سلام من یه مشکل در اجرای بازی lord of the rings conquest دارم.من درارم بازیو انجام میدم همون مرحله اول از یک دروازه رد نمیشه چه کار کنم؟؟کــــمـــــــــک.
اگه میشه یه کرک سالم براش بزارین که مشکل من حل بشه ممنون.![]()
سلام من یه مشکل در اجرای بازی lord of the rings conquest دارم.من درارم بازیو انجام میدم همون مرحله اول از یک دروازه رد نمیشه چه کار کنم؟؟کــــمـــــــــک.
اگه میشه یه کرک سالم براش بزارین که مشکل من حل بشه ممنون.![]()
سلام دوستان .
یه مشکل برام پیش اومده .
بازی flatout 3 را نصب کردم ولی روی بازی که میزنم ارور میده و اجرا نمیشه .
این اروری هست که میده .
Flatout 3 has stopped worked
دوستان خواهشن اگه کسی بلده بگه باید چیکار کنم .
در ضمن بازی رو یه بار کامل پاک و سپس در یه درایو دیگر هم نصب کردم نشد . انتی ویروس هم غیر فعال کردم .
مشکل چیه منتظر جوابتون هستم.
پیشاپیش از همه شما ممنونم.
سلام من بعد از نصب بازی call of juareza bound in blood وقتی وارد بازی شدم بازی صدا نداشت و در منوی option هم صدا فعال بود ولی صدا نداشت می شود کمک کنید لطفاٌ.![]()
ببخشید آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عیبی نداره فقط تو رو خدا پچش رو بده.
والا من خیلی وقت پیشا دنبالش بودم گرفتم دیدم اینجوریه بعدشم انتی ویروس پاکش می کرد دیگه کلا ولش کردم
تو نت سرچ کرده بودم پیداش کردم
سـلام.
سـپهر جـان ایـن کـرک-فـیکس رو دانـلود کـن بـبین مـشکلت حـل مـیشه یـا نـه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگـه شـماره سـریال خـواست ،از ایـن اسـتفاده کـن :
مـوفق باشـکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدـید!.
من بازی call of juareza boUnd in blood نصب کردم صدا نداره و صدا در منوی آپشن هم فعال بود می شود کمک کنید ترو خدا این بار دوم
Last edited by player 1; 07-01-2012 at 15:15.
با سلام .
دوستان من بازی flatout 3 را نصب کردم اما وقتی روی بازی میزنم اجرا نمیشه و ارور زیر را می دهد .
Flatout 3 has stopped worked
بازی را دوباره پاک و انتی ویروس را غیر فعال و در یک درایو دیگر نصب کردم اما باز هم اجرا نشد و همون ارور را می دهد .
دوستان اگه ممکنه بگید باید چیکار کنم .
در ضمن ویندوزم سون هستش .
منتظرم جوابتون هستم پیشاپیش از کمکتون ممنونم
Last edited by maxboyam; 07-01-2012 at 19:26.
اکثرا مشکل صدای بازیها به خاطر نرم افزار Open Al هست شما یه نسخه از این نرم افزار گیر بیارید و بنصبید به احتمال زیاد حل میشه!!!![]()
با سلام ، بنده وقتی میخوام بازی Gears of war 1 رو اجرا کنم این پیامو میده مشکل از کجا میتونه باشه؟
Xlive نصب هست اما نمیدونم مشکل از کجاست!دایرکت ایکس هم همچنین ...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)