تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1566 از 3195 اولاول ... 566106614661516155615621563156415651566156715681569157015761616166620662566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,651 به 15,660 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه siavash45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

با سلام
    خواهر زاده ایی دارم که با زی های کامپیوتری می کنه . سیستمش قدیم شده و قصد ارتقا یا خرید سیستم جدید را داره . من مامور این کار شدم . و تجربه ایی هم در مورد ایکس باکس ندارم . به من خرید این کنسول را توصیه کردند . ببخشید اگه سوالام ابتداییه و فرصت خوندن کل این مجموعه را ندارم .
    قیمت فعلی این دستگاه چقدره ؟
    بهترین مدلش چیه و چه چیزایی توش مهمه
    قیمت بازی اونا چقدره ؟ بازی فوتبال مخصوصا دوست داره
    به مونیتور سامسونگ p220 وصل میشه یا خیر؟
    به طور کلی خرید این کنسول را پیشنهاد می کنید یا خرید سیستم جدید کامپیوتری را
    خیلی ممنون از صبر و حوصله شما برای پاسخ گویی

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

میخواستم ببینم برنامه ای هست که خروجی تصویر لپتاپو به ورودی تبدیل کنه؟؟
    فک نکنم همچین چیزی اصلا بشه ... خروجی و ورودی با هم فرق دارن کاملا !

3. 3 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

البته نا گفته نماند دقت Move بيشتر از Wii هست.
    قسمت پررنگ: abol_fa
    خوب معلومه ، جدید تره

درسته که کینکت آخره تکنولوژی هستش ولی یه مشکلی که داره آدم رو نگران میکنه بحت چرخش به عقبه؟؟؟؟؟
    صبور باشید

5. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

با سلام
    خواهر زاده ایی دارم که با زی های کامپیوتری می کنه . سیستمش قدیم شده و قصد ارتقا یا خرید سیستم جدید را داره . من مامور این کار شدم . و تجربه ایی هم در مورد ایکس باکس ندارم . به من خرید این کنسول را توصیه کردند . ببخشید اگه سوالام ابتداییه و فرصت خوندن کل این مجموعه را ندارم .
    با سلام
    -قیمت فعلی Elite که هارد هم داره توی بازار تهران 365 تومن که هر روز به این قیمت اضافه میشه (در ایران برعکس سایر کشورها که ارزونترش میکنن) پس بهتره اگه میخواین بخرین زودتر اقدام کنید
    -مدلهاش هیچ فرقی از نظر قدرت اجرای بازیها ندارن و فقط در داشتن امکانات جانبی مثل هارد تفاوت دارن که مدل Elite که هارد داره فعلا بهترین انتخابه
    -قیمت بازیهاشون حدودا 3 هزار تومن
    به هر مانیتوری وصل میشه ولی باید برای مانیتور کابل جدا بخرید...ولی پیشنهاد میشه حتی الامکان روی تلویزیون LCD بازی کنید چونکه کیفیتش روی tv بسیار بالاتره
    -شدیدا خرید کنسول رو پیشنهاد میکنم چون خودم عمری رو به ارتقای سیستم و هدر دادن پولم صرف کردم

-خواهش میکنم!

7. 10 کاربر از underworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rush1911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برادرای گرامی:

من یه جا الان یه متنی رو خوندم گرخیدم.نوشته بود این ایکس باکس جدید نازوکه که یه 2 ماه دیگه میاد فقط بلورین میخونه و کپی خور کردنش امکان نداره. درسته؟؟ اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا بگه

بعد من یه یک ماه دیگه (بعد کنکور) میخوام به شماها بپیوندمو یه ایکس باکس بگیرم به نظر گرامیتون یکمی بیشتر وایسم این جدیدرو بگیرم یا همین الیتو بگیرمو خلاص؟؟
    کینکت به الیت میخوره؟

ممنون از همه

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

برادرای گرامی:

من یه جا الان یه متنی رو خوندم گرخیدم.نوشته بود این ایکس باکس جدید نازوکه که یه 2 ماه دیگه میاد فقط بلورین میخونه و کپی خور کردنش امکان نداره. درسته؟؟ اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا بگه

بعد من یه یک ماه دیگه (بعد کنکور) میخوام به شماها بپیوندمو یه ایکس باکس بگیرم به نظر گرامیتون یکمی بیشتر وایسم این جدیدرو بگیرم یا همین الیتو بگیرمو خلاص؟؟
    کینکت به الیت میخوره؟

ممنون از همه
    BlueRay تکنولوژی سونی هست ، و خیلی بعیده که مایکروسافت ازش استفاده کنه .

در ضمن Ps3 به خاطر بلوری بودنش نیست که کپی خور نمیشه ، به خاطر باج و ها پول های هنگفتیه که سونی به هکر ها و تولید کنندگان مودچیپ میده که بیخیال کنسول بشند ، و گرنه هر کنسولی (بلا استثنا) با یک وسیله ای به نام شبیه ساز درایو (توی Wii اسمش هست SunDriver) کپی خور میشه ، ولی قیمت این مدل وسایل زیاده و کنسول رو از حالت طبیعی خارج میکنه .

در مورد کپی خور 360 مدل جدید هم : 100% مایکروسافت یک تکنولوژی جدید استفاده کرده و یک مدتی طول میشکه تا کپی خور بشه ، شاید هم هرگز نشه . که اگر هرگز کپی خور نشه عملا 360 بازار رو در برابر Ps3 از دست میده .

10. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

با سلام
    ضمن تشکر و عذر خواهی از UNDERWORLD لازم دیدم یه سری چیز ها رو اضافه کنم ...
    - قیمتش دیروز تو میدون امام 372 elite و 260 arcade و 459 limited edition with modren warfare2 و limited edition final fantasy 473 بود ؟...

- بهترینش همون limited edition final fantasy است ... البته هیچ فرقی بین پردازشگر این 4 مدل نیست ... یعنی همشون یه نوع برد ( jasper ) و همشون یه نوع GPU دارن ... تنها تفاوت در نوع هارد بین مدل هاست جدول زیر را نگاه کنین :
    1.elite 120GB
    2.arcade 0 GB
    3. limited edition 250GB
    و البته فرق دو بین limited edition در نوع بازی آن هاست . ( limited edition ها 2 دسته ی بیسیم ، و یه بازی اوریجینال دارن . )

-قیمت ها کمی ( حدود 1000 ت) متفاوت است ... ولی میشه گفت حدوداً بین 3000 تا 5000 تومان ( اینکه شد 2 تومن ) .... مثلاً متفاوته که از میدون امام بخری یا از ولی عصر یا از کارگر یا از بقال سر کوچه ... چون رایتی هست بازی سال 2006 با الان یه قیمته ... پس کلاً در پیدا کردن بازی مورد نظر مشکل نخواهید داشت ...

-فقط کنسول ... به نظر من رایانه شخصی فقط برای کار کامپیوتری است ... من خودم یه مدت با کامپیوتر بازی می کردم و مشکلاتی قبیل نصب نشدن ... گرافیک نخوردن ... و هنگ کردن برخورد داشتم ... ولی یه 7 سالی هست که با خرید PS1 به دنیای کنسول ها اومدم ... و قصد رفتن ندارم ( مگه اینکه بندازنم بیرون ... ) ...
    به طور کلی بگم خیالت راحت ... برو بگیر ضرر نمی کنی ...

- من اینو نفهمیدم ... دوربین مخفیه ؟؟؟؟؟

12. 3 کاربر از tommy vercetti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال anf-b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    R@sht

پيش فرض

آقا این چه وضعیه؟!؟ از هر 5 تا دیسکی که تو دستگاه میزارم 2 تاشو نمیخونه ! میگه کثیفه در حالی که تمیز تمیزه !
    شما بازیهای رو از کجا خریدید؟
    به احتمال خیلی زیاد بد رایت شدند! و این مسئله لنز رو داغون میکنه!

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

با سلام

ضمن توضیحات کامل دوستان
    اگر مانیتورش ورودی DVI داره حتما برای وصل کردن از یه کابل HDMI به DVI استفاده کنید(قیمت 14-20 تومن) و در جعبه تمام xbox ها به غیر از ARCADE یه تبدیل کوچیک هم برای صدا تو جعبه هست که وقتی از مانیتور استفاده میکنید بتونید دستگاه رو به اسپیکر و یا ضبط وصل کنید

15. 3 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

ضمن توضیحات کامل دوستان
    اگر مانیتورش ورودی DVI داره حتما برای وصل کردن از یه کابل HDMI به DVI استفاده کنید(قیمت 14-20 تومن) و در جعبه تمام xbox ها به غیر از ARCADE یه تبدیل کوچیک هم برای صدا تو جعبه هست که وقتی از مانیتور استفاده میکنید بتونید دستگاه رو به اسپیکر و یا ضبط وصل کنید
    من اومدم همین کارو کنم ولی وقتی به مانیتور وصلش کردم دیگه نتونستم به اسپیکر هم وصلش کنم .جاش هستا ولی نمیره توش.چیکار کنم؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •