کنن برای عید جشنواره گذاشته ؟
کنن برای عید جشنواره گذاشته ؟
اسم دوربین تو عنوان تاپیکه، ولی حق با شماست، بدون فلاشه...
برا راهنمایی هم ممنون، گذاشتم رو حالت P با اون حلقه چرخنده ی جلو دوربین رنگ رو بردم رو آبی، رو B2 و B3 که گذاشتمش خوب شد...
اینم بگم که تمام تنظیمات دیگه ای رو که فرموده بودید، انجام داده بودم ولی اصلا تا ثیری نداشتن، الان این عکسی که گذاشتید خیلی خوب افتاده، چرا مال من اینطور نشد؟ ممکنه به خاطر اینکه هال با لامپ کم مصرف روشن میشه باشه؟
خوب exif عکسی روکه گذاشتم نگاه کنید و بر اساس اون تنظیم کنید metering mode رو روی Multi-segment بزارید نه pattern بعد focal length رو هم روی 16.5 mm یعنی به اندازه3X زوم و پشت سوژه رو هم دیورا قرار بدید خالی نباشه امتحان کنید اگر لازم شد ایزو رو هم رو 320 بزارید سعی کنید عکس از شخص باشه. یه نکته ی دیگه اگر قرار باشه که دوربین با همون قدرتی که از فاصله 7 متری فلش میزنه از فاصله 2 متری فلش بزنه مطمئن باشید تو عکس چیزی نمی مونه. وقتی صحبت از برد فلش 7 متری می شه یعنی دوربین شما کم نمی یاره . یکی از دوستان توی مراسمی می خواست عکس بگیره چون انتهای سالن ایستاده بود و می خواست از اون فاصله عکس بگیره در ضمن برد فلش دوربینش هم 4 متر بود عکسها همه تاریک بودن از بی کیفیت دوربین گله می کرد . در صورتی که جایی واسه گله نبود اگر با توجه به این نکته تو فاصله کمتر از 4 می ایستاد عکسهای خوبی می تونست بگیره .هر دوربین و ابزاری محدودیتهای خودشو داره و خارج از تواناییش نمی تونه کاری انجام بده هنر اینه که کسی که از اون ابزار استفاده می کنه خوب این محدودیتها رو بشناسه تا بتونه به خوبی ازش استفاده کنه.
Last edited by naamre; 03-03-2014 at 18:04.
منظور از metering mode چیه؟ کدوم قسمته؟ فلش هم رو اتومات گذاشتمش که خودش قدرتش رو تنظیم کنه....
دکمه کنار menu پشت دوربین توی دفترچه راهنما صفحه ی 127. در ضمن حتی توی مد M که همه چیز دستی تنظیم می شه قدرت فلش اتوماتیک تنظیم می شه پس تا وقتی که تو تنظیمات مربوط به فلش قدرتش رو کم و زیاد نکنید خروجی فلش به صورت هوشمند و با توجه به ارزیابی از فاصله سوژه تنظیم می شه
این Multi-segment کدوم گزینه اشه؟ هم کل صحنه تنظیمش کردم، هم مرکز صحنه و هم قسمت داخل کادر... فرقی نکرد. فقط وقتی رنگ آبیش رو می ذارم روی 2 یا 3 خوب میشه...
متاسفانه من g15 ندارم و بیشتر از این فکر نمی کنم کاری ازم بر بیاد دیگه بقیه اش بر می گرده به همت خوده شما موفق باشید
بازم ممنون، خیلی کمک کردی، الان کیفیتش بهتر شده، دیگه می ذارم روی همون B3.
دوستان من یه دوربین حرفه ای ولی با تنظیمات اتوماتیک خوب که کار باهاش راحت باشه میخوام برای عکاسی کودک و خانگی
البته توی رنج زیر 1تومن مثل اینکه بهترین همین S110 باشه و خیلی عالی هست
ولی من بیشتر از G15 و X10 خوشم اومده و همینطور XF1
اول اینکه قیمت دقیق این مدلها الان چنده
و دوم اینکه ایا کار با این مدلها برای افراد مبتدی هم راحت هست و تنظیمات اتوماتیک جوابگو هست چون من یه چیزی میخوام هم خودم به صورت حرفه ای باهاش کار کنم و هم افراد خونه بتونن راحت باهاش عکس و فیلم بگیرن و کار باهاش راحت باشه
وسوال دیگه اینکه توی بعضی ریووها گفته S110 تشخیص لبخند نداره بعضی جاها گفته داره بلاخره داره یا نداره؟
Last edited by ahoora f; 04-03-2014 at 10:25.
اگر دوربین حرفه ای می خوایید باید برید دنبال دوربینهای اس ال آر مثل canon 1100d , nikon d3100 , nikon d5100 . این دوربینها رو مد اتو هم عملکرد خوبی دارن و کاملا حرفه ای هستن. اگر کامپکت بودن براتون مهمه تو این قیمت باید بین همون مدلهایی که اسم بردید انتخاب کنید که بیشترین امکانات حرفه ای رو g15 و x10 داره عملکرد هر دو خوب و قابل قبول هست ولی کلا کانن به نظر می رسه یوزر فرندلی تر هست. شاید بهتر باشه از برند کانن انتخاب کنید. در ضمن دیروز که سرچ می کردم دیدم تو سایت نورنگار نیکون p330 هم با قیمت 810 هست که مشخصاتش خیلی شبیه s120 کاننه. در ضمن s120 حدود 1100 . این دوربین هم دوربین خوبیه نقطه ضعف عمدش اینه که تو عملکردش نسبتا کنده. مثلا وقتی رو raw عکس می گیرید 3 , 4 ثانیه وقفه می یوفته تا بتونید عکس مجدد بگیرید . در مورد قیمت دوربینها هم لطفا عبارت فروشگا دوربین دیجیتال رو تو google سرچ کنید و از لیست سایتها و فروشگاهها قیمت دوربین مورد نظر خودتون رو چک کنید. درستی یا عدم درستی وجود تشخیص لبخند رو از مشخصات درج شده در سایت خود کانن سرچ کنید لازم شد منوال رو دانلود کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)