اقا راستی یک توصیه به دوستان بکنم
شما مثلا میری اسپک می کنی. میبینی مثلا وی اول دنیا یا وین اول دنیا داره بازی می کنه و مثلا ایتم بترک رو اول میخره و کرری می کنه
شما رو جو میگیره و میگی خوب منم مثلا وین رو برمیدارم و مثلا بترک می خرم و .... ولی هرچی بازی می کنی نمی تونی خوب بازی کنی
اینجا چندین دلیل داره
1.شما با وین مثلا تازه کاری. پس باید چند هفته ای حداقل به خودت زمان بدی
2. یک نکته خیلی خیلی خیلییییییییییییییییی مهم. مثلا اگر وین اول دنیا ایتم ruine king میخره. این دلیل نمیشه شما هم باید این رو بخری
مثلا من وین یک مدت بازی می کردم بعد روینه کینگ رو میخریم اصلا اصلا خوب بازی نمی کردم. با خودم گفتم حتما این چمپ به درد من نمیخوره. بعد گفتم یک کاری کنم. بیام ایتم هایی که مثلا با جینکس میبندم که خوب هستم رو بخرم. اتفاقا با وین بازی می کنم و مثلا اولین ایتم اینفیتی ادج میخرم بعد روینه کینگ. خیلی هم خوب بازی می کنم. خوب ببین منظورم این بود که گوسفند نباشید. شما باید یک چمپ رو با ایتم های مختلف تست کنید ببینید با چی خوب هستید
3.مثلا طرف وی بازی می کنه قاعدتا کیو میگیره. ولی تعداد کمی وی باز هم هستند از جمله خودم که ای میگیرم و سگی کرری می کنم. وین 24 دنیا هم بود. مستر هم بود حالا چرا؟ چون مثلا با پینگ لگ من کیو معمولا به یارو نمیخوره یا یارو فلش می کنه. من با ای راحتم. حالا چون 99% دنیا کیو میگیرن منم مثل گوسفند کیو بگیرم؟ وقتی با ای خوب بازی می کنم. ای میگیرم. منظورم این هستش که امتحان کنید . یا مثلا بعضی های امو بازی می کنن. کیو میگیرین. بعضی ها دبیلیو. بعضی ها ای. من خودم با دیبلیو و ای کار می کنم. اتفاقا امروز یک وین دیدم مثلا کیو و ای پر می کرد. با اینکه همه دبیلو میگیرن. و مستر 1 هم بود
4.چمپ های اپی بازی کنید و البته دوستش داشته باشید. مثلا شما از سیگند خوشت میاد. خوب این اپی نیست فقط تانکه. تو برونز هم ملت دنبالت می کنن ولی به درد نمیخوره. مثلا به جای سیگند مالف یاد بگیر. تانکه ولی اپی هم هستش یا مثلا جکس رایون جینار داریوش ترند ایرلا
5.مثلا طرف با چمپ مثلا میگم جینار بالا خوبه بعد مسیر های دیگه مثل وسط جنگل فلان خوب نیست. بعد میگه من تو فلان دیویژن گیر کردم. ببین شما اگر بالا هم بیای. بچه زیاده. همیشه مسیر مورد علاقت رو نمیگیری. پس سعی کن همه مسیر ها و چندین چمپ رو یاد بگیری. و خوب هم یاد بیگیری.
6.که خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی مهم سهتش انرژی مثبت و جملات تاکیدی و ... که تو امضای من هستش. من مثلا با اقای میم شماره بازی کردم. بازیش خوبه. ولی شانس خیلی مهم هستش. و دیدم ایشون شانسش فوق العاده بالاست. چه جوری شانس بدست بیاری؟ امضام من. مثلا همین دوستمون میگیه نیت کرده ترول کنه همه تیمش حرفه ای افتادن؟ خوب برای منم اتفاق افتاده. شما اگر سخنرانی هی اقای دکتر فرهنگ رو ببیندی و بشنوید تازه میفهمید چرا بعضی ها خوشانسن. چرا بعضی ها پولدار میشن. چرا بعضی ها بدبخت میشن و .... همه همه تقصیر خود ماست.
7. بازی زیاد اسپک کنید. مثلا اگر شما تاپ باز هستی و مثلا نیسوس بازی می کنی. خوب اسپک کن ببین نیسوسه مثلا جلوی کانترش چه جوری بازی می کنه. یک موقع یک سری حرکت های خفنی یاد میگیری از همین اسپک. برنامه لول سامانر اینفو رو ببینید. همه سرورها مخصوصا امریکا و کره رو میتونید اسپک کنید
8. تعداد مینیونی که میکشید حتما باید 70 ذر 10 ذقیقه باشه
9. حتما هر 2 3 ثانیه یکبار به مپ نگاه کنید
10. حتما وارد بگیرید چندین بار. مهم نیست کجا بازی می کنید.
یا به این همه چیزی که من تایپ کردم یکمی فکر کنید و عمل کنید. یا همش بیاید قر بزنید بگید همش تو تیم من ترول هستش و ....ولی این ها رو رو رعایت کنید تا چلنجرش هم می تونید برید.