تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1567 از 1746 اولاول ... 5671067146715171557156315641565156615671568156915701571157716171667 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,661 به 15,670 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اقا راستی یک توصیه به دوستان بکنم
    شما مثلا میری اسپک می کنی. میبینی مثلا وی اول دنیا یا وین اول دنیا داره بازی می کنه و مثلا ایتم بترک رو اول میخره و کرری می کنه
    شما رو جو میگیره و میگی خوب منم مثلا وین رو برمیدارم و مثلا بترک می خرم و .... ولی هرچی بازی می کنی نمی تونی خوب بازی کنی
    اینجا چندین دلیل داره

1.شما با وین مثلا تازه کاری. پس باید چند هفته ای حداقل به خودت زمان بدی
    2. یک نکته خیلی خیلی خیلییییییییییییییییی مهم. مثلا اگر وین اول دنیا ایتم ruine king میخره. این دلیل نمیشه شما هم باید این رو بخری
    مثلا من وین یک مدت بازی می کردم بعد روینه کینگ رو میخریم اصلا اصلا خوب بازی نمی کردم. با خودم گفتم حتما این چمپ به درد من نمیخوره. بعد گفتم یک کاری کنم. بیام ایتم هایی که مثلا با جینکس میبندم که خوب هستم رو بخرم. اتفاقا با وین بازی می کنم و مثلا اولین ایتم اینفیتی ادج میخرم بعد روینه کینگ. خیلی هم خوب بازی می کنم. خوب ببین منظورم این بود که گوسفند نباشید. شما باید یک چمپ رو با ایتم های مختلف تست کنید ببینید با چی خوب هستید
    3.مثلا طرف وی بازی می کنه قاعدتا کیو میگیره. ولی تعداد کمی وی باز هم هستند از جمله خودم که ای میگیرم و سگی کرری می کنم. وین 24 دنیا هم بود. مستر هم بود حالا چرا؟ چون مثلا با پینگ لگ من کیو معمولا به یارو نمیخوره یا یارو فلش می کنه. من با ای راحتم. حالا چون 99% دنیا کیو میگیرن منم مثل گوسفند کیو بگیرم؟ وقتی با ای خوب بازی می کنم. ای میگیرم. منظورم این هستش که امتحان کنید . یا مثلا بعضی های امو بازی می کنن. کیو میگیرین. بعضی ها دبیلیو. بعضی ها ای. من خودم با دیبلیو و ای کار می کنم. اتفاقا امروز یک وین دیدم مثلا کیو و ای پر می کرد. با اینکه همه دبیلو میگیرن. و مستر 1 هم بود
    4.چمپ های اپی بازی کنید و البته دوستش داشته باشید. مثلا شما از سیگند خوشت میاد. خوب این اپی نیست فقط تانکه. تو برونز هم ملت دنبالت می کنن ولی به درد نمیخوره. مثلا به جای سیگند مالف یاد بگیر. تانکه ولی اپی هم هستش یا مثلا جکس رایون جینار داریوش ترند ایرلا
    5.مثلا طرف با چمپ مثلا میگم جینار بالا خوبه بعد مسیر های دیگه مثل وسط جنگل فلان خوب نیست. بعد میگه من تو فلان دیویژن گیر کردم. ببین شما اگر بالا هم بیای. بچه زیاده. همیشه مسیر مورد علاقت رو نمیگیری. پس سعی کن همه مسیر ها و چندین چمپ رو یاد بگیری. و خوب هم یاد بیگیری.
    6.که خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی مهم سهتش انرژی مثبت و جملات تاکیدی و ... که تو امضای من هستش. من مثلا با اقای میم شماره بازی کردم. بازیش خوبه. ولی شانس خیلی مهم هستش. و دیدم ایشون شانسش فوق العاده بالاست. چه جوری شانس بدست بیاری؟ امضام من. مثلا همین دوستمون میگیه نیت کرده ترول کنه همه تیمش حرفه ای افتادن؟ خوب برای منم اتفاق افتاده. شما اگر سخنرانی هی اقای دکتر فرهنگ رو ببیندی و بشنوید تازه میفهمید چرا بعضی ها خوشانسن. چرا بعضی ها پولدار میشن. چرا بعضی ها بدبخت میشن و .... همه همه تقصیر خود ماست.
    7. بازی زیاد اسپک کنید. مثلا اگر شما تاپ باز هستی و مثلا نیسوس بازی می کنی. خوب اسپک کن ببین نیسوسه مثلا جلوی کانترش چه جوری بازی می کنه. یک موقع یک سری حرکت های خفنی یاد میگیری از همین اسپک. برنامه لول سامانر اینفو رو ببینید. همه سرورها مخصوصا امریکا و کره رو میتونید اسپک کنید
    8. تعداد مینیونی که میکشید حتما باید 70 ذر 10 ذقیقه باشه
    9. حتما هر 2 3 ثانیه یکبار به مپ نگاه کنید
    10. حتما وارد بگیرید چندین بار. مهم نیست کجا بازی می کنید.
    یا به این همه چیزی که من تایپ کردم یکمی فکر کنید و عمل کنید. یا همش بیاید قر بزنید بگید همش تو تیم من ترول هستش و .... ولی این ها رو رو رعایت کنید تا چلنجرش هم می تونید برید.
    Last edited by kamron_devil; 14-06-2015 at 22:35.

2. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اقا لول شما چند گیگه؟ برای من بالای 7 گیگه؟ اکر کسی حجم پایین تر داره آپ کنه ملت دانلود کنن
    5.3 گیگ، آپ کنم؟
    البته اگه بدونی فایلهای اضافی کدومها هستن پاکشون کنی میشه همون 4.5 یا 5 گیگ.
    آقایون داداشا دس نیگر دارین که رکورد دسه خودمه!

-----------------------------------------------------------------------------
    قر نه غر!
    ولی انصافا متن زیبایی بود!
    به دوستان تازه کار و حتی حرفه ای پیشنهاد میکنم کتاب 10 قانون طلایی لول، نوشته آقای kamron_devil رو هم علاوه بر کتابای تو امضا تهیه کنن!
    Last edited by mey123; 14-06-2015 at 23:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه R.I.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    سرزمین آرتا

پيش فرض

راز برنده شدن Sumsung Galaxy White بالاخره کشف شد

پس از مطالعات فراوانی که در زمینه ی برنده شدن این دسته از پلیر ها توسط بزرگ ترین دانشمدان دنیا از قبیل

البرت انیشتین

توماس ادیسون

الساندرو جوزیه آنتونیوآناستاسیو ولتا

چارلز کمرون دویل رابرت

انجام گرفت آنها به این نتیجه رسیدند که این بازی به هیچ عنوان نیاز به هیچ گونه مهارتی ندارد و تنها چیزی که در این بازی مهم است شانس است!!
    و اما رایوت طی فعالیت جاسوسی که در چند روز مسابقات انجام دادند به این نتیجه رسیدند که تیم samsung galaxy white روزانه به مدت 18 ساعت در کلاس های قانون جذب شرکت میکردند و طی آن 18 ساعت به آنها کتاب های 4 اصر فلورانس اسکاول شین و قدرت فکر 1 2 3 ، قدرت تخیل مثبت و آیین زندگی تدریس میشده و آن ها در زمان استراحت سخنرانی های دکتر فرهنگ را گوش فرا میدادند
    در این زمان خیلی از تیم ها هم در کلاس های مخصوص به خودشان شرکت میکردند اما چون دانلودش کرده بودند رویشان اثری نکرد و باختند pfffff
    Last edited by R.I.P; 15-06-2015 at 07:49.

5. 7 کاربر از R.I.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کامران جان!جان من ترول بازی در نیاریا.این داش گلمون تخصصش تروله و انصافا هم تو کارش نامبر وان هست.(باعث شد کلی بخندم)
    لذا خواهشمندم در جواب ایشون از فوش های مثبت،منطقی،روشنفکرانه و ترجیحا 18- استفاده کنید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

mey123 من اکانت وستت رو میخرم چند میفروشیش ؟
    Last edited by Fiddle; 15-06-2015 at 13:06.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

راز برنده شدن Sumsung Galaxy White بالاخره کشف شد

Click here to view the original image of 700x315px.

پس از مطالعات فراوانی که در زمینه ی برنده شدن این دسته از پلیر ها توسط بزرگ ترین دانشمدان دنیا از قبیل

البرت انیشتین

توماس ادیسون

الساندرو جوزیه آنتونیوآناستاسیو ولتا

چارلز کمرون دویل رابرت

انجام گرفت آنها به این نتیجه رسیدند که این بازی به هیچ عنوان نیاز به هیچ گونه مهارتی ندارد و تنها چیزی که در این بازی مهم است شانس است!!
    و اما رایوت طی فعالیت جاسوسی که در چند روز مسابقات انجام دادند به این نتیجه رسیدند که تیم samsung galaxy white روزانه به مدت 18 ساعت در کلاس های قانون جذب شرکت میکردند و طی آن 18 ساعت به آنها کتاب های 4 اصر فلورانس اسکاول شین و قدرت فکر 1 2 3 ، قدرت تخیل مثبت و آیین زندگی تدریس میشده و آن ها در زمان استراحت سخنرانی های دکتر فرهنگ را گوش فرا میدادند
    در این زمان خیلی از تیم ها هم در کلاس های مخصوص به خودشان شرکت میکردند اما چون دانلودش کرده بودند رویشان اثری نکرد و باختند pfffff
    من برای خودم متاسفم که وقت گزاشتم و این همه چیز تایپ کردم

دوست من اگر در مورد انرژی مثبت فکر می کنی در همین حد هستش که مثلا بگی خوب من میبرم. و ببیری اینطور نیست. یکمی مطالعه ات رو بالا ببر
    من نگفتم تلاش نمی خواد

به اینکه خداشاهده یک یک قرونی برای من سود مالی نداره که شما بری مثلا اینها رو بخری یا نخری
    فقط فقط من دوست دارم مردم این کشور پیشرفت کنند

شما همون تلاش رو بکنید بعد هر روز خدا بیاید اینجا قر بزنید که ترول تو تیم من بودا. نمیدونم یارو فیدر بودا. این سیزن شانس نداریم .....
    یا خدا صلاح دونسته. راضیم به رضای خدا
    این حرف ها کدومه. خدا میخواد همه ثروتمند و موفق باشند. مشکل اینجاس که وقتی یکی راه رو نشون میده ( وسیله هستش ) شما مسخرش میکنید. اقا خوش باشید.

اگر تا الان با این راهیی که دارید میرید و پدر شما. عمو دایی مردم شهر و کشورتون با این عقاید و طرز فکر هایی که دارند و صبح تا شب میدوند به جایی رسیدن ؟ ( که نرسیدن ) همین راه رو برید. اگر نه یک راه جدید رو امتحان کنید
    به اینکه خوب خوبش همین چیزی میشید که پدرتون شده که عمرا نمیشید. چون هم زمان اون ارزون بوده و هم اون تلاشش از شما بیشتر بوده.

گلدفر جک نیکولاس (Golfer Jack Niklaus) هنگام هر پرتاب خود از تصویرسازی ذهنی استفاده می کرد. در توصیف نحوه استفاده خود از تصویرسازی ذهنی وی می نویسد:
    « هیچ پرتابی حتی هنگام تمرین نبوده که تجسمی دقیق از پرتاب نداشته باشم. درست مانند یک فیلم رنگی. ابتدا تصویر توپ که روی چمن قرار گرفته است سپس صحنه به سرعت عوض می شود و تصویر توپ که در هوا پرتاب شده، مسیر، جهت و نحوه فرود آن را مشاهده می کنم. در ادامه نحوه قوس برداشتن و تغییر جهت توپ را می بینم، در انتهای این تصاویر زیبا خود را در لحظه ضربه زدن با باتوم تصور می کنم.»
    beytoote.com/sport/public-sport/mental3-imagery2-sport.html

ایشون تو ورزش گلف بهترین گلف باز جهان در همه دوره های زمانی حساب میشن و کلی جایزه بردن.
    حالا من میام اینجا این همه دل میسوزنم شما رو راهنمایی کنم. اقا میاد مسخره می کنند. ملت هم مثل گوسفند. درست شنیدید مثل گوسفند دنبال کسی که دلقکی می کنه راه میافتند.

البته من همیشه این نکته یادم میره که تو قران هم میگه خیلی از مردم سواد ندارن خیلی ها نمیفهمن و. ...

موفق باشید.

راستی یادن نره تلاش کنی ها. یکجا استخدام شدی بهت مثلات 700 تومان داد. تو با تلاش می تونی خونه دار هم بشی. تلاش یادت نرده. با تلاش با ماهی 700 تومان میشه خونه 130 میلیونی خرید ( آپارتمان )
    تلاشششششششششششششششششش
    Last edited by kamron_devil; 15-06-2015 at 14:07.

9. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

mey123 من اکانت وستت رو میخرم چند میفروشیش ؟
    استاد شما که خودتون مستری اکانت گلد به چه کارتون میاد؟!!
    من اصن روم نمیشه اکانت گلد بدم دستون!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

استاد شما که خودتون مستری اکانت گلد به چه کارتون میاد؟!!
    من اصن روم نمیشه اکانت گلد بدم دستون!
    آخه میخوام یه اکانت تو وست هم داشته باشم تو هم که گفته بودی میفروشیش !!!
    Last edited by Fiddle; 16-06-2015 at 06:38.

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

اقا برای شما هم اتفاق افتاده یهو FPS میاد زیره 10 برای چند دقیقه بعد درست میشه بعد چند مین دباره همین وضع ... کسی راهی بلده ؟؟ برنامه ای ... بوستری ... trick ...

هم اکنون نیازمند یاری گرمتان هستیم ... کانون فرهنگیان لول

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اقا برای شما هم اتفاق افتاده یهو FPS میاد زیره 10 برای چند دقیقه بعد درست میشه بعد چند مین دباره همین وضع ... کسی راهی بلده ؟؟ برنامه ای ... بوستری ... trick ...

هم اکنون نیازمند یاری گرمتان هستیم ... کانون فرهنگیان لول
    1-اگه قبلا خوب بوده و بدون اینکه تنظیمات گرافیک بازیو تغییر داده باشی اینجوری شده بهتره درایور کارت گرافیکتو کامل حذف کرده و دوباره نصب کنی.
    سعی کن جدیدترین ورژن درایور رو از اینترنت بگیری،برای اینکار میتونی از نرم افزار IObit Driver Booster PRO استفاده کنی که خیلی خوبه.
    2-کنترل alt دلیت بگیر ببین چه برنامه هایی دارن بیشترین استفاده رو از memory و cpu میکنن شاید یه برنامه جدید نصب کرده باشی که تو پس زمینه در حال اجراست و خودت خبر نداری.
    این مطلب کاملا بر اساس تجربه شخصی اینجانب بوده و نتیجه کاملا تضمین شده میباشد.
    Last edited by mey123; 16-06-2015 at 12:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •