیک به شهرت.
نه عزیز فوق لیسانس کلا کد نمیخوره و با درصد بالایی بعد آموزشی میوفتی شهر خودت یا نزدیک به شهرت.
درود
من اراک هستم و مهندسی مکانیک(طراحی جامدات) رو تا 1 ماه دیگه می گیرم و بعدش باید دفترچه بفرستم واسه خدمت
از دوستام که می پرسم احتمالن 1 شهریور اعزامم.بسیجی هم ندارم.پیش بینی می کنید اوضاع من چطوریه؟
راستی من مشکل قلب هم دارم(تپش قلب،دکتر میگه قلبت به جای 1 رگ 2 تا داره و ...البته خطرناک نیست و مشکلی واسم ایجاد نمی کنه)نمیدونم می تونم معاف بشم یا نه.
حالا به نظرتون اصلن اقدام برای معافیت پزشکی درسته یا نه؟
سپاس![]()
شما دفترچه رو تا اوایل مرداد پست کنید به احتمال زیاد شهریور اعزام خواهید شد . خودتون گفتید که بسیج ندارید پس ۲۱ ماه خدمت می کنید ( به شرطی که ۲۴ ماه نشه) برای معافیت پزشکی اقدام کنید اما برای معافیت خیلی سخت گیری میشه فوقش شاید معاف از رزم بشید توجه داشته باشید که اگر برای معافی اقدام کنید ممکنه تاریخ اعزام شما اول آبان بیفته و هوا هم سردتر میشه.
این معرف که میگید قانونیه یا منظورشون معرف از نوع پارتیه......
حقوق من از اسفند واریز شد، برای دو ماه آموزش یک ماه حساب کردن و با درجه اس1 (ناجا) حدود 52 تومن بود، جالبه که دوستم تو سپاه اس 2 هست و 53 تومن مگیره.
حقوق اردیبهشت رو که نگاه کردم زیاد شده و شده 70 و خورده ای، همون اس 2 سپاه هم شده 58 و خورده ای.
شرایط مثل منه، البته من که ثبت کردم روی برگ سبز و سفیدم نوشته بود که 90 روز کسری جهت سابقه جبهه والدین
سلام خدمت همه دوستان
منم خدمتم تموم شد هفده ماه مثل برق گذشت یادش بخیر دی ماه سال 90 بود که اینجا پست گذاشتم و با دوستام مشغول بحث در مورد سربازی بودم
یادش بخیر امیدوارم همه دوستانم در اینجا موفق و سربلند باشند و بتونند برند سربازی و یه روزی مثل من بیان همینجا جشن آزادی بگیرن![]()
خوش به حالت . من که این روزا اعصابم خیلی خورده . 1/4 تاریخ اعزاممه معلوم هم نیست کجا بیافتم . خدا خودش بخیر بگذرونه
دوستان من متاهل هستم و خدمت نرفتم و همسرم هم به ام اس مبتلا هست...قبل از ازدواج هم ایشون ام اس داشتن...میخواستم ببینم میتونم برای معافیت کفالت اقدام کنم؟امکانش هست
معاف بشم؟
اگه کسی امریه فرمانداری شهرش بگیره اونوقت آموزشی باید بره ارتش یا سپاه( و آیا امریه فرمانداری همون 24 ماهه یا کمتر)
آیا میشه از 6ماه کسری بسیج هم استفاده کرد
یا حق
Last edited by jafari_123456789; 25-05-2013 at 08:03.
کسی میدونه اگر در یه جای نظامی پارتی داشته باشیم پارتی کی باید اقدام بکنه پیش خودش بیفتیم در آموزشی و قبل از تقسیم یا بعد از تقسیم؟
مثلا میتونه مثل این پدر نظامی ها نامه بده و...؟
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)