شب و روز همینه بدون هیچ نوع قطعی البته شبا سرعت بیشتر میشه تا 5.7هم میرسه سرعت تک کانکشن هم 700
![]()
شب و روز همینه بدون هیچ نوع قطعی البته شبا سرعت بیشتر میشه تا 5.7هم میرسه سرعت تک کانکشن هم 700
![]()
واسه منم قطعی داشت. پنج دقیقهای مودم رو خاموش کردم و بعد روشن کردم. هم قطعی برطرف شد هم سرعت فضایی !![]()
اون موقع كه ما دانلود مي كرديم! هي روزگار
پارتاك از كار افتاده فكر كنم همه مي تونن به اندازه دان استريمشون استفاده كنن!
گيت وي كه چند روز بود روي 78 بود الان دوباره 2.185 شده .
خدا كنه اينطور بمونه![]()
خوش بحالتون
برا ما که ibs آنلاینه
به نظرت برا ما هم خاموشش میکنن؟
آخه برا شما چند روز پیش هم خاموش بود
Last edited by farshad0123; 21-09-2014 at 02:09.
از صب تا ساعت 1 شب اینترنتم قط بود
خدا ازشون نگذره
ایشالا پول دوا و درمون بشه واسشون
بی شرفا
قطعا شبكه شون مشكل داره كه خاموشه!
اين به درد دانلود روز مي خورهالان توي ساعات شبانه مي خوام چيكارش كنم! چون نه توي ibsng نه partak نشون نمي ده كه وصل شده log نمي زنه!
همش تقصير اين سيستم جديد و پارتاك هست. الان دوباره آي پي ها مثل قبل شدن چرخشي عوض ميشن الان روي گسترش ارتباطات مبنا هستش. كلا به نظرم پارتاك رو جمع كنن بدن پس پولشون رو بگيرن. والا
![]()
سرعت الان افتضاح... با سایت های داخلی تک کانکشن 2 مگ هم نمیشه خارجی که هیچی !!! خوشحال به حال بعضی ها ...![]()
آره منم گفتم جاش سیترا رو برا همه نمایندگی ها میذاشتن خیلی بهتر بود الان من که فقط ibs رو دارم نه سیترا واسم فعاله(مسدودش کردن) نه پارتاک بعلاوه هر کی جدید ثبت نام میکنه وارد پارتاک نمیشه اینم یه مصیبت دیگه
احتمالا قطعی های شما بخاطر همون پارتاکه پارتاک مثل اینکه با ibs سازگاری نداره
Last edited by farshad0123; 21-09-2014 at 02:38.
منم رفتم دیدم زده آفلاین ! یعنی علت افت سرعت همینه که سامانشون از کار افتاده ؟
راستی این بعضی ها یه تصویر از سرعت دانلودشون با IDM بذارن ببینیم تا حداکثر چنده ؟![]()
خیر ibs با پارتاک سازگاری ندارد بخاطر همین ما که فقط ibs هستیم مشکل قطعی و افت سرعت نداریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)