شما اینو تست کن ببین جواب میده ؟ :
به تنظیمات سلولار دیتا (در اندروید mobile networks) رفته و نوع شبکه رو روی wcdma only یا lte only یا 3g only قرار بده . ببین داخل منزل مشکل حل میشه یا کلا آنتن میره ؟
شما اینو تست کن ببین جواب میده ؟ :
به تنظیمات سلولار دیتا (در اندروید mobile networks) رفته و نوع شبکه رو روی wcdma only یا lte only یا 3g only قرار بده . ببین داخل منزل مشکل حل میشه یا کلا آنتن میره ؟
من بسته سه ماهه دارم با یک گیگ حجم تا 27 شهریور اعتبار داره، خب حالا اگر بخواهم یک طرح ۶ ماهه بگیرم آیا به طرح قبلی اضافه میشه؟ آیا طرح قبلی سوخته میشه؟ آیا هر دو طرح باهم فعال میشه؟
من گوشیم حالت LTE only نداره کد *#*#4636#*#* هم توش کار نمیکنه
باید چکار کنم؟
huawei ascend p7
شما نمیخواد بزاری رو lte . اول بزار رویwcdma only ببین آنتن میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل از راه اندازی شبکههای نسل سه (۳G) و چهار (۴G/LTE) بعنوان سریعترین شبکه اینترنت کشور در خطوط متروی تهران خبر داد.به گزارش روابط عمومی ایرانسل، در حال حاضر ایستگاهها مولوی، حسنآباد، گلبرگ و سبلان تحت پوشش شبکه نسل سه و چهار ایرانسل قرار گرفتهاند و با ادامه همکاری مدیریت متروی تهران، به سرعت سایر ایستگاهها، تحت پوشش خدمات باندپهن همراه ایرانسل قرار خواهند گرفت.
پیش از این تعدادی از ایستگاههای متروی شهرهای شیراز و مشهد مقدس تحت پوشش شبکه باندپهن همراه ایرانسل قرار گرفته بود.
براساس این گزارش، در حال حاضر بیش از ۴۱۸ شهر و دهستان و ۵۶ مسیر جادهای اصلی در تمامی ۳۱ استان کشور، تحت پوشش شبکه ۳G و بیش از ۹۰ شهر و دهستان، تحت پوشش خدمات ۴G/LTE ایرانسل قرار دارند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، از طریق وبسایت این شرکت به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل مشاهده است.
برای اتصال به شبکه ۴G ایرانسل کافیست مشترکین ضمن تعویض سیمکارت فعلی خود به سیمکارت نسل چهارم و یا همان یوسیم و یا خرید یوسیم جدید، این سیمکارت را در تلفن همراه دارای قابلیت پشتیبانی از خدمات نسل چهارم ایرانسل قرار داده و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را روی موبایلخود اعمال کنند. استفاده از تمامی بستههای اینترنت همراه ایرانسل، براساس منطقه تحت پوشش، نوع سیمکارت و تنظیمات تلفن همراه، بدون محدودیت در سرعت و فناوری، برای تمامی مشترکین سیمکارت های دائمی، اعتباری و دیتای ایرانسل امکان پذیر است.
برای مشاهده اطلاعات بیشتر در خصوص خدمات باندپهن همراه ایرانسل، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
عزیز من مشکل نسل سه ندارم و راحت استفاده میکنم
انتن 4g اینجا ضعیفه واسه همین دنبال LTE only میگردم
سلام
دوستان درسته که ایرانسل در عربستان اینترنت رایگان در اختیار قرار میده ؟ یه سیم کارت بگیرم و رومینگشو فعال کنم کافیه ؟
یا اگه همه اینا سرکاریه از چ اپراتوری بگیرم در عربستان که یه ماه حداقل 1 گیگ حجم بده ؟ هزینش ؟
ممنون میشم کامل جواب بدید فوریه یکم
با تشکر
سلام
۴۰۰ متر؟ مطمئید اشتباه نمیکنید؟
برد مفید دکل ها به کیلومتر هست.
فکر میکنم این صحبت مربوط به دکل های WIFI باشه .
- - - Updated - - -
سلام
۴۰۰ متر؟ مطمئید اشتباه نمیکنید؟
برد مفید دکل ها به کیلومتر هست.
فکر میکنم این صحبت مربوط به دکل های WIFI باشه .
اینجا هم آنتن 2 تا دارم یهو پر میشه.کم و زیاد میشه اینجا از جای دیگه آنتن میگیره
دوستان چه قضیه ای که تو سرچ کردن نسل 3 رو پیدا میکنه ولی موقع اتصال به نسل 2 وصل میشه
تنها من نیستم گوشی های دیگم برسی کردم
با برنامه هم برسی کردن میزنه 2g
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)