دوستان کسی پاسخ نمیده ؟ کسانی که از مشترک اندیشه هستند و میگن پورت مخابراتش هستیم موقع تمدید سرویسهاشون کدوم سرویس رو خریداری میکنند و تمدید میکنن ؟
ممنون
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان کسی پاسخ نمیده ؟ کسانی که از مشترک اندیشه هستند و میگن پورت مخابراتش هستیم موقع تمدید سرویسهاشون کدوم سرویس رو خریداری میکنند و تمدید میکنن ؟
ممنون
همون سرویس قبلی رو دیگه !!یا شما بد سوالتو پرسیدی یا من بد متوجه شدم ؟
![]()
چه طور؟ منظورتو نگرفتم! من که تا حالا همش نامحدود تمدید کردم. 256 . شاید منظورت بین محدودهاست؟
راستی سرعت پینگ از امروز صبح برگشته رو حالت عادی.![]()
بله سرعت باز به حال قبل برگشته
ببینید :
الان اندیشه یک سری محدود داره و یک سری نامحدود ... من هم تا الان 256 نامحدود زدم همیشه و فقط یک ماه ( همین عید 92 ) 512 نامحدود زدم و حدود 200 گیگ دانلود داشتم![]()
الان یک سری سرویس های 1 به 10 هم اضافه کرده که من میخوام این ماه 512 اش رو بزنم ... اونا چطورن ؟ یه عده میگن سرعتش خیلی بده و میاد پایین ... یه عده میگن نه افت سرعت نداریم و مثل سایر نامحدود ها ست ... قیمتش هم ارزونتره ...
حالا یه عده میگن ما اندیشه هستیم ولی پورت مخابرات !!! یعنی چی ؟
حالا جریان این سایت چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... قیمت 1مگابیت رو زده 45 تومن ( نامحدود ) ... اطلاعی در مورد کیفیت و سرعتش دارید ؟ ... این مستقیما از خود مخابرات خرید میکنید درسته ؟ دیگه به هیچ شرکت و ISP مراجعه نمیکنید
Last edited by nits; 08-05-2013 at 21:01.
دوست عزیز 2 شرکت پورت مخابرات میفروشند :
1. اندیشه سبز خزر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.ضحی کیش.(2020 معروف) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس های نامحدود اندیشه 2 دسته هستند .
1. نامحدود 1به 1
2.نامحدود 1 به 10
نامحدود 1 به 1 از سرعت واقعی بالا تر است برای مثال 128 نامحدود سرعت ان 30 است.256 نامحدود سرعت ان 50 است.
نامحدود 1 به 10 .این شکلی است.من تست کردم.
سرویس های ضحی کیش (2020)
همه 1 به 10 هستند اما سرعت ها اصلا پایدار نیستند برای مثال 512 نامحدود من در ساعت از روز زیر 10 کیلوبایت است ساعتی از روز 230 یلوبایت است.برای همین اصلا نمیشه گفت سرعت چند است .
اون لینکی هم که قرار دادید بخش کاربری ضحی کیش گیلان است.
این بود تمام توضیحات.
Last edited by jabarsink2000; 08-05-2013 at 21:40.
512 نامحدود 2020
از بس دانلود کردم هارد 500 گیگم پر شده! نمی دونم چیکار کنم!
سرعت دانلودم اومد پایین
قبلا تا 125 هم میرفت
ولی الان با چنتا فایل دانلود هم از 75 بالاتر نمیره !!!(( مشکل از دیروز پیش اومد ))
دقیقا انگار سوزنش رو 75 گیر کرده![]()
در مجموع 75
قبلا در مجموع 125 بود ولی الان شده 75
زنگ شدم پشتیبانی گفت مشکل سراسریه و داریم پیگیری میکنیم
بهش گفتم وقتی مشکل واسه همه پیش اومده بود من مشکلی تو سرعت دانلود نداشتم و سرعتم پایین نیومد
میگه مودم رو خاموش روشن کن درست میشه
///////
نمیدونن چیکار کنن هرچی به ذهنشون میرسه میگن![]()
اگه مشکل سراسریه پس چرا برا من تک لینک تا 220 میره!
البته طی این چند روز گذشته فراز و نشیب داشت ولی امروز دیگه خوب شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)