تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1564 از 1635 اولاول ... 564106414641514155415601561156215631564156515661567156815741614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,631 به 15,640 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه تست دیگه من رزلوشن خروجی S110 رو تا 5184x3888 یعنی معادل خروجی سونی افزایش دادم . این بزرگنمایی با نرم افزار بوده و دیجیتالی هست پس انتظار افت کیفیت عکس رو دارم ولی با کمال تعجب خروجی جزییات بیشتری از خروجی عکس سونی داره

راست خروجی پس از بزرگنماییS110 - وسط خروجی S110 پس از بزرگنمایی افزایش شارپنس 5 واحد و کنتراست 10 واحد با نرم افزار fast stone - چپ خروجی sony hx50v -

دوستان توجه داشته باشن که کیفیت چیپ تصویر و سایز فوتوسلها تا چه حد می تونه در کیفیت کل عکس تاثیر گذار باشه و این چیپهای تصویر رو تا جایی که جا داره تقسیم کردن و دوربینهای 20 و 21 و همیجور با رزلوشن بالا تولید کردن هنر نیست.

Last edited by naamre; 01-03-2014 at 17:28.

2. 5 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی Sony HX 1 داشته ؟

یه خورده تو نت تحقیق کردم تقریبا تو رنج خودش همه ازش تعریف کرده بودند
    در کل دوربین راضی کننده ای هست یا نه ؟

دست دوم این دوربین چند می ارزه ؟ می خوام بخرم

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دستت درد کنه، با این توضیحات کامل . پس با این حساب فکر کنم بهتر باشه که برم g15 بگیرم چون s110 که از hx50 بهتره و g15 از s110...

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی Sony HX 1 داشته ؟

یه خورده تو نت تحقیق کردم تقریبا تو رنج خودش همه ازش تعریف کرده بودند
    در کل دوربین راضی کننده ای هست یا نه ؟

دست دوم این دوربین چند می ارزه ؟ می خوام بخرم

ممنون

دروبین HX1 مال سال 2009 هست یعنی 5 سال پیش. دوربینهای دیجیتال یه عمر مفید دارن که به خاطر تسهیل کار عکاسی به ابزارهایی پرکار هم تبدیل شدن به همین خاطر عمر مفیدشون ظرف 2 , 3 سه سال (بستگی به کاربرشون داره) می تونه به آخر برسه. عمر مفید این دوربینها به طور متوسط 6000 شات هست با لحاظ کیفیت ساخت می تونه کمتر یا بیشتر بشه . با توجه به قدیمی بودن این دوربین و اینکه شما دنبال دست دومش می گردید احتمال اینکه دروبین خوبی پیدا کنید کمه مگر اینکه از آشنایی مطمئن بخرید. در ضمن پایان عمرش الزاما به معنی این نیست که نتونه عکس بگیره.منظور اینه که کیفیت عکساش پایین می یاد.

6. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوربین sx50 کنون نسبت به g15 چطوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دروبین HX1 مال سال 2009 هست یعنی 5 سال پیش. دوربینهای دیجیتال یه عمر مفید دارن که به خاطر تسهیل کار عکاسی به ابزارهایی پرکار هم تبدیل شدن به همین خاطر عمر مفیدشون ظرف 2 , 3 سه سال (بستگی به کاربرشون داره) می تونه به آخر برسه. عمر مفید این دوربینها به طور متوسط 6000 شات هست با لحاظ کیفیت ساخت می تونه کمتر یا بیشتر بشه . با توجه به قدیمی بودن این دوربین و اینکه شما دنبال دست دومش می گردید احتمال اینکه دروبین خوبی پیدا کنید کمه مگر اینکه از آشنایی مطمئن بخرید. در ضمن پایان عمرش الزاما به معنی این نیست که نتونه عکس بگیره.منظور اینه که کیفیت عکساش پایین می یاد.
    دم شما گرم
    جواب کاملی دادید

دست دوم این دوربین پیدا کردم البته مال اشنا نیست با فرض اینکه همون 6000 شات هم زده باشه حدودا چقدر می ارزه ؟

و یه دوربین نو در حد همین دوربین بخوام بخرم حدودا چند قیمته ؟ چه مدلی و برندی پیشنهاد میدید ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دستت درد کنه، با این توضیحات کامل . پس با این حساب فکر کنم بهتر باشه که برم g15 بگیرم چون s110 که از hx50 بهتره و g15 از s110...

