دوستان ایرانسل دوباره بستهی ۲۴ گیگ شبانه ۱۰ تومن رو برداشته؟ چون یکی دو هفته پیش نگاه کرده بودم هنوز بود!![]()
دوستان ایرانسل دوباره بستهی ۲۴ گیگ شبانه ۱۰ تومن رو برداشته؟ چون یکی دو هفته پیش نگاه کرده بودم هنوز بود!![]()
محتوای مخفی: رادیو و تلویزیون باید در گوشه ای از فرکانس 700 مگاهرتز قرار گیرد.
همون روز اول که بسته تریجی خریدم این رو تست کردم . نتیجش این شد که کلا به شبکه وصل نشد![]()
حدس میزنم اون بسته رو بخاطر رقابت با همراه اول هم شده باشه دوباره برمیگردونه. احتمالا چون توی تابستون مدارس و دانشگاه ها تعطیل هستن و مصرف پهنای باند بیشتر میشه برش داشته و توی پاییز دوباره برش میگردونه
هیچ دکلی RRU نداره؟
حتی دکل های بلند؟
- - - Updated - - -
هیچ دکلی RRU نداره؟
حتی دکل های بلند؟
[QUOTE=Armin.Computer;8700177]هیچ دکلی RRU نداره؟
حتی دکل های بلند؟
سلام
خیر قربان .تمام دکلهای ایرانسل بدون rru هستند.تنها یک دکل دیدم که اون هم rru نیست بسیار کوچکتر شاید به ابعاد 20در 20 سانت که به پایه های دکل نصب هستند نه پشت سکتور
- - - Updated - - -
[QUOTE=Armin.Computer;8700177]هیچ دکلی RRU نداره؟
حتی دکل های بلند؟
سلام
خیر قربان .تمام دکلهای ایرانسل بدون rru هستند.تنها یک دکل دیدم که اون هم rru نیست بسیار کوچکتر شاید به ابعاد 20در 20 سانت که به پایه های دکل نصب هستند نه پشت سکتور
جاهایی که شرکت اریکسون کار تجهیز دکل ها رو بر عهده گرفته خیلی از جاها RRU پشت سکتور نمیزاره..یا به صورت مستقیم از BBU کابل فیدر به سکتور وصل میشه یا RRU پایین کنار رک گذاشته میشه که با چشم نمیشه از دور دید.
دلیلی داره مهندس؟
چرا اینجوری هست؟
عجب سرعت و پینگی داره ماشالا.اینجا داغونه هنوز سرعت زیر 1 مگابیت.پینگ هم بالای 100 هست
خداروشکر یکم وضعش بهتر شد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)