بله هنوز رو ا مگ هست ولی معلوم نیس تا کی باشه . ولی با توجه به ارائه ی سرویس از مخابرات و هزینه ی نسبتا بالای آرت فکر کنم همینجوری بمونه ، یعنی امیدوارم که بمونه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله هنوز رو ا مگ هست ولی معلوم نیس تا کی باشه . ولی با توجه به ارائه ی سرویس از مخابرات و هزینه ی نسبتا بالای آرت فکر کنم همینجوری بمونه ، یعنی امیدوارم که بمونه![]()
منم تصمیم داشتم دوره جدید بگیرم ولی با توجه به اینکه بهمن ماه هست و اوضاع اینترنت توی بهمن بدلیل مسائلی خوب نیستنمیصرفه رفت روی ارت1 و احتمال کاهش قیمت ها هم با توجه به گفته وزیر هست نمیصرفا فعلا...
سلام
شما چند صفحه قبل گفته بودی سایتت رو چک کنیم ببینیم چه سرعتی میده تو دان . الآن من دارم This Is It مایکل جکسون رو دان میکنم و بطور متوسط سرعت 46 تا 52 میده . یس نتیجه ی اخلاقی اینکه : ایییییییییییییییییییییییی یییییییییولراستی سایت خوبی هم داری . ایشالا یر و ییمون ترش کنی
![]()
اکانتم 12.3 تموم می شه
واسه 12.4 تا 1.4 می خام بگیرم
یعنی به نظر شما آرت 1 نگیرم؟
من آرت هوم دارم
تو روز چند بار اینترنتم قطع می شه
مودم رو خاموش و روشن می کنم درست می شه
اما سرعتم پایین میاد
از 9.9 میاد به 4
وقتی دوباره خاموش و روشن می کنم درست می شه
اشکال از کجاست؟
هر روز 3 بار باید مودم رو روشن و خاموش بکنم
پس چرا پستم تایید نمیشه ؟
جناب اهریمن شما خودت چی داری ؟ سرعت دانلودت چقدره ؟ الان دقیقاً چقدره ؟ چون شنیدم شبانه شاتل میشکل داره . شما رایگان با چه سرعتی دانلود میکنی ؟
بله بگیرید!
گفتم برای بهمن ماه خوب نیست تغییر سرویس!
پست های شما تا به تعداد خاصی نرسد حدود 20 30 دقیقا نمی دونم باید تایید بشه تا نمایش بده..
من اکو 128
سرعت دانلود توی روز حدود 60 64 یا کمتر ولی شبانه بستگی به ترافیک مرکز مخابرات شما داره...
ولی همون روزانه هم بستگی به مرکز مخابرات داره
درکل جدیدا بعضی شبها خوبه بعضی شبها هم خوب نیست..
اگه خوب باشه شبی حدود 1000 1200 مگابایت و اگر هم بد باشه حدود 500 600 یا کمتر یا بیشتر...
پس چرا من نمیتونم دانلود کنم!!!
سریال فرار از زندان رو ریختم رو سایت ولی نمیتونم دانلود کنم
امکان داره از خود سیستم باشه ؟
شروع دانلود خیلی خوبه با 64 میگیره ولی بعد از 1 ساعت حداکثر به 20 میرسه و امکان نداره بالاتر بیاد پشتیبانی هم در لحظه میگه که ترافیک منقه شما خیلی زیاده برای همین مشکل دارین
این فیلم هم که گفتی یه خبر میدادی که پاکش نکنممحلت دانلود رو دقت نکردی !!! خیلی فیلم قدیمی هستش
![]()
نه بابا كاشكي 512 بود شده 25 كيلوبايت البته سرعت صفحه ديدنم تا حدودي همون 1 مگ شده (البته نه همه سايت ها) سايت هايي هم كه محدود نكردن هون 117 ميگرم. مشكل اينجاست روي همه ي سايت هاي اشتراك فايل محدوديت گذاشتن. مثلاً الآن مگاآپلود 23-24 ميگره.
ای تو روح شاتل ...
10 بار تا الان سفارش آنلاین ثبت کردم ولی دریغ از یک تماس
پس .... توش![]()
هم اکنون 61 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 61 مهمان)