2008 گذاشتم - آره توی سیستم 32 وجود داره ، چرا دوباره نصبش کردم چون نمیرفت تو بازی !
جالب اینجاست دیگه نمیگه مشکل از Xlive هست میگه Run time C++ error C++ هم نصبش کردم 2010 ولی باز همون مشکل رو میده
2008 گذاشتم - آره توی سیستم 32 وجود داره ، چرا دوباره نصبش کردم چون نمیرفت تو بازی !
جالب اینجاست دیگه نمیگه مشکل از Xlive هست میگه Run time C++ error C++ هم نصبش کردم 2010 ولی باز همون مشکل رو میده
سـلام.
دوسـت عـزیزم ایـن سـه تـا لـینک پـایین هـم دانـلود کـن؛ شـاید مـشکلت بـرطرف شـه: دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مـوفق باشــید!.
سلام مجدد .
اقا چند روزه من سوالمو پرسیدم چرا هیچ کس جواب منو نمیده .
در صورتی که یک نفر سوال گفته الان دو صفحه همش در مورد اون میگید به منم یه راهنمایی کنید .
سلام.ممنون می شم کمکم کنید.من پچ بازی زامبی کالاف 7رو می خوام.پیشاپیش از همه کسانی که کمک میکنن ممنونم .درضمن ویندوزم 7.![]()
آقا باید سال کامپیوترت را به 2008 تغییر بدهی
این ایراد به شدت کلیه!!
شما در ابتدا مشخصات کامل سیستمت رو بگذار تا بهتر بشه نظر داد.
کسی می تواند نرم افزار open al را برای دانلود بگذارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام به شما .
دوست عزیز
رم : 4
گرافیک : geforce 9500gt
سی پی یو : amd phenom(tm) II x4 940 processor 3.00 ghz
یاد اور می شوم تا الان بازی بتلفیلد 3 . Need for speed run و.....
که نیاز به گرافیک بالایی میخواهند را به راحتی اجرا کردم.
سـلام.
بـفرمایید دوسـت عـزیزم :
OpenAL | Size : 560Kb | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مـوفق باشــید!.
آقا من که بازی رو حذف کردم اصلا معلوم نیست چشه ولی حیف شد چون دلم برای بازی کردنش تنگ شده بود ولی ولش...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)