تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1564 از 4105 اولاول ... 564106414641514155415601561156215631564156515661567156815741614166420642564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,631 به 15,640 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

دوستان یه سوال ؟؟؟/
    من میخواستم با پند پ خودمو تو سپاه شهر خودمون بندازم ولی چون دیر اقدام کردم نشد
    تاریخ اعزامم هم 1/4 هست
    میخواستم بدونم میتونم وایسم تا کد محل خدمتم بیاد بعد اگه خیلی دور بود مثلا تمدید کنم برای 1/6؟
    چون 1/6 با اون بند پ میتونم یه کارایی کنم
    فقط سوالم اینه که میشه بعد از اینکه کد محل خدمت اومد تقاضای تمدید داد ؟ و اگه بشه اونوقت مثلا 1/6 دوباره باید برم همون کد ؟ یا میشه با بند پ یه کارایی کرد ؟

در صورت واجد شرایط بودن می بایست حداقل 40روز قبل از موعد اعزام برای ثبت درخواست خود به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی(پلیس+10) مراجعه نمایند.

میزان تمدید تاریخ اعزام برای مشمولان دیپلم و زیر دیپلم واجد شرایط صرفا یک دوره یکماهه و برای مشمولان فوق دیپلم و بالاتر واجد شرایط هم یک دوره دوماهه است.

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

در صورت واجد شرایط بودن می بایست حداقل 40روز قبل از موعد اعزام برای ثبت درخواست خود به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی(پلیس+10) مراجعه نمایند.

میزان تمدید تاریخ اعزام برای مشمولان دیپلم و زیر دیپلم واجد شرایط صرفا یک دوره یکماهه و برای مشمولان فوق دیپلم و بالاتر واجد شرایط هم یک دوره دوماهه است.

دسته از متقاضیان تمدید موعد اعزام که دارای معاذیری از جمله: بیماری و حادثه دیدگی با ارایه تاییدیه بهداری نیروی انتظامی شهرستان محل سکونت، شرایط استخدام قطعی در نیروهای مسلح با ارائه گواهی از سوی گزینش و استخدام، پذیرفته شدن در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با ارایه مدرکی دال بر قبولی آنان در دانشگاه ها، فوت بستگان درجه یک مشمول از جمله: پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند ، دارا بودن شرایط ماده 127 قانون خدمت وظیفه عمومی که مربوط به خدمت همزمان دو برادر است، سپری نشدن بیش از 6 ماه از تاریخ فراغت از تحصیل فارغ التحصیلان دانشگاهیمی توانند پس از ثبت درخواست در دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10) و دریافت رسید با در دست داشتن مدارک مورد نیاز به مراکز وظیفه عمومی استان و یا شهرستان محل سکونت خود (حتی در روز اعزام) مراجعه کنند.

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان یه سوال ؟؟؟/
    من میخواستم با پند پ خودمو تو سپاه شهر خودمون بندازم ولی چون دیر اقدام کردم نشد
    تاریخ اعزامم هم 1/4 هست
    میخواستم بدونم میتونم وایسم تا کد محل خدمتم بیاد بعد اگه خیلی دور بود مثلا تمدید کنم برای 1/6؟
    چون 1/6 با اون بند پ میتونم یه کارایی کنم
    فقط سوالم اینه که میشه بعد از اینکه کد محل خدمت اومد تقاضای تمدید داد ؟ و اگه بشه اونوقت مثلا 1/6 دوباره باید برم همون کد ؟ یا میشه با بند پ یه کارایی کرد ؟
    سلام / من اعزام 1/2/92 بودم کد نیرو انتظامی خوردم 10روز قبل از اعزام درخواست تمدید دادم وقبول کردن (بدون هیچ دلیلی) و الان اعزامی 1/4 هستم از نظام وظیفه پرسیدم گفتن که شما احتمال دارد برای 1/4 نیرو انتظامی ، ارتش یا سپاه بیوفتید یعنی کدتون عوض میشه و میتوانید برای پذیرش سپاه اقدام کنید من هم رفتم وپذیرش سپاه گرفتم برای 1/4 و این را به شما بگویم این قوانین دلایل عقب انداختن عوض شده و اگر شما هر موقع درخواست بدید احتمال 90درصد موافقت میکنند برای اطمینان بیشتر به سایت police.ir بروید و در قسمت مشاوره سوال بپرسید/ حتی مسول +10 به من گفن خیلی دیر شده وقبول نمیکنن ولی نه تنها درخواست من قبول شده بود چند تا از دوستام هم با من درخواست دادن قبول کردن.

داره خودمونی میشه ansari1404's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    پایتخت مقاومت ایران

پيش فرض

آقا اگه من با بند پ آموزشی بیوفتم سپاه شهر خودمون ، بعداز ارشد بیام ادامه خدمت همین شهر خودمون سپاه میوفتم؟
    یه سوال دیگه اینکه الان اگه برم آموزشی بعد از ارشد بیام دیگه نمیتونم جایی امریه بگیرم؟

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از جات راضی هستی؟؟؟

کجا داری خدمت میکنی؟ کدوم شهر؟
    جالب نیست . یا حفاظت پیرامونی داره یا صنعت.یا اداری.
    حفاظت پیرامونی نگهبانیه . صنعت هم خرمالی روزبرگ تعطیلات رسمی تعطیل + پنجشنبه و جمعه.
    تهران.

6. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsanyacoza0021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ری

پيش فرض

سلام
    آقا یه سوال دیگه:
    پدر من ۲۴ ماه جبهه داره
    تو دفترچه زده:

به اذا هر ۲۴ ماه آزادگی , 25درصد جانبازی یا ۳۰ ماه صابقه حضور در جبهه یک نفر از فرزندگاه آزادگاه , جانبازان یا رزمندگان معاف میشود

بعد گفتم حالا تکلیف ما که 24 ماه پدرم سابقه جبهه داره چیه بعد دیدم پایینش نوشته

این امتیاز برای بهره مندی از تسحیلان این بند قابل جمع است و درمعفیت کسانی که مدت جانبازی یا حظور در جبهه یا مدت آزادگی و اسارت آنان در حد معافیت یه فرزند نیست با درصد جانبازی و مدت حظور در جبهه و مدت دوران اسارت محاسبه میشود

حالا این یعنی چه خدا میدونه

لطفا اگه کسی میدون لطفا راهنمایی کنه؟

ممنون

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    آقا یه سوال دیگه:
    پدر من ۲۴ ماه جبهه داره
    تو دفترچه زده:

به اذا هر ۲۴ ماه آزادگی , 25درصد جانبازی یا ۳۰ ماه صابقه حضور در جبهه یک نفر از فرزندگاه آزادگاه , جانبازان یا رزمندگان معاف میشود

این امتیاز برای بهره مندی از تسحیلان این بند قابل جمع است و درمعفیت کسانی که مدت جانبازی یا حظور در جبهه یا مدت آزادگی و اسارت آنان در حد معافیت یه فرزند نیست با درصد جانبازی و مدت حظور در جبهه و مدت دوران اسارت محاسبه میشود

ممنون
    تا جایی من یادمه
    اگه پدرتون 30 ماه جبهه میداشت شما معاف میشدین ولی اگه کمتر داشته باشه دیگه کسری حساب نمیشه
    خدا لعنت کنه هر کی این قانون برداشت
    پدر من 14 ماه جبه داشت ولی الان هیچ سودی واسم نداره

9. این کاربر از hamed999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام / من اعزام 1/2/92 بودم کد نیرو انتظامی خوردم 10روز قبل از اعزام درخواست تمدید دادم وقبول کردن (بدون هیچ دلیلی) و الان اعزامی 1/4 هستم از نظام وظیفه پرسیدم گفتن که شما احتمال دارد برای 1/4 نیرو انتظامی ، ارتش یا سپاه بیوفتید یعنی کدتون عوض میشه و میتوانید برای پذیرش سپاه اقدام کنید من هم رفتم وپذیرش سپاه گرفتم برای 1/4 و این را به شما بگویم این قوانین دلایل عقب انداختن عوض شده و اگر شما هر موقع درخواست بدید احتمال 90درصد موافقت میکنند برای اطمینان بیشتر به سایت police.ir بروید و در قسمت مشاوره سوال بپرسید/ حتی مسول +10 به من گفن خیلی دیر شده وقبول نمیکنن ولی نه تنها درخواست من قبول شده بود چند تا از دوستام هم با من درخواست دادن قبول کردن.
    دادا خیلی ممنون از جوابتون
    پس من منتظر بمونم کدم بیاد بعد اگه خوب نبود درخواست تمدید میدم
    فقط شما تو درخواست تمدید دلیلتون رو چی نوشتین ؟؟؟؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    آقا یه سوال دیگه:
    پدر من ۲۴ ماه جبهه داره
    تو دفترچه زده:

ممنون
    اول این که برای معافیت کامل باید 30 ماه جبهه داشت و کسری لغو شد
    اما اگر مثلا پدر شما 25 ماه جبهه داشت با10 درصد جانبازی .این امتیاز ها با هم تجمیع میشه و میتونید معاف شید
    البته فرمول دقیقش رو نمیدونم

TAPATALK

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

خبر برای 25 اردیبهشت هست، اگه دوستان قرار دادن من عذر میخوام، چون برای خودم حیاتی بود میزارم.

قابل توجه دارندگان كسرخدمت هاي مربوط به سال 90

كليه دارندگان كسرخدمت هاي مربوط به سال 90 كه به دلايل قانوني مانند:اخذ معافيت تحصيلي و.. تا پايان سال مذكور به خدمت اعزام نشده اند همچنان مي توانند از اين امتياز بهره مند شوند. به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا، "سردار سيد حميد صدرالسادات "رئيس اين سازمان بيان داشت : مهلت اجراي مقررات كسرخدمت ايثارگري براي فرزندان خانواده هاي داراي سابقه جبهه ، جانبازي و آزادگي تا پايان سال 90 بوده و از سال 1391 به بعد اجرايي نمي باشد.

وي افزود : با مساعدت ستاد كل نيروهاي مسلح آندسته از مشمولان كه تا پايان سال 90 گواهي مربوطه را اخذ و در دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) به ثبت رسانده اند ولي به دلايل قانوني مانند: اخذ معافيت تحصيلي و ....تا پايان سال مذكور به خدمت اعزام نشده اند ، همچنان مي توانند از اين امتياز بهره مند شوند.

اين مقام مسئول بيان داشت : افراديكه گواهي كسر خدمت مربوطه را در سال 90 و قبل آن اخذ نموده و به خدمت اعزام شده اند ليكن بعلت قبولي در دانشگاه از خدمت ترخيص شده اند در صورت اعزام مجدد ، كسر خدمت آنان لحاظ خواهد شد.
    وي خاطر نشان كرد: آن دسته از افراد كه تا پايان سال 90 به سن مشموليت نرسيد و يا گواهي كسرخدمت جبهه ، جانبازي و آزادگي را دريافت نكرده اند قادر به بهر ه مندي از اين امتياز در سال جاري نخواهند بود.

13. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •