من512 نامحدود داشتم. سرعت همیشه بین 50تا 60 بود.
من512 نامحدود داشتم. سرعت همیشه بین 50تا 60 بود.
من هم 512 نامحدود دارم . سرعتش هم بیشتر ساعات پایداره و کم و زیاد نمیشه
این هم تست سرعتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون .
دوستان شرق تهران هم کسی هست یه آمار یده ممنونش میشم. مرکز نبوت
سلام به همگی
منم 512 نامحدود داشتم یهو جوگیر شدم تخلیه کردم از فن آوا گرفتم اونم که الان وضعیتش ریخته بهم
خلاصه به چیز خوری افتادم
محض اطلاع دوستان سرعت مخابرات رو 58،59 میچرخید ولی مال فن آوا رو 55،56
و پینگ داخلی بمراتب بدتر از مخابرات
Last edited by mehryar1973; 22-05-2015 at 22:04.
من 512 مخابرات داشتم برای من 45-50 بود برا همین کلا رفتم 1 مگ فن آوا .حالا ام موندم چه کنم
مخابرات آپلود رو خیلی پایین میبنده حتی کمتر از 128 مثلا یه ایمیل بخواید بدید فایلی رو اتچ کنید دیگه هیچی!!
برای دانلود هم ساعتی 200 مگ میده ، از نظر هزینه هم بنظر من هم ماهی 90 گرونه تازه اگه خط تون 4 مگ رو بکشه
و پرش لینک و ازین حرفا نداشته باشید
دوستان کمپین بهاره 94 چی هست؟
سرویس های حجمی شبانه رایگان دارند؟ چه ساعتی و اینکه اگه هست سرعتش با طی روز متفاوته یا نه؟
و اینکه مثلا من 20 گیگ حجم بخرم گیگی 1600 هست؟
من هم مثل شما میخواستم از فن اوا بگیرم ولی پیش خودم گفتم فن اوا که در نمیره یک ماه صبر میکنم اگر مخابرات منصفانه رو اجرا کرد میرم فن اوا، حالا که دیدم فن اوا منصفانه رو اجرا کرده و مخابرات هنوز دست نگه داشته گفتم عجب شانسی داشتم.سلام به همگی
منم 512 نامحدود داشتم یهو جوگیر شدم تخلیه کردم از فن آوا گرفتم اونم که الان وضعیتش ریخته بهم
خلاصه به چیز خوری افتادم
محض اطلاع دوستان سرعت مخابرات رو 58،59 میچرخید ولی مال فن آوا رو 55،56
و پینگ داخلی بمراتب بدتر از مخابرات
البته من دانلود مخابراتم روی 61.5 هست.یعنی تو یک ساعت 218 مگ دانلود میکنه.با این توصیفی هم که شما از پینگ فن اوا کردید فکر کنم دیگه ارزش شبانه گرفتن هم نداشته باشه.
شما کار عاقلانه ای کردید
برادر فن آوا هیچ مزیتی جز آپلود بالاتر نسبت به مخابرات نداره که چیز بدرد نخوریه(ما که آپلودر نیستیم) الانم که وضعیتش معلوم نیست...
من اگه بتونم دوباره بر میگردم همون 512 نامحدود مخابرات قبلی البته اگه بازی در نیارن وبدن
Last edited by mehryar1973; 23-05-2015 at 07:10.
دوستان این مبالغ چیه که اینجا زده؟
بعدشم اینکه اینجا مجموع حجم مصرفی روزانه تقریبا 600 مگ میشه ولی توی جدول نوشته حجم ترافیک کل در ماه شمسی جاری تا 1394/03/01، 850 مگ؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)