خوب شما لینکها دارید و می تونید عکس دوربینها رو مقایسه کنید .امیدوارم انتظار نداشته باشید که تفاوت عکس g15 و s110 به همین میزان باشه. هر دو از یک نوع پراسسور Digic 5 یک چیپ تصویر بهره می برن حتی برد فلاش هر دو یکیه. G15 امکانات بیشتری در اختیار شما قرار می ده برد زوم بیشتر حداقل و حداکثر دیافراگم بازتر 2.8- 1.8-در مقابل 5.6-2 امکان نصب فلش اکسترنال . ماکروی قویتر وظاهر حرفه ای تر نمی گم امکاناتی که داره در کیفیت عکاسی شما و عکسهای شما بی تاثیر هست ولی از نظر من دوربین کامپکت دوربین کامپکت هست و اگر قرار باشه تو جیب جا نشه بدون شک باید با یه اس ال آر جایگزین بشه مخصوصا که از نظر قیمت هم تفاوت چندانی ندارن. در ضمن چندین بار هم اشاره کردم S110 تو رنج قیمت خودش تقریبا بی رقیبه. من اگر بخوام انتخاب کنم خوب S110 می خرم و یه جایی تو ذهنم خالی می زارم برای آینده که یه دوربین اس ال آر به این دوربین اضافه کنم . برای عکاسی دم دستی از s110 و عکسهای حرفه ای تر دروبین اس ال آر. کبودها و کاستیهای S110 هم چنان نیست که نشه باهاشون کنار اومد. با اضافه کردن یه باتری اضافه کمک گرفتن از سه پایه و Slave Flash یا فلاش پیرو برای نور پردازی غیر مستقیم و ترفندهای مختلف. علت این ذهنیت هم اینه که عکاسی رو دوست دارم و می خوام سرمایه گذاری بکنم که بیشترین استفاده رو ببرم . خوب همه این طور فکر نمی کنن . بعضی دوست دارن یه دوربین داشته باشن که همه کاری بکنه. با کمی و کاستیهاشم باید کنار بیان. با افکار من G15 همخوانی نداره. اما اگر دنبال یه دوربین هستید که بخواد رنج بیشتر نیازهاتون رو برآورده کنه خوب می تونه انتخاب خوبی باشه. البته باز بستگی به نیازهاتون داره . اگه بخوام از همه امکانات G15 استفاده کنم ممکنه مجبور شم همون فلشی که برای دوربینهای اس ال آر هم استفاده می شه بخرم و بخشی از اون هزینه ها رو هم تحمل کنم . بزرگترین صرفه جویی که می کنم اون لنز 24-140 هست. اگه بخوام این لنز رو از نیکون برای یه دوربین اس ال آر بردارم باید برم سراغ 105-18 ED VR که حدود 970 در میاد که معادل 157-27 جواب می ده و اگر از کانن بردارم 135-18 که معادل 202-27 می شه با قیمت 1200 این اول کاره حالا برای عکاسی ماکرو باید لنز جدا و هزینه های جداگانه ای بشه چون آدم می یوفته تو مسیری که به جلو هل داده می شه. اما اینجا یه سوال برای من پیش می یاد. وقتی دارم جثه نه چندان کوچیک G15 تحمل می کنم در ضمن عکسهای G15 تو ایزو 1600 و سایه ها تاریک پشت سر سوژه ها و صورتهای چاق و عکسهای فلت ناشی از فلش مستقیم و همه ی کمبود های یه دوربین کامپکت منو ناراحت نمی کنه چرا عکس ماکرویی که از فاصله ی 30 سانتی با یه دوربین اس ال آر 16 یا 20 مگاپیکسلی گرفتم ناراحتم می کنه؟ چرا فکر می کنم جزییاتی که از یه زوم 7x دارم و توی عکس یه دوربین کامپکت بیشتر از اون چیزیه که توی عکس یه دوربین اس ال آر 3x زوم دارم؟نمی خوام شما رو تو خرید مردد کنم منو بببخشید اگر زیاده روی می کنم و اینقدر حسابگرانه حرف می زنم ولی می خوام با آگاهی خرید کنید . دارم خودم رو مثال می زنم من یه دوربینی می خوام که عکسها خوب تا متوسط داشته باشه دم دستم باشه و همین برام کافیه .یا می دونم مثلا 2000000 برای این دوربینی که تو ذهنمه خیلی زیاده و واقعا من این دوربین رو دوست دارم و از عکاسی با اون لذت می برم . برام مهم نیست اگه کسی در این مورد نظری متفاوت با من داشته باشه . یه موضوع دیگه هم هست من از کار کردن با دوربینهای مختلف لذت می برم . برای من خرید یه دوربین جدید خودش یه جور تفریحه و این کا رو دوست دارم. برای این کارم حسابی هزینه می کنم.!

10. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دم شما گرم
    جواب کاملی دادید

دست دوم این دوربین پیدا کردم البته مال اشنا نیست با فرض اینکه همون 6000 شات هم زده باشه حدودا چقدر می ارزه ؟

و یه دوربین نو در حد همین دوربین بخوام بخرم حدودا چند قیمته ؟ چه مدلی و برندی پیشنهاد میدید ؟
    در مورد قیمتش نظری ندارم .شما چه قدر می خوایید هزینه ی دوربین کنید؟

12. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوربین sx50 کنون نسبت به g15 چطوره؟

دوست من تمامی تلاش من این بود که بتونم راهکاری در اختیار شما قرار بدم که بتونید خودتون دوربینهای مختلف و عکسهای اونها رو بررسی کنید. و خودتون انتخاب کنید.

14. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

در مورد قیمتش نظری ندارم .شما چه قدر می خوایید هزینه ی دوربین کنید؟
    فکر کنم دوربین های نو روز در حد همین HX 1 الان حدود 750 تومن باشه ولی من می خواستم زیر 500 تومن هزینه کنم دست دو بگیرم
    یه سوال دیگه کلا خرید دوربین عکاسی دیجیتال چند سال کار کرده عاقلانه هست ؟ مثلا همین دوربین

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •