منو که 50 روزه سورپریز کرده با سرعت 5 کیلوبایت در ثانیه شبانه
منو که 50 روزه سورپریز کرده با سرعت 5 کیلوبایت در ثانیه شبانه
دیگه چی میخای؟شما میتونی دنیایی از اینترنت رو دانلود کنی![]()
باز برای من 16 هست
ای بــابــا ...نـاشکری نکنیــن دوســتان ...فــردا پس فردا کـه اینترنت مــلی بــشه آرزوی همیــن نــت قراضــه پـارس رو می کــنین !والـــا!
![]()
کی گفته اینترنت ملی ما باید اروزی همین نت معمولی رو بکنیم؟
مگه چی میخواد بشه؟ نه ارتباط با جایی قطع میشه و نه چیز خاص فقط ارتباطات داخلی دیگه از خارج از کشور دیتا نمیگیرن مثلا اداره جات و بانک ها
این تاپیک هم دیگه خز شده رفت همه گله سرعت دارن من الان دقیقا 2 ماه هست سرعت روزانه ام رو 40 بیشتر نمیشه گور بابای همشون
نمیبخشمشون حوصله هم ندارم دنبالشو بگیرم
هیچ چیز تو این دنیا بی جواب نیست
عدالت نیست نت من رو ببندند رو 5ک واسه 1.5 2 ماه (نه که قبلش خیلی خوب بود؟) یکی هم همیشه پینگ عالی سرعت سقف تعرفه و شبانه 5 گیگ...
تازه میگن هر وقت درست شد بهت خبر میدیم!!
off Topic !
عــزیــز دل؛ مــن کــه از خــدامــه نتمون اوضاعش خــوب بــشه ...اصلـا لـعنت بـه اون که آرزوی بد بودن نت ما رو داره!
امــا شــما ایــنو ببین:
زمان انتشار: ۶:۳۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۴
بنیانگذار اینترنت در ایران: اینترنت ملی یعنی فیلتر بودن بسیاری از سایتها
اینترنت - دکتر شهشهانی رئیس دانشکده ریاضیات دانشگاه صنعتی شریف که از وی به عنوان بنیانگذار اینترنت در ایران یاد می شود به روزنامه قدس گفت:
اگر بیشتر مردم بدانند اینترنت ملی یعنی چه با آن مخالف خواهند بود. چون مدلی که مطرح است، شبیه چیزی است که در چین وجود دارد. متأسفانه این روزها تمام الگوبرداری های ما از چین است، شاید در بسیاری امور تقلید خوب باشد، ولی در همه امور جواب نمی دهد. جریانی که واقعیت دارد و از آن به اینترنت ملی یاد می شود یعنی اتصالهای داخلی خوب و گسترده ای داشته باشیم، ولی همه اتصالهای خارجی مان از یک کانالهای قابل کنترل عبور کند. اکنون هم شاید 95 درصد اتصال ایران از طریق مخابرات انجام می شود، با فیبر نوری، بنابراین وقتی وارد بسیاری از سایت ها می شوید فیلتر شده است. در واقع اینترنت ملی یعنی همین! پس چندان نمی تواند مورد توجه واقع شود.
منبع:خـبرآنلاین
!
اینترنت ملی هم داستانیه
فعلا این پارسمونو بچسبیم با سرعت بسیار !(حداقل یه
بنویسیم دلمون شاد شه پوسیدیم
بالا من از سرعت روز راضیم ولی شبو قربونش برم دایل آپیست در لباس ای دی اس ال
این ترافیکی که تو ساعت رایگان دزدیدن واسه کسی بر نگشته هنوز؟؟؟؟؟؟؟
ترافیک منم برنگشته هنوز
پشتیبانی گفت همه با هم بر می گرده یه دفعه!
سرعت شبانه م هم خیلی خوب شده.دور و بر 200
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)