فکر نمیکنم هیچ مودمی این طوری باشه ...
باید از نرم افزاری های جانبی استفاده کنید .
فکر نمیکنم هیچ مودمی این طوری باشه ...
باید از نرم افزاری های جانبی استفاده کنید .
محدود کردن پهنای باند را اطلاع ندارم ولی بر اساس MAC اره
مثلا مارک Zyxel مدل P-660 HN-T1H:
دارای قابلیت more AP برای تعریف چندین شبکه وایرلس همزمان با پسورد و کانالهای مختلف
دارای قابلیت برنامه ریزی ( Wireless LAN Schedulin ) جهت محدود کردن دسترسی و سامان دهی یوزرها بر اساس روزهای هفته و ساعات مختلف
قابلیت WPS و WDS و WPS station
قابلیت فیلتر کردن در سه لایه Application Filter / URL filter / IP MAC Filter
سلام به همه دوستان
مودمم Maxlink هست
در حالت اصلی با کابل شبکه به اینترنت وصل میشه و راحت کانفیگ میشه اما
هر کاری میکنم نمیتونم وایرلسش رو فعال کنم
همه تنظیمات رو به درستی انجام میدم زمانی که Apply میکنم و صفحه ریفرش میکنه چراغ وایرلس خاموش میشه
شبیه حالتی که اصلاً نمی تونه تنظیمات رو Save کنه.
هم ریبوت کردم و هم ریست سخت افزاری اما هیچ تغییری نکرد.
لطفاً راهنمایی کنید.
فریمور رو آپدیت کنید شاید درست شد .
میشه واسه دانلودش راهنمایی کنی!
آخه نو نو اصلاً کار نکرده!
سلام .دوستان توی قسمت تنظیمات مودم تی پی لینک(8951) وقتی رمز میزارم براش تنظیمات سیو نمیشه ...ولی وقتی رمز نمیزارم تنظیمات سیو میشه . علتش چیه ؟!
برو سایت سازنده ، آخرین نسخه رو دانلود کن از پنل مودم نصب کن .
عکس بزاری بهتره .
یه بار دستی ریست کن مودم رو (با نوک خودکار یاسوزن یا یه چیزی شبیه اینا از روزنه ای که پشت مودم هست).
و دوباره کانفیگش کن 80%مشکلش حل میشه
گاهی پیش میاد مودم به قول معروف گرین پاش میکنه![]()
دوستان من الان یه مودم tp-link TD-W8901N دارم برد وایرلسش یه کم واسه کار من مناسب نیست چون از وایبر زیاد استفاده میکنم، میخوام عوضش کنم با یه مودم دیگه که نسبت به مال خودم بردش بیشتر باشه(یعنی شعاع بیشتری رو تحت پوشش بگیره)
میتونین راهنماییم کنین؟
بودجمم 150 تومن هست
Last edited by erfan ghobadi; 21-09-2013 at 19:43.
سلام دوستان من از وایمکس میخوام کوچ کنم به Adsl و چند تا سوالِ مهم دارم و ممنون میشم اگه میتونید به همشون جواب بدید:
-اصلا میارزه از وایمکس به Adsl کوچ کنم؟
-نوسان Adsl در چه حدِ و اگر از یک Isp خوب مثلِ آسیاتک و های وب بگیرم حدودِ قعطیش چقدره(من الان با وایمکس تقریبا میشه گفت تا حالا قعطی نداشتم)؟؟
-برای گرفتن سرویس Adsl باید خط به نامِ خودمون باشه و حضورِ مالک خط برای گرفتن سرویسِ Adsl لازمِ؟
-در آخر هم بهترین مودم رو میخواستم معرفی کنید لطفا(نظر خودم رو مودمِ روبرو هستش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)