تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1565 از 3195 اولاول ... 565106514651515155515611562156315641565156615671568156915751615166520652565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,641 به 15,650 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام
    آقا با کابل HDMI چطوری میشه XBOX360رو به مانیتور لپ تاپ وصل کرد؟؟؟
    (البته لپ تاپم ورودی HDMIداره)

---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------

سلام
    مرسی

---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------

سلام
    مرسی

نه عزیز اون خروجی HDMI هست.

داره خودمونی میشه Rush1911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنون از شما دوستان که منو چپو راستم کردین ولی بچه ها اینجا تاپیکه بحث و سوال هست درسته ؟ پس لطفا حمله نکنید و بیایید به نظر هم احترام بگزازیم من هیچوقت نگفتم که گرافیک حرف اولو میزنه ولی منظوزم این بود که بازیهایی با گرافیک رئال فکر نکنم براش تولید بشه به نظر من فقط بدن انسان کافی نیست تا ما بتونیم تو یه بازیه تمام عیار تمام کارهارو راحت انجام بدیم مثل بازیه cod تازه تاخیر زمانی هم بماند خودتون انصافا دیدین که چقدر تاخیر داشت و توی کنفرانس ماکروسافت هم دیدین که چقدر تاکید داشتن که این وسیله فقط واسه بازی نیست ( به نظر من میحواستن ضعف این وسیله رو تو بازی یه جوری پوشش بدن ) لطفا اگه کسی منبع موسخ داره که کینکت و موو از چه بازی هایی قراره پشتیبانی کنن بزاره ببینیم چند مرده حلاجن اینم بگم وقتی kinect بیاد تو بازار اولین نفری که میخردش خودمم البته بعد از sonixas بلاخره شما دستت زودتر میرسه بهش

---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------

یعنی واسش سوکتی تعبیه شده که کینکت بهش وصل میشه و دیگه نیازی به منبه تغذیه اضافی نداره تو ایکس باکس قدیمی کینکت به یو اس بی وصل میشه و نیاز داره که جداگونه با یه آداپتور دیگه به برق هم زده بشه

adook جان بد خواهتو خودم ...
    جالبه پس تنها فرقش اینه ؟
    منو بگو ناراحت بودم که شاید رو ایکس باکسای قدیمی تر از تمامه امکاناتش نشه استفاده کرد.

3. این کاربر از Rush1911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shavo.shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس چجوری میشه XBOXرو به مانیتور لپ تاپ وصل کرد؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه Rush1911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اصلا چه کاریه!؟
    من که فکر نکنم بشه اگرم بشه باید از این کابل گرون پرونا که پیدا نمیشه بگیری

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

دوست عزیز لب تاپ فقط خروجی تصویر میده ورودی نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

البته ایشون مزاح کردن فکر میکنم !!! من 2 تا باطری شارژی کاملیون خریدم 10 تومن یه بار شارژ کردم الان 2 هفتست دارم بازی میکنم تا حالا هشدار مشدارا به من نداده
    دوست عزيز باطري شارژي شما چند ولته؟
    باطري هاي شارژي اكثرا 1.2 ولتن
    منم همه جارو گشتم تا شارزي 1.5 گير بيارم ولي نبود

8. این کاربر از XGAME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض E3: شرکت سازنده Kinect از جزئیات این فناوری می‌گوید

شرکت PrimeSense در کنفرانس E3 (بازی‌های ویدیویی) هفته گذشته شرکت کرد و فناوری خام بکار گرفته شده در محصول Kinect را به نمایش گذاشت. این فناوری ابتدا توسط PrimeSense توسعه داده شد و سپس امتیاز آن توسط شرکت مایکروسافت خریداری گردید.
    این شرکت سازنده، «توسعه روش سخت‌افزاری» و« نرم‌افزار اصلی دوربین/کنترلگر» مایکروسافت را بر عهده داشته است. نمونه اصلی این فناوری که حرکات بدن انسان را می‌خواند در غرفه‌ی شرکت PrimeSense مشاهده شد. اما متاسفانه کارشناسان این شرکت از اظهار نظر در مورد جزئیات فروش امتیاز این محصول به مایکروسافت خودداری کردند.

