دقیقا
خدا کنه اتفاق بدتری نیفته . همتون دعا کنید بچه ها انشا الله پیروز و سربلند از زمین بیرون بیایم . من که چشم و دلم روشنه.
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
دقیقا
خدا کنه اتفاق بدتری نیفته . همتون دعا کنید بچه ها انشا الله پیروز و سربلند از زمین بیرون بیایم . من که چشم و دلم روشنه.
من اخبار ساعت 7 رو كامل نديدم ولي از جائيكه ديدم داشت مصاحبه انصاري فرد رو پخش ميكرد كه ميگفت مربي آورده و پيرواني هم ميخواسته و راضي بوده و ...
وينگادا رو آوردن؟
وینگادا سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس شد
کانون هواداران پرسپولیس : همان طوری که پیش از این طی خبری منتشر شده بود نلوو وینگادا بر طبق امضای قراردادی که پنجشنبه شب بین باشگاه پرسپولیس و وی به امضا رسیده بود دقایقی پیش رسما به عنوان سرمربی پرسپولیس از سوی هیئت مدیره و مدیر عامل باشگاه پرسپولیس انتخاب شد و در روز دربی روی نیمکت این تیم مینشید.
پس از جلسهاي كه روز گذشته (پنجشنبه) بين عباس انصاريفرد و افشين پيرواني مديرعامل و سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس برگزار شد، در نهايت اين باشگاه تصميم به حضور سرمربي خارجي در اين تيم گرفت. که دقایقی پیش مدیر عامل باشگاه پرسپولیس خبر از اعلام قطعی سرمربیگری نلو وینگادا در پرسپولیس داد. مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره ادامه كار افشين پيرواني با اين تيم نيز تصريح كرد: پيرواني از سرمايههاي باشگاه پرسپوليس است و ما هم به دنبال ارتقاي دانش و تجربيات او هستيم و وی قرار است به عنوان دستار اول نلو وینگادا در کنار وی به عنوان سرباز پرسپولیس خدمت کند.افشین پیروانی نیز در این خصوص اظهار کرد : من در پرسپوليس سابقه بازيگري، مربيگري و سرمربيگري دارم و هميشه در خدمت اين تيم بودم و خواهم بود. كمك خواهيم كرد تا اين تيم در سه جام پيش رو با موفقيت حضور داشته باشد و با پيروزيهايش دل هواداران را شاد كند .
این ها چه غلطی دارند میکنند ؟!!!!
آخه این مردک دیگه کیه که کردن سرمربی ؟!!!
چه سابقه و کارنامه درخشانی داره که رفتن دنبالش ؟!!!!
مربی مصر و اردن بودن دیگه معلومه در چه سطحی هستش
واقعا شورشو در آوردند
بازی به این مهمی میرن مربی عوض میکنند اسمش هم حتما میزارن شک
یه مربی مثل ذولفقار نسب که بهتر از این خارجی های درجه 4 هستش که فقط برای پول میان ایران
آقا تسلیت میگم از همین الان
صدرحمت به همون مدير استقلالي كه از اين انصاري فرد بهتر بود
اون حداقل قطبي رو آورد اين وينگادا رو آورده
مربي ناموفق جانشين مربي موفق شد
آقا کسی سابقه ی اینو میدونه؟اصلن کجاییه؟آخه این چه کاری قبل از بازی دربی؟
این انصاری فرد از وقتی اومده همش داره گند می زنه...کاشانی کجایی که یادت بخیر.........
نه خیر خواه نه
پترویچ و نیکبخت زوج خوبی هستن
یا کریمی میاد حمله و باقری جاشو میگیره
سلطان ، مهمان ویژه ایران و کره جنوبی
کانون هواداران پرسپولیس : فدراسيون فوتبال به دليل حساسيت بازي تيم ملي مقابل كره جنوبي پيشكسوتان را براي حضور در ورزشگاه آزادي دعوت خواهد كرد.
مهدي تاج با تهيه دعوتنامه رسمي از پيشكسوتان فوتبال دعوت به عمل آورده تا روز چهارشنبه هفته آينده با حضور در ورزشگاه آزادي به بازيكنان تيم ملي روحيه بدهند.
فدراسيون فوتبال با دعوت از بازيكنان اسبق تيم ملي به خصوص بازيكناني كه مقابل كره جنوبي بازي كرده اند قصد دارد روحيه ملي پوشان را بالا ببرد.
تاج با تاييد اين خبر گفت: از جمله پيشكسوتان دعوت شده به تيم ملي مي توان به علي پروين و ناصر حجازي اشاره كرد.
در آستانه دربی 66 ؛ اعتراض برخي از بازيكنان پرسپوليس به قضاوت داور ايراني
کانون هواداران پرسپولیس : برخي از بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس درآستانه دربي 66 نسبت به انتخاب داور ايراني براي اين بازي اعتراض كردند.
با توجه به اعلام كميته داوران فدراسيون فوتبال ايران مبني بر انتخاب داور ايراني براي دربي 66 تعدادي از بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران نسبت به اين موضوع اعتراض خود رانشان دادند و در گفت وگوهاي خود نسبت به اين كه اين ديدار را يك داور ايراني سوت بزند ابراز نگراني كردند.
ليدر باشگاه پرسپوليس درگذشت
کانون هواداران پرسپولیس : سه تن از ليدرهاي باشگاه پرسپوليس كه پس از ديدار مقابل پيام در اتوبان تهران- كرج عازم منازل خود بودند دچار تصادف شدند كه يكي از آنها به نام سيدحسين بنيفاطمه كه در جايگاه 24 ورزشگاه آزادي مسئول تشويق هوادران بود درگذشت.
همچنين دو نفر ديگر از ليدرها به دليل مصدوميت بسيار شديد در بيمارستان بستري هستند.
بعدازظهر امروز مسئولان باشگاه پرسپوليس و شماري از ليدرهاي باشگاه و كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس با اين دو نفر ديدار داشتند و جوياي احوال آنها شدند. پرسپوليس و پيام مشهد شنبه گذشته در ورزشگاه آزادي به مصاف يكديگر رفتند اما خبر تصادف ليدرهاي اين باشگاه به تازگي منتشر شد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)