بنده اصلا از شبانه استفاده نميكنم با اينكه صبانت شبانه فكر كنم ٨٠ درصد رايگان دارم ولي چون در دفتر صبا دارم دسترسي به شبانه ندارم منزل هم شاتل دارم كه بدون شبانست
نميتونم شما رو راهنمايي كنم
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
بنده اصلا از شبانه استفاده نميكنم با اينكه صبانت شبانه فكر كنم ٨٠ درصد رايگان دارم ولي چون در دفتر صبا دارم دسترسي به شبانه ندارم منزل هم شاتل دارم كه بدون شبانست
نميتونم شما رو راهنمايي كنم
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
ویرایش شد....
Last edited by VahidDG2007; 27-03-2016 at 03:00. دليل: Resend Problem
دوست من شاتل داره با مناسبتایی که میزاره مانند شاتل آیلند داره میترکونه شما هم پیشنهاد میکنم از صبا خارج بشید منم از سال 86 صبا داشتم تا پارسال که تخلیه کردم واقعا قانون مسخره ای هست این دوبرابر حجم پولت و هدر نده![]()
ولش کن میتونی با بسته های ایرانسل یا همراه اول جبرانش کنی[emoji4]
من از بسته 1 ماهه 5 گیگ 6 تا 12 ظهر استفاده میکنم(ایرانسل)
sent from my LG G3-d855
اتفاقا طرح دوبرابر دانلود شبانه مزیتهایی هم داره ازجمله باعث میشه کیفیت و سرعت سرویس در شب حفظ بشه و با روز یکی باشه. Isp هایی که دانلود شبانه مجانی دارند سر ساعت یک یا دو شب سرعت حداقل یکسوم تا یکچهارم افت میکنه. مثلا من سرویس چهار مگ اسیاتک داشتم در شبانه سرعتم میشد 100-120kB/s با چنین سرعتی مگه چقدر میشه دانلود کرد! مگر انکه هرشب با نرم افزار بگذاری تا صبح دانلود از اون طرف کارهای غیر از دانلود هم در ساعت شب دچار اختلال میشه . درحالیکه الان شب هم مانند روز سرعت حدود 800-900 کیلوبایت در ثانیه دارم یک سرویس با کیفیت با یک دانلود معیین رو ترجیح میدم. دانلود زیادی دغدغه همه نیست و بسیاری کیفیت رو به مجانی بودن ترجیح میدن. کاری که منهم میکنم مانند همون که دوستمون گفت در کنار adsl برای دانلود ارزان از ایرانسل استفاده میکنم.
سلام
دوستان میخواستم بدونم که شرایط شبانه سرویس جشنواره چیه ؟
تو جشنواره 60 گیگ هر ماه میشه 5 گیگ
الان من مثلا 2 گیگ شبانه دانلود کنم ، 1 گیگ از حجمم کم میشه ؟
یعنی من 10 گیگ دانلود کنم ، 5گیگ حجم روزانه تموم میشه ؟!!!!
تا جایی که میدونم صبانت شبانه کاملا رایگان داره ولی سرعت رو کم میکنن ؟
امکانش هست که خودم تعیین کنم به طور مثال شبانه 6 گیگ با سرعت بالا دانلود کنم ( 3 گیگ از حجم روزانه کم بشه ) و بقیه با سرعت پایین ؟
سرعت پایینش چنده ؟
Last edited by FINJAN; 06-04-2016 at 13:44.
سلام
دوستان میخواستم بدونم که شرایط شبانه سرویس جشنواره چیه ؟
تو جشنواره 60 گیگ هر ماه میشه 5 گیگ
الان من مثلا 2 گیگ شبانه دانلود کنم ، 1 گیگ از حجمم کم میشه ؟
یعنی من 10 گیگ دانلود کنم ، 5گیگ حجم روزانه تموم میشه ؟!!!!
بله
sent from my LG G3-d855
سلام
الان دانلود شبانه صبانت چطوریه مثل قدیم هر یک ساعت قطع میشه ؟
سرعتش رو چند بستن تو شبانه ؟
محدودیت دارن سرورهای ایران ؟
- - - Updated - - -
سلام
الان دانلود شبانه صبانت چطوریه مثل قدیم هر یک ساعت قطع میشه ؟
سرعتش رو چند بستن تو شبانه ؟
محدودیت دارن سرورهای ایران ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)