PrimeSense در این کنفرانس اعلام کرد که فناوری نرم‌افزاری Kinect بطور کامل از سوی مایکروسافت است و تنها فناوری خام پشتیبان این محصول توسط PrimeSense تولید شده است. بنابراین هنگامیکه از PrimeSense در توسعه این فناوری نام برده می‌شود نباید اعتبار ساخت منو‌ها، رابط کاربری، گرافیک‌ها و حتی بازی‌ها به اشتباه به PrimeSense داده شود.
    پیش از فناوری «پرایم سنس»، بیشتر کنترلگر‌ها/حرکت‌ خوان‌ها مبتنی بر روش «زمان-پرواز» بودند. این فناوری اشعه مادون قرمز را در محیط سه بعدی ارسال می‌کرد و سپس از این طریق طول موج و زمان بازگشت اشعه را توسط دوربین‌های مخصوص بازیابی می‌کرد. به این ترتیب اندام اشکال، حرکت و اندازه واقعی آنها را تحلیل می‌کرد.
    اما فناوری PrimeSense اطلاعات را در الگو‌های تابشی ارسال می‌کند و بازیابی این اطلاعات وظیفه آن دوربین اختصاصی مایکروسافت است.
    هنگامیکه دوربین، نور «مادون قرمز» را در بازگشت دریافت می‌کند، رایانه شیء ساد‌ه‌ای راشبیه سازی می‌نماید. برای مثال در عکس زیر، دوربین تعدادی انسان و یک لپ تاپ را تشخیص داده است.

PrimeSense تراشه‌ هوشمندی را طراحی کرده است که واقعاً در خود دوربین قرار می‌گیرد و در حین دریافت اطلاعات مادون قرمز نسبت به پردازش تصویری ‌آن اقدام می‌کند. در تصویر بدست آمده پردازشگر مذکور بدنبال هر سر نخی که شبیه انسان باشد می‌گردد و پس از یافتن دست، پا و … مسیر حرکت انان را تحت نظر قرار می دهد. برای مثال این دوربین قادر خواهد بود که مسیر درست حرکت آرنج را پیش بینی نماید تا بازتاب‌های اشتباه را انکار کند.
    PrimeSense همچنین اظهار کرده است که این دوربین قادر است بطور کاربردی هر تعداد انسان قرار گرفته شده در اتاق را شناسایی کند و بطور شگفتی همهگی آنها را تحت نظر قرار دهد. اما این پردازشگر تنها قادر است تا در آن واحد حرکت‌های فقط ۲ بازیکن را پردازش کند زیرا برای پردازش دیگر آدم‌های حاضر در اتاق نیاز به قدرت بیشتری است.
    حرکت شخص ثالث در مقابل دید دوربین و بازیکنان اصلی باعث «سرقت تمرکز» دوربین می‌شود و شاید تجربه خوبی را به جای نگذارد. اما خوشبختانه فناوری PrimeSense قادر است که بطور دستی تنظیم شود تا تنها حرکات افراد مورد انتخاب را دنبال کند.
    پرایم سنس گفته است که این فناوری تنها مختص کنسول‌های بازی نیست و دستگاه‌های دیگری مانند «مراکز رسانه‌ای» یا media centerها نیز می‌توانند از این فناوری استفاده کنند.
    تا کنون مایکروسافت بوده است که از پتانسیل این فناوری حداکثر استفاده را کرده است و با ارائه سخت افزار منحصر به فردش و رابط نرم‌افزاری‌اش، کاربرد این فناوری را چند برابر کرده است.

10. 5 کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

اگر با تلویزیون های معمولی بازی کنیم، کیفیت خیلی پایین می آد؟یعنی مثلا در حد ps2 میشه؟
    با تلویزیون معمولی کیفیت تقریبا در حد ps2 (البته بستگی به بازی داره). ولی خوب طبیعیه که با هم فرق دارن و کیفیت xbox 360 به مراتب بالاتره
    حیف که آدم از LCD استفاده نکنه .
    به نظر من با تلویزیون معمولی 50% از بازی لذت میبرید.با استفاده از LCD یا LED هم لذتش به 85% درصد میرسه و برای کامل شدن حتما باید از کابل HDMI با کیفیت و اصل استفاده کنین
    Last edited by d.b23; 20-06-2010 at 14:07.

12. 2 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

آقا این چه وضعیه؟!؟ از هر 5 تا دیسکی که تو دستگاه میزارم 2 تاشو نمیخونه ! میگه کثیفه در حالی که تمیز تمیزه !

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

سلام
    من یه لپتاپ msi گرفتم مانیتورش 720p هست
    خروجی hdmi و RGB هم داره میخوام XBOXام رو به مانیتورش وصل کنم
    میخواستم ببینم برنامه ای هست که خروجی تصویر لپتاپو به ورودی تبدیل کنه؟؟
    MER300000

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •