تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1565 از 2365 اولاول ... 56510651465151515551561156215631564156515661567156815691575161516652065 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,641 به 15,650 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اقا حمید من میخام پخشم عوض کنم یه پایونیر بگیرم تا 300 تومن چه پخشی خوبه بعدن بهش امپیلی هم بتونم وصل کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و استادید محترم

راستش یه پخش پایونیر p5850 دارم فلش نمیخوره سی دی خوره اما 6 تا خروجی داره و دمودار هست اطلاعات زیادی ندارم اما فکر میکنم برای یه مینی سیستم خوب باشه.

یه ساب لوله ای jbl 1000 هم دارم که در اینده (3 تا 4 ماه دیگه) که پول دستم امد و آمپلی حدود 300 تومن گرفتم اون سابم کنارش میبندم رو ماشینم - پراید صندوق دار.

الان مشکلم اینه : نمیدونم چه باندی بگیرم که در اینده که خواستم آمپ و سابم اضافه کنم مشکلی نباشه وبا پخشم 5850 پایونیر جور باشه.کیفت شفافیت مهمه برام اما بیشتر دنبال بیس و کوبش خوب هستم - فقط گاهی اوقات صدای بلند گوش میدم بیشتر صدای کم

حالا با اطلاعاتی که دادم با بودجه حدود 320 تا 400 چی بگیرم؟ 6975 v2 ? کنوود 7100 ؟ اینفینیتی کاپا 693.11i ؟ jbl t696L ؟690 هرتز ؟ 609 co آئودیو سیستم ؟ ....پیشنهاد شما؟

اما متاسقانه تو شهر ما اون دوتا اولی که بالا گفتم راحت گیر میاد اگه چیزی دیگه بگین باید از شهرستان بگیرم.
    لطفا راهنمایی کنید.
    سپاس گذارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام آمپیلی های مکسیدر خوبن چون برندهای خوب قیمتهاشون بالاست برای یک جفت باند و ساب حرفه ای خواستم ببینم این 1104 مکسیدر چجوریه کسی امتحان کرده بگه ؟ اساتید محترم لطفا نظرتونو بدید ؟
    چرا اینقدر ارزونتره؟! این آمپیلی چهار تا خروجی 1000 وات داره!!!!!!!!!!!!!! یا همش الکیه؟!

داره خودمونی میشه kasra k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

سلام حمید جان .من واقعا شرمندم و منو ببخشید . اخ فکرشو نمیکردم شما نمایندگی فروش داشته باشی 1.2بار بهم گفتی برات بگیرم اما گفتم شاید واسه کمک یا تارف باشه .من واقعا شرمندم . اقا منو ببخش . مشاوره سیتمم رو از شما میگرفتم اما خریدم از جای دیگه بود فکر میکردم فقط مشاوره میدید . روم سیاست .

و براتون از ی سیستم رویایی بگم .حمید جان این سیستم یعنی زندگی یعنی رویا .هرچی از کیفیت بگم کم گفتم .من ک شب خوابشو میبینم خیلی عالی جواب داده

امپلی : هایکس ma40fx قیمت : 600 تومان
    ساب : هلیکس p12w قیمت : 450 تومان
    باند : هلیکس e69x قیمت : 250 تومان
    پخش : مارشال صوتی تصویری اسمش یادم نیست ولی حدود 600 تا800 تومان
    بجای خازن باطری ماشینشو 75 ولت کردیم .
    8گیج ساب
    درست کردن باکس 60 تومان
    دست مزد نصاب : 150 تومان
    خودرو 206 تیپ 3
    نتیجه : هرکی توماشین میشینه باید بزور پیادش کرد .
    یکی دیگه از دوستانم میخوای همین سیستم رو ببنده اما این امپی رو نمیخواد بگیره میخواد ی امپ قوی مثل همین امپ ولی دست دوم میخواد چه امپی پیش نهاد میکنید ؟
    برای همه چیز ممنون برای همه کمک هاتون . ممنون ک سایت ب این خوبی رو درست کردین و جواب ها در ارز 1 روز میدهید .با تشکر
    Last edited by kasra k2; 25-07-2014 at 13:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    اقا حمید گل: باز ما مزاحم شدیم
    اقا حمید یکی از دوستان یه پخش Clarion CZ309 داره کاملا نو هست حتی رو ماشین هم نرفته .
    میخوام پخش خودم (7056) رو با اون عوض کنم(سربه سر) راستش درمورد صدای فوق العاده این پخش زیاد شنیدم .
    میخواستم نظر شما رو بدونم ایا این کار به صلاحه ؟
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

لطفا یه مقایسه بین 696 جی بی ال
    718کنوود
    6975 پایونیر
    7100کنوود
    6930 سونی
    برای کسی که فقط یه جفت باند با آمپیلی ؟
    برای کسی که یه جفت باند و 1 ساب و آمپیلی؟
    (از نظر صدای ریز - میدرنج - بیس)
    فکر کنم سوال خیلیها باشه
    ممنون از اساتید این سایت خوب

اقا حمید شما نمایندگی چه برندی رو دارید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

قیمت و برند پک کامل سیم کشی (اکسسوری) لطفا ؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا یه سوال این که اگه با infinity 6933 آمپ ببندم چقدر حجم صدا، کیفیت و بیس تغییر میکنه؟ الان با 7650 پایونیر SLA=0 و HPF=63hz، تا ولوم 45-48 صدا بدون خرابی و کیفیت عالی میاد ولی بیشتر که میشه بهم میریزه و بییش هم داغون میشه انگار باند داره پاره میشه
    امپ 2 کانال واسه همین یه جفت چی پیشنهاد میکنید؟
    آمپ 4 کانال + ساب چی پیشنهاد می کنید؟ (یا 2 تا آمپ در صورت نیاز)
    بودجه دوروبر 500، هر چی کمتر بهتر
    هزینه اکسوری چقدر میشه؟ چیا لازمه؟
    ببخشید سوالام زیاد شد، ممنون
    سلام
    سری رفرنس اینفی آمپخور نیست.ولی میتونید آمپ 75-100واتی براش بگیرید.مسلما دیسورشن موجود ازبین خواهد رفت.ولی خیلی کنترل شده و تنظیم شده چون احتمال پریدن تیوترها تو ولومهای بالا رو داره
    اکسسوری کامل منظورم پک برقه حدود 150تومن.
    سلام
    یه پخش ایکس 400 با باند Kenwood KFC-6994PS دارم . بدون امپ.صداش بازه و بیسش کمه و واسه اکثرا اهنگها هم ولوم رو بیشتر از 25 نمیشه برد. اهنگ به هم میرزه و قابل تحمل نیس. بنظر شما چیکار کنم که بیسش بیشتر و در هم ریختگیش تو ولوم بالا حل بشه ؟مشکل کجاست باند یا نداشتن امپ؟ ممنون میشم کاملا راهنمایم کنید.
    مرسی
    نیاز به ساب ووفر دارید.یه آمپ 4کانال که دو کانالش و بدید به اسپیکر بریجش هم برای ساب.
    سلام خدمت دوستان و استادید محترم

راستش یه پخش پایونیر p5850 دارم فلش نمیخوره سی دی خوره اما 6 تا خروجی داره و دمودار هست اطلاعات زیادی ندارم اما فکر میکنم برای یه مینی سیستم خوب باشه.

یه ساب لوله ای jbl 1000 هم دارم که در اینده (3 تا 4 ماه دیگه) که پول دستم امد و آمپلی حدود 300 تومن گرفتم اون سابم کنارش میبندم رو ماشینم - پراید صندوق دار.

الان مشکلم اینه : نمیدونم چه باندی بگیرم که در اینده که خواستم آمپ و سابم اضافه کنم مشکلی نباشه وبا پخشم 5850 پایونیر جور باشه.کیفت شفافیت مهمه برام اما بیشتر دنبال بیس و کوبش خوب هستم - فقط گاهی اوقات صدای بلند گوش میدم بیشتر صدای کم

حالا با اطلاعاتی که دادم با بودجه حدود 320 تا 400 چی بگیرم؟ 6975 v2 ? کنوود 7100 ؟ اینفینیتی کاپا 693.11i ؟ jbl t696L ؟690 هرتز ؟ 609 co آئودیو سیستم ؟ ....پیشنهاد شما؟

اما متاسقانه تو شهر ما اون دوتا اولی که بالا گفتم راحت گیر میاد اگه چیزی دیگه بگین باید از شهرستان بگیرم.
    لطفا راهنمایی کنید.
    سپاس گذارم.
    به نظر من شما اگر کیفیت و قدرت رو باهم میخواهید بهتره از ترکیب کامپوننت +ساب استفاده نمایید.
    سلام آمپیلی های مکسیدر خوبن چون برندهای خوب قیمتهاشون بالاست برای یک جفت باند و ساب حرفه ای خواستم ببینم این 1104 مکسیدر چجوریه کسی امتحان کرده بگه ؟ اساتید محترم لطفا نظرتونو بدید ؟
    چرا اینقدر ارزونتره؟! این آمپیلی چهار تا خروجی 1000 وات داره!!!!!!!!!!!!!! یا همش الکیه؟!
    پیشنهاد میکنم طرفش نروید.1000وات ؟؟؟؟!!!!!!!شوخیی بیش نیست.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید جان .من واقعا شرمندم و منو ببخشید . اخ فکرشو نمیکردم شما نمایندگی فروش داشته باشی 1.2بار بهم گفتی برات بگیرم اما گفتم شاید واسه کمک یا تارف باشه .من واقعا شرمندم . اقا منو ببخش . مشاوره سیتمم رو از شما میگرفتم اما خریدم از جای دیگه بود فکر میکردم فقط مشاوره میدید . روم سیاست .
    و براتون از ی سیستم رویایی بگم .حمید جان این سیستم یعنی زندگی یعنی رویا .هرچی از کیفیت بگم کم گفتم .من ک شب خوابشو میبینم خیلی عالی جواب داده
    امپلی : هایکس ma40fx قیمت : 600 تومان
    ساب : هلیکس p12w قیمت : 450 تومان
    باند : هلیکس e69x قیمت : 250 تومان
    پخش : مارشال صوتی تصویری اسمش یادم نیست ولی حدود 600 تا800 تومان
    بجای خازن باطری ماشینشو 75 ولت کردیم .
    8گیج ساب
    درست کردن باکس 60 تومان
    دست مزد نصاب : 150 تومان
    خودرو 206 تیپ 3
    نتیجه : هرکی توماشین میشینه باید بزور پیادش کرد .
    یکی دیگه از دوستانم میخوای همین سیستم رو ببنده اما این امپی رو نمیخواد بگیره میخواد ی امپ قوی مثل همین امپ ولی دست دوم میخواد چه امپی پیش نهاد میکنید ؟
    برای همه چیز ممنون برای همه کمک هاتون . ممنون ک سایت ب این خوبی رو درست کردین و جواب ها در ارز 1 روز میدهید .با تشکر
    سلام کسری جان.من کجا نوشتم یا گفتم نمایندگی دارم!!!!من یه مشاورم.نه مغازه دارم نه نمایندگی هیچ برندی رو.اگر میبینید میگم فلان کالا رو براتون تهیه کنم یکی برای دوستانی براشون قابل دسترسی نیست بعضی برندها همچنین اورجینال بودنشون.یکی هم چون با اکثر شرکتها مدیر فروشها و واردکننده ها دوست هستم میتونم قطعات رو با کمی تخفیف زیر قیمت بازار تهیه کنم.همین و والسلام.
    خب خدا رو شکر میکنم که از این پیشنهادی که دادم خدمتتون راضی هستید چون هنوز فرصت نکرده بودم این سری هلیکس و بشنوم.انشاءالله یک عمر براتون بکوبه.
    در مورد دوست عزیزتون باید عرض کنم بعد از این سری که گرفتید فکر کنم میشه کامپتیشن که هم گرون میشه و هم دست دومش نیست.بگو صبر کنه گلیدن بیاد ببینیم چیا تو بارشون هست از اون برند بگیریم براشون.

10. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان یک جفت باند معمولی میخوام با ضبط فابریک پراید هم خونی داشته باشه زیاد اهل زیاد کردن و ولوم دادن نیستم فقط شفافیت صدا برام مهمه چه باندی پیشنهاد میکنید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •