اقا حمید من میخام پخشم عوض کنم یه پایونیر بگیرم تا 300 تومن چه پخشی خوبه بعدن بهش امپیلی هم بتونم وصل کنم![]()
اقا حمید من میخام پخشم عوض کنم یه پایونیر بگیرم تا 300 تومن چه پخشی خوبه بعدن بهش امپیلی هم بتونم وصل کنم![]()
سلام خدمت دوستان و استادید محترم
راستش یه پخش پایونیر p5850 دارم فلش نمیخوره سی دی خوره اما 6 تا خروجی داره و دمودار هست اطلاعات زیادی ندارم اما فکر میکنم برای یه مینی سیستم خوب باشه.
یه ساب لوله ای jbl 1000 هم دارم که در اینده (3 تا 4 ماه دیگه) که پول دستم امد و آمپلی حدود 300 تومن گرفتم اون سابم کنارش میبندم رو ماشینم - پراید صندوق دار.
الان مشکلم اینه : نمیدونم چه باندی بگیرم که در اینده که خواستم آمپ و سابم اضافه کنم مشکلی نباشه وبا پخشم 5850 پایونیر جور باشه.کیفت شفافیت مهمه برام اما بیشتر دنبال بیس و کوبش خوب هستم - فقط گاهی اوقات صدای بلند گوش میدم بیشتر صدای کم
حالا با اطلاعاتی که دادم با بودجه حدود 320 تا 400 چی بگیرم؟ 6975 v2 ? کنوود 7100 ؟ اینفینیتی کاپا 693.11i ؟ jbl t696L ؟690 هرتز ؟ 609 co آئودیو سیستم ؟ ....پیشنهاد شما؟
اما متاسقانه تو شهر ما اون دوتا اولی که بالا گفتم راحت گیر میاد اگه چیزی دیگه بگین باید از شهرستان بگیرم.
لطفا راهنمایی کنید.
سپاس گذارم.
سلام آمپیلی های مکسیدر خوبن چون برندهای خوب قیمتهاشون بالاست برای یک جفت باند و ساب حرفه ای خواستم ببینم این 1104 مکسیدر چجوریه کسی امتحان کرده بگه ؟ اساتید محترم لطفا نظرتونو بدید ؟
چرا اینقدر ارزونتره؟! این آمپیلی چهار تا خروجی 1000 وات داره!!!!!!!!!!!!!! یا همش الکیه؟!
سلام حمید جان .من واقعا شرمندم و منو ببخشید . اخ فکرشو نمیکردم شما نمایندگی فروش داشته باشی 1.2بار بهم گفتی برات بگیرم اما گفتم شاید واسه کمک یا تارف باشه .من واقعا شرمندم . اقا منو ببخش . مشاوره سیتمم رو از شما میگرفتم اما خریدم از جای دیگه بود فکر میکردم فقط مشاوره میدید . روم سیاست .
و براتون از ی سیستم رویایی بگم .حمید جان این سیستم یعنی زندگی یعنی رویا .هرچی از کیفیت بگم کم گفتم .من ک شب خوابشو میبینم خیلی عالی جواب داده
امپلی : هایکس ma40fx قیمت : 600 تومان
ساب : هلیکس p12w قیمت : 450 تومان
باند : هلیکس e69x قیمت : 250 تومان
پخش : مارشال صوتی تصویری اسمش یادم نیست ولی حدود 600 تا800 تومان
بجای خازن باطری ماشینشو 75 ولت کردیم .
8گیج ساب
درست کردن باکس 60 تومان
دست مزد نصاب : 150 تومان
خودرو 206 تیپ 3
نتیجه : هرکی توماشین میشینه باید بزور پیادش کرد .
یکی دیگه از دوستانم میخوای همین سیستم رو ببنده اما این امپی رو نمیخواد بگیره میخواد ی امپ قوی مثل همین امپ ولی دست دوم میخواد چه امپی پیش نهاد میکنید ؟
برای همه چیز ممنون برای همه کمک هاتون . ممنون ک سایت ب این خوبی رو درست کردین و جواب ها در ارز 1 روز میدهید .با تشکر
Last edited by kasra k2; 25-07-2014 at 13:16.
با سلام خدمت دوستان
اقا حمید گل: باز ما مزاحم شدیم
اقا حمید یکی از دوستان یه پخش Clarion CZ309 داره کاملا نو هست حتی رو ماشین هم نرفته .
میخوام پخش خودم (7056) رو با اون عوض کنم(سربه سر) راستش درمورد صدای فوق العاده این پخش زیاد شنیدم .
میخواستم نظر شما رو بدونم ایا این کار به صلاحه ؟
تشکر![]()
لطفا یه مقایسه بین 696 جی بی ال
718کنوود
6975 پایونیر
7100کنوود
6930 سونی
برای کسی که فقط یه جفت باند با آمپیلی ؟
برای کسی که یه جفت باند و 1 ساب و آمپیلی؟
(از نظر صدای ریز - میدرنج - بیس)
فکر کنم سوال خیلیها باشه
ممنون از اساتید این سایت خوب
اقا حمید شما نمایندگی چه برندی رو دارید؟
قیمت و برند پک کامل سیم کشی (اکسسوری) لطفا ؟
سلام
سری رفرنس اینفی آمپخور نیست.ولی میتونید آمپ 75-100واتی براش بگیرید.مسلما دیسورشن موجود ازبین خواهد رفت.ولی خیلی کنترل شده و تنظیم شده چون احتمال پریدن تیوترها تو ولومهای بالا رو داره
اکسسوری کامل منظورم پک برقه حدود 150تومن.
نیاز به ساب ووفر دارید.یه آمپ 4کانال که دو کانالش و بدید به اسپیکر بریجش هم برای ساب.
به نظر من شما اگر کیفیت و قدرت رو باهم میخواهید بهتره از ترکیب کامپوننت +ساب استفاده نمایید.
پیشنهاد میکنم طرفش نروید.1000وات ؟؟؟؟!!!!!!!شوخیی بیش نیست.
سلام کسری جان.من کجا نوشتم یا گفتم نمایندگی دارم!!!!من یه مشاورم.نه مغازه دارم نه نمایندگی هیچ برندی رو.اگر میبینید میگم فلان کالا رو براتون تهیه کنم یکی برای دوستانی براشون قابل دسترسی نیست بعضی برندها همچنین اورجینال بودنشون.یکی هم چون با اکثر شرکتها مدیر فروشها و واردکننده ها دوست هستم میتونم قطعات رو با کمی تخفیف زیر قیمت بازار تهیه کنم.همین و والسلام.
خب خدا رو شکر میکنم که از این پیشنهادی که دادم خدمتتون راضی هستید چون هنوز فرصت نکرده بودم این سری هلیکس و بشنوم.انشاءالله یک عمر براتون بکوبه.
در مورد دوست عزیزتون باید عرض کنم بعد از این سری که گرفتید فکر کنم میشه کامپتیشن که هم گرون میشه و هم دست دومش نیست.بگو صبر کنه گلیدن بیاد ببینیم چیا تو بارشون هست از اون برند بگیریم براشون.
دوستان یک جفت باند معمولی میخوام با ضبط فابریک پراید هم خونی داشته باشه زیاد اهل زیاد کردن و ولوم دادن نیستم فقط شفافیت صدا برام مهمه چه باندی پیشنهاد میکنید